۲۰-مرداد-۱۳۸۹, ۱۴:۴۱:۳۷
سلام خدمت دوستای گلم
میخوام این روبات رو که تو تصویر زیر هست و بسازم
کارش اینه که دونه دونه سی دی ها رو تو رایتر میزاره برا رایت و سی دی هایی که رایت شدن رو از رایتر در میاره و تو یه ستون دیگه نگه داری می کنه
خیلی پر کاربرد و جالب هست و بدرد کار منم میخوره
ساخت این روبات رو به 3 قسمت تقسیم کردم:
1- برنامه کامپیوتری
2- سخت افزار روبات ( مکانیک روبات )
3- قسمت الکترونیک روبات
می خوام این روبات رو به گونه ای بسازم که تمام حرکت ها رو بتونم با کامپیوتر بش فرمان بدم و برای کارهای مشابه دیگه هم برنامه ریزیش کنم
برا اینکار رفتم امجد و تحقیقاتی کردم ، برا حرکت های عمودیش یه سیستم جالب پیدا کردم و ایده گرفتم که اونم تو پست های بعد می زارم عکسشو
برا ساخت روبات هم خودم برنامه نویسی رو بلدم ، مکانیک روبات رو هم می تونم تقریبا انجام بدم ، الان میخوام با همکاری دوستان یه اینترفیس بسازم و برنامه سمت کامپیوتر رو بنویسم تا کار مکانیکی رو شرو کنم
هر کسی منابعی میشناسه و اگه میتونه کمک کنه خوشحال میشم
اینم عکس روبات ، سعی میکنم فیلم کم حجمشم تو پستای بعدی بزارم
مرسی
سلام
این یه فیلم از همین دستگاهه که تو کار پرینت اتومات هست
حجمشم 969 کیلوبایت هست
اینجا نمیشد اپلودش کرد از لینک زیر دانلود کنید و ببینید
دانلود فیلم طرز کار روبات
میخوام این روبات رو که تو تصویر زیر هست و بسازم
کارش اینه که دونه دونه سی دی ها رو تو رایتر میزاره برا رایت و سی دی هایی که رایت شدن رو از رایتر در میاره و تو یه ستون دیگه نگه داری می کنه
خیلی پر کاربرد و جالب هست و بدرد کار منم میخوره
ساخت این روبات رو به 3 قسمت تقسیم کردم:
1- برنامه کامپیوتری
2- سخت افزار روبات ( مکانیک روبات )
3- قسمت الکترونیک روبات
می خوام این روبات رو به گونه ای بسازم که تمام حرکت ها رو بتونم با کامپیوتر بش فرمان بدم و برای کارهای مشابه دیگه هم برنامه ریزیش کنم
برا اینکار رفتم امجد و تحقیقاتی کردم ، برا حرکت های عمودیش یه سیستم جالب پیدا کردم و ایده گرفتم که اونم تو پست های بعد می زارم عکسشو
برا ساخت روبات هم خودم برنامه نویسی رو بلدم ، مکانیک روبات رو هم می تونم تقریبا انجام بدم ، الان میخوام با همکاری دوستان یه اینترفیس بسازم و برنامه سمت کامپیوتر رو بنویسم تا کار مکانیکی رو شرو کنم
هر کسی منابعی میشناسه و اگه میتونه کمک کنه خوشحال میشم
اینم عکس روبات ، سعی میکنم فیلم کم حجمشم تو پستای بعدی بزارم
مرسی
سلام
این یه فیلم از همین دستگاهه که تو کار پرینت اتومات هست
حجمشم 969 کیلوبایت هست
اینجا نمیشد اپلودش کرد از لینک زیر دانلود کنید و ببینید
دانلود فیلم طرز کار روبات