تو که داری طراحی میکنی ، یکباره 3 موتورش کن کار این cnc جات را یکجا حل کن
اینو ببین :
(۲۲-تير-۱۳۸۹, ۰۰:۲۷:۴۰)t3r!p3000 نوشته است: [ -> ]
دوستان کسی نظری , طرحی , ایده ای , ایرادی و ... از بحث های عنوان شده نداره که بریم سراغ طراحی نقشه کامل و بدون نقص و کشیدن فیبر و .... !!!!
هر چند یه چیزایی طراحی کردم و دادم فیبرشو هم واسم بزنن !!!
حیف که فیبرش سایزش بزرگ در اومد !!
12*18 سانتی متر که البته دو تا موتور رو همزمان دو جهته به صورت کامل میشه باهاش کنترل کرد !!!
یه نمایی کلی ازش : http://up.iranblog.com/Files/776df2c2dc104ac39cca.PNG
چطور برای کم کردن سایز برد ،اونو به دو تیکه تقسیم کنید بعدش با پین هدر روی هم سوار کنید(+اسپیسر)
salehjg جان راستش خودم می خوام 8 تا موتور ( جوکر می دونه کدوم موتورهارو میگم ) رو باهاش راه اندازی کنم و باید 4 تاشو رو هم سوار کنم !!
هر چند وقتی طرف می خواد این درایور به کار ببره حتما موتور بزرگی داره و احتمالا کمبود جا نداره !!!!
ولی یه گشت کوچولو تو بازار زدم دیدم همه قطعاتش , SMD اش هم گیر میاد و خوب می تونین SMD بزنین که حسابی کوچیک در بیاد !!! ( فقط شاید مجبور بشین برد متالیزه بزنین ) !!!
joker جان اون عکسی که گذاشتی رو بزنی شاید بهتر باشه !
خوب اندازشو در آورده !!!
در ضمن اگه نقشه اش هم بتونی دربیاری عالیه !!!
اقا من یه توضیح کلی بدم
درایورهایی که اکثرا هم به صورت چینی توی بازار هست بر اساس آمپر قابل عبور نامگذاری میشن ، 4 آمپر ، 6 آمپر و 8آمپر و گهگاهی 12 آمپر ( آمپرهای از این بالاتر معمولا درایورهای عمومی نیستند و برای موتورها و کاربردهای خاص به کار گرفته میشوند )
رنج عمومی که برای استپر موتورها توی بازار هست دور و بر 6 آمپر هست ، یعنی اکثر موتورهای معمولی استپر حدود 3.5 آمپر روشون نوشته ، دست بالا میگیرن که در مدت کارکردن طولانی فرت درایور غمسوز نشه
تمام ورودی ها ایزوله هستند و همچنین نیاز به اتصال همزمان به گراند مدار پالس دهنده اصلی دارند
توضیحات را ببینید :
http://www.sei-automation.com/products/S...2HB68.html
تقریبا همگی یک دیپ سوئیچ دارند که معمولا برای تغییر جهت کامل ( پیش فرض به اضاء هر پالس موتور راستگرد هست ) و فول /هاف پالس و پالس ساز داخلی برای تست موتور و ... دارند
منبع تغذیه ورودی 24 الی 80 ولت ! ( توی این لینک بالا )
ساپورت نیم تا 6 آمپر جریان
جنس سرتاسر بدنه از آلومینیوم هست
روی همه درایور ها یک عدد پتانسیومتر هست که جهت تغییر قدرت خروجی موتوره نمیدونم یا تغییر pwm اعمال شده یا .... خلاصه بودنش برای تنظیم قدرت خروجی موتور لازمه ( که با یکبار طراحی روی حداکثر قدرت دیگه لازم نباشه قطعات برای موتورهای ضعیف تر عوض بشن )
اگه اینا را هم توی بردت رعایت کنی دیگه میشی یونیورسال و جیگرتو باید خورد :)
خوب اینها واسه راه اندازی موتور پله ای هستش و من هدفم کنترل موتور گیربکس بودش !
جالبه موتورهاشو خودت واسم خریدی !!!
اگه مدار بالا رو یکی smd طراحی کنه و قضایای جوکر رو هم رعایت کنه عالی میشه !!!
سلااااااااااااااااااااااااام
خوبین؟من یه مدار امپلی فایر با ماسفت نیاز دارم که 24 وات و کلاس d باشه
به من کمک می کنین؟
دمت بیست
جنگجو ما فقط همینو کم داشت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
واقعا ممنون
مرسسسسسسسسسسسسسسسسسسسییییییییییییییییییییییییییییییییی علی جون
سلام
من الان مدار درایور را تست کردم و عالی جواب میداد البته الآن تست اولیه بود و با موتور سبک تست کردم و موتور های ربات اصلی خیلی سنگین ترن اما خوب مدار عالی بود و اصلا مثل l298 اذیت نکرد
مهندس تریپ (جاشون خیلی خالیه) مدار فوق العاده عالییییییییی بود
ببخشید این دوتا درایور که
اینجا هستند را باهاشون کار کردین؟؟
منظورم BTS7710 و BTS7810 هستش.
کارایی این مداری که شما طراحی کردی بهتره یا اینا؟ بهتره بگم کدوم را پیشنهاد میدین؟