۲۰-مرداد-۱۳۸۹, ۱۴:۴۱:۳۷
سلام خدمت دوستای گلم
میخوام این روبات رو که تو تصویر زیر هست و بسازم
کارش اینه که دونه دونه سی دی ها رو تو رایتر میزاره برا رایت و سی دی هایی که رایت شدن رو از رایتر در میاره و تو یه ستون دیگه نگه داری می کنه
خیلی پر کاربرد و جالب هست و بدرد کار منم میخوره
ساخت این روبات رو به 3 قسمت تقسیم کردم:
1- برنامه کامپیوتری
2- سخت افزار روبات ( مکانیک روبات )
3- قسمت الکترونیک روبات
می خوام این روبات رو به گونه ای بسازم که تمام حرکت ها رو بتونم با کامپیوتر بش فرمان بدم و برای کارهای مشابه دیگه هم برنامه ریزیش کنم
برا اینکار رفتم امجد و تحقیقاتی کردم ، برا حرکت های عمودیش یه سیستم جالب پیدا کردم و ایده گرفتم که اونم تو پست های بعد می زارم عکسشو
برا ساخت روبات هم خودم برنامه نویسی رو بلدم ، مکانیک روبات رو هم می تونم تقریبا انجام بدم ، الان میخوام با همکاری دوستان یه اینترفیس بسازم و برنامه سمت کامپیوتر رو بنویسم تا کار مکانیکی رو شرو کنم
هر کسی منابعی میشناسه و اگه میتونه کمک کنه خوشحال میشم
اینم عکس روبات ، سعی میکنم فیلم کم حجمشم تو پستای بعدی بزارم
مرسی
![[تصویر: 7616robat.jpg]](http://www.shomalfair.com/uploadx/images/7616robat.jpg)
سلام
این یه فیلم از همین دستگاهه که تو کار پرینت اتومات هست
حجمشم 969 کیلوبایت هست
اینجا نمیشد اپلودش کرد از لینک زیر دانلود کنید و ببینید
دانلود فیلم طرز کار روبات
میخوام این روبات رو که تو تصویر زیر هست و بسازم
کارش اینه که دونه دونه سی دی ها رو تو رایتر میزاره برا رایت و سی دی هایی که رایت شدن رو از رایتر در میاره و تو یه ستون دیگه نگه داری می کنه
خیلی پر کاربرد و جالب هست و بدرد کار منم میخوره
ساخت این روبات رو به 3 قسمت تقسیم کردم:
1- برنامه کامپیوتری
2- سخت افزار روبات ( مکانیک روبات )
3- قسمت الکترونیک روبات
می خوام این روبات رو به گونه ای بسازم که تمام حرکت ها رو بتونم با کامپیوتر بش فرمان بدم و برای کارهای مشابه دیگه هم برنامه ریزیش کنم
برا اینکار رفتم امجد و تحقیقاتی کردم ، برا حرکت های عمودیش یه سیستم جالب پیدا کردم و ایده گرفتم که اونم تو پست های بعد می زارم عکسشو
برا ساخت روبات هم خودم برنامه نویسی رو بلدم ، مکانیک روبات رو هم می تونم تقریبا انجام بدم ، الان میخوام با همکاری دوستان یه اینترفیس بسازم و برنامه سمت کامپیوتر رو بنویسم تا کار مکانیکی رو شرو کنم
هر کسی منابعی میشناسه و اگه میتونه کمک کنه خوشحال میشم
اینم عکس روبات ، سعی میکنم فیلم کم حجمشم تو پستای بعدی بزارم
مرسی
![[تصویر: 7616robat.jpg]](http://www.shomalfair.com/uploadx/images/7616robat.jpg)
سلام
این یه فیلم از همین دستگاهه که تو کار پرینت اتومات هست
حجمشم 969 کیلوبایت هست
اینجا نمیشد اپلودش کرد از لینک زیر دانلود کنید و ببینید
دانلود فیلم طرز کار روبات