صفحهها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
خوب از فوتوسل شروع میکنم این یه نوع سنسوره که مقاومت نوری هم بهش میگن
وقتی بهش نور بتابه مقاومتش کم میشه وقتی نور نتابه مقاومتش تقریبا بی نهایت میشه
ما قراره روباتمون نورو تشخیص بده و برای این کار به یه قطعه احتیاج داریم که بتونه نور رو تشخیص بده برای این کار از فتوسل استفاده میکنیم حالا اینکه این اختلاف ولتاژو چجوری پردازش کنیم تا برسیم به موتور رو در پست بعدی میگم اگه سوالی داشتید بگید
موفق باشید
معذرت من يادم رفت بپرسم، موتورا چند ولت بايد بگيريم؟
به نظر من 6 و 12 خوبن شما خیلی از مرکز خرید دوری؟
الان روبات سبکه تو رباتای پیشرفته تر نمیشه همه قطعاتو یجا گفت باید یه روز در میون مرکز خرید باشی سعی کن از الان خودتو عادت بدی
وقتی که نور به سنسور نتابه مقاومت سنسور بین 100کیلو تا 500 کیلو افزایش پیدا میکنه
با اتصال سری یه پتانسیومتر حدود 50 کیلو با سنسور میشه حساسیت ربات به نورو تغییر داد
به نظر من همون لیست قطعات قبلی کافیه !!
PIC پیشنهادنمیشه !!!
کتاب زیر رو بخرین تا حسابی باهاش آشنا بشین :
علیرضا جان می شه با پیک واست بفرستن و زحمت بیرون رفتن رو نکشی !!!!
واسه نوریاب نمی خواد رو موتور هزینه کنید !
همین گیربکس ماشین ملق زن ها کافیه !!!
3 ولت هم هستن !!
پست بالا به شدت تائیید میشه اگه قرار نیست بری مسابقه پول دادن به موتور گیربکس گرون مثل ریختن پول تو جوبه
عزيزا سلام
من يه سري قطعاتا تهيه كردم. يه سريش هم نبود قول فردا پس فردا را گرفتم.(البته من هم نظر شما را راجع به پستي خريدن تاييد ميكنم . همون roboeq با تنوع كمش با صرفه تر از بيرون رفتنه)
در مورد موتور هم بگم كه چون ربات اوليه كه ميخوام درس كنم ترجيح ميدم كه موتور گريبكسا را بخرم تا زمانيكه ربات درس ميكنم يادم باشه كه چقدر برا اوليش هزينه كردم.
(۲۷-مرداد-۱۳۸۹, ۰۰:۳۰:۱۸)t3r!p3000 نوشته است: [ -> ]به نظر من همون لیست قطعات قبلی کافیه !!
PIC پیشنهادنمیشه !!!
کتاب زیر رو بخرین تا حسابی باهاش آشنا بشین :
علیرضا جان می شه با پیک واست بفرستن و زحمت بیرون رفتن رو نکشی !!!!
واسه نوریاب نمی خواد رو موتور هزینه کنید !
همین گیربکس ماشین ملق زن ها کافیه !!!
3 ولت هم هستن !!
اين كتابم پستي ميفروشن(تلفني يا اينترنتي)
(۲۷-مرداد-۱۳۸۹, ۱۴:۰۶:۲۷)atmega8 نوشته است: [ -> ]پست بالا به شدت تائیید میشه اگه قرار نیست بری مسابقه پول دادن به موتور گیربکس گرون مثل ریختن پول تو جوبه
خدا را چه ديدي شايد بعد ها تو مسابقه هم شركت كرديم. البته اگه تا آخرش تو اين فروم همراه من باشيد
عزیزم اون کتابه رو نمیخواد شما بخری اون رو بعدا وقتییکم در مورد میکرو کنترلر و مدل avrیاد گرفتی شروع کن اصلا توصیه نمیشه اول کار بیای شروع کنی آموزش picبه نظرمن اول باید avrیاد بگیری که خودمون اینجا میگیم picیکم سخت تره نمیخوای که راه صد ساله رو یه شبه بری
(۲۸-مرداد-۱۳۸۹, ۱۴:۳۰:۳۸)atmega8 نوشته است: [ -> ]عزیزم اون کتابه رو نمیخواد شما بخری اون رو بعدا وقتییکم در مورد میکرو کنترلر و مدل avrیاد گرفتی شروع کن اصلا توصیه نمیشه اول کار بیای شروع کنی آموزش picبه نظرمن اول باید avrیاد بگیری که خودمون اینجا میگیم picیکم سخت تره نمیخوای که راه صد ساله رو یه شبه بری
دير گفتي خريدمش
صفحهها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11