ايران ويج

نسخه‌ی کامل: آموزش روباتیک از اون اول اول اولش
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
ميگم قرار بود تو اين فروم يه كارايي صورت بديما؟(تشريح قطعات)
چه قطعاتی ؟
به ترتیب بگو تا به ترتیب توضیح بدیییم
(۲۸-مرداد-۱۳۸۹, ۱۴:۳۰:۳۸)atmega8 نوشته است: [ -> ]عزیزم اون کتابه رو نمیخواد شما بخری اون رو بعدا وقتییکم در مورد میکرو کنترلر و مدل avrیاد گرفتی شروع کن اصلا توصیه نمیشه اول کار بیای شروع کنی آموزش picبه نظرمن اول باید avrیاد بگیری که خودمون اینجا میگیم picیکم سخت تره نمیخوای که راه صد ساله رو یه شبه بری

این کتاب خیلی مفیدیه ... همش که درباره PIC نیستش .. اگه فهرستشو ببینین علاوه برPIC کلی اطلاعات دیگه هم داره توش...
دوستان من کتاب فوق رو 4 سال پیش خریدم ( شاید هم بیشتر ) و واقعا اطلاعات خوبی اون زمان به من داد !!!!!

چند تا کتاب هستن که واقعا واسه من مفید بودن !

اولیش cmos و کاربرد آن !
دومیش این !
سومیش مدارهای سری 300 الکترونیکس !!
چهارمیش کتاب های هنرستان الکترونیک 2
پنجمیش مدار منطقی مدرسان شریف
ششمیش ... ( همینجوری بگم ادامه داره )

قاصدک جان الان شما دقیقا چیا رو خریدی !
ایا اون لیست قطعاتی که قبلا گذاشته بودم رو گرفتی که شروع کنیم !!!
(۲۹-مرداد-۱۳۸۹, ۰۱:۱۳:۴۶)t3r!p3000 نوشته است: [ -> ]قاصدک جان الان شما دقیقا چیا رو خریدی !
ایا اون لیست قطعاتی که قبلا گذاشته بودم رو گرفتی که شروع کنیم !!!

عزيزم من وسايلا كامل تهيه كردم ولي اگه ميشه يه هفته وقفه تو آموزش بندازين آخه ترم تابستونه گرفتم و دو تا امتحان مشكل در پيش دارم (تا پنجم).
اگه بقیه هم موافقن باشه
بچه ها سلام مجدد من اومدم اگه ميشه شروع كنيم. امتحانا تموم شد
كجاييد پس چرا جواب نميديد؟
واسه شروع این راهنمای آپ امپ رو یه نگاهی بندازین :

http://azarrobot.persiangig.com/document...op-amp.doc

از همین تایپیک پست های اول که در باره آپ امپ بودش رو هم بخونین !!

که یه دیدی از آپ امپ داشته باشین که شروع کنیم !!!
آقا من یه نقشه ساده برای این روبات طراحی کردم ولی الان اکانت adslتموم ورزیده منم واقعا الان بعد از مدت ها دارم با دایل آپ میام اعصابم خورد شده(لا مصبو باید هولش بدی یه صفخه عوض کنه اکانت جدید اومد نقشه رو میزارم خیلی خیلی سادس
درود به همه ي دوستان
آقا شهريور تموم شدا نميايد حداقل تا قبل از مهر اين ربات نورياب و تموم كنيم ؟ سال شروع شه ما بيچاره ايمااااا . شما كه ميرين دانشگاه ، من مي مونم و حسابان و فيزيك 3 :دي . خواهشن لطف كنيد اين ربات رو تصويري (حالا نه حتما فيلم ، عكس هم بود خوبه) يكي آموزش بده (اساتيد آموزش بدن ، قاصدك جان هم درست كنن و عكس بگيرن)
آقا قاصدك گل اگه يه كاري كني ممنونت ميشم دادا . لطف كن ليست قطعاتي كه خريدي را كامل همين جا پست كن ، چون من خداييش هنوزم نفهميدم چه قطعاتي نيازه . مرسي
دوستان كاشكي مدير تاپيك ميومد اين 7 صفحه رو خلاصه مي كردن به خدا آدم گيج ميشه . دست همگي شما جييييز .
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11