ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مبدل dc به dc
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام به همه دوستان
من نیاز به یک مبدل dc به dc دارم که که بر مبنای روش سوئیچینگ یا همان pwm کار کنه . یک چیزی مثل lm2576 منتها با جریان بیشتر (حدود 10 آمپر)
در واقع دنبال یک مدار هستم که به کمک مدولاسون عرض پالس تعدادی ماسفت یا ترانزیستور قدرت رو درایو کنه و در خروجی بتونه ولتاژ dc متغیری ایجاد کنه .همچنین قسمت کنترل مدار دارای ورددی فیدبک ولتاژ باشه و بدین ترتیب بتونه با تغییر عرض پالس همواره در خروجی ولتاژ ثابتی بدهد.
(البته در محدوده جریان نامی مدار)
یه جورایی یک منبع تغذیه متغیر مثلا 0 نا 30 ولتی که ولتاژ ورودی رو از یک منبع تغذیه ثابت 30 ولتی بگیره.
من توی جمهوری به تازگی منبع تغذیه های سوئیچینگی دیدم که خیلی عالیه.تنها بدیش اینه که ولتاژ خروجیش ثابته.حالا من می خام به کمک یک مبدل dc به dc جریان بالا خروجی هاشون رو متغیر کنم.
ممنون از همه دوستان.
uc3842
tl494
این ۲ تا ای سی رو چک کن یه دونه دیگم هست که شمارش هرچی فکر کردم یادم نیومد Biggrin
uc2854
فکر کنم منظور آقا هادی آی سی های سری SG هستش
SG3524
SG3525
SG6105
منم پیشنهاد میکنم با TL494 کار کنی هم سادست هم ارزون
(۲۲-مرداد-۱۳۸۹, ۱۳:۵۴:۱۰)reza555 نوشته است: [ -> ]uc2854
فکر کنم منظور آقا هادی آی سی های سری SG هستش
SG3524
SG3525
SG6105
منم پیشنهاد میکنم با TL494 کار کنی هم سادست هم ارزون

سلام
ممنون از دوستان خوبم که پست من رو جواب دادند.
والا راستش رو بخاین من این آی سی هایی که شما فرمودید رو قبل از این که این پست رو بزنم دیده بودم .توی دیتاشیت بیشترشون نمون مدار منبع تغذیه سوئیچینگ که میشه با اونها ساخت رو نشون داده و از اونجایی که من
نمی خام در گیرو دار پیچیدن ترانس و ترکیدن ماسفت ها بشم به دردم نمی خوره.و البته دلیلشم این که اطلاعات کافی راجع به ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ ندارم.
منم از بین این آی سی ها tl494 رو بهتر دیدم که تو آخر دیتاشیتش لطف کرده بود یک مبدل dc به dc با خروجی ثابت 5 ولت 1 آمپر قرار داده بود که ترانس هم نمی خاست.
حالا اگر دوستان لطف کنن بگن من چطوری میتونم خروجی pwm این آی سی رو به یک دسته ماسفت وصل کنم تا بتونم جریان بیشتری داشته باشم و همچنین بتونم با تغییر یک ولومی در خروجی ولتاژ متغیر و البته رگوله شده (دارای فیدبک )داشته باشم ممنون میشم.
برای افزایش جریان خروجی باید یه fet قوی تر انتخاب کنی نیاز نیست حتما چند تا fet باشه fet جریان بالا هم یه راحتی پیدا می شه با مقاومت داخلی پایین چیزی که نیباید فراموش کنی دایور گیت fet هاست که اونم ای سی درایورش پیدا می شه
و برای کنترل ولتاژ معمولا یه فیدبک دارن که ولتاژ خروجی رو اندازه می گیره با یه مقسم ولتاژ اون مقسم ولتاژ رو باید با پتانیسومتر جایگزین کنی
(۲۳-مرداد-۱۳۸۹, ۱۱:۳۶:۴۲)ha_60 نوشته است: [ -> ]برای افزایش جریان خروجی باید یه fet قوی تر انتخاب کنی نیاز نیست حتما چند تا fet باشه fet جریان بالا هم یه راحتی پیدا می شه با مقاومت داخلی پایین چیزی که نیباید فراموش کنی دایور گیت fet هاست که اونم ای سی درایورش پیدا می شه
و برای کنترل ولتاژ معمولا یه فیدبک دارن که ولتاژ خروجی رو اندازه می گیره با یه مقسم ولتاژ اون مقسم ولتاژ رو باید با پتانیسومتر جایگزین کنی

دقیقا
یه جایی شنیده بودیم میگفتن تایید میشهBiggrin
چند وقتی بود روی درایور ماسفت های قدرت کار میکردم
یه جایی آقا هادی اطلاعات خوبی داده بودند راجع به دامنه ولتاز تحریک گیت و ....
یه چیز دیگه که خیلی مهمه توجه به ظرفیت خازن ورودی گیت ماسفته
باید سرعت سوییچینگو و تایمینگتو طوری انتخاب کنی که با زمانبندی شارژ و دشارژ این خازنه تداخل پیدا نکنه وگر نه ...
توی دیتاشیته این ماسفتا این خازنه رو تشریح کرده و یه سری نمودار داده
بخونی کمکت میکنه
برای فیدبکتم همونطوری که آقا هادی گفتن توی دیتا شیت آی سی TL494 یه کم بخش زمان مرده و فیدبکو مطالعه کن
موفق باشی
(۲۳-مرداد-۱۳۸۹, ۱۴:۴۳:۱۰)reza555 نوشته است: [ -> ]
(۲۳-مرداد-۱۳۸۹, ۱۱:۳۶:۴۲)ha_60 نوشته است: [ -> ]برای افزایش جریان خروجی باید یه fet قوی تر انتخاب کنی نیاز نیست حتما چند تا fet باشه fet جریان بالا هم یه راحتی پیدا می شه با مقاومت داخلی پایین چیزی که نیباید فراموش کنی دایور گیت fet هاست که اونم ای سی درایورش پیدا می شه

دقیقا
یه جایی شنیده بودیم میگفتن تایید میشهBiggrin
چند وقتی بود روی درایور ماسفت های قدرت کار میکردم
یه جایی آقا هادی اطلاعات خوبی داده بودند راجع به دامنه ولتاز تحریک گیت و ....
یه چیز دیگه که خیلی مهمه توجه به ظرفیت خازن ورودی گیت ماسفته
باید سرعت سوییچینگو و تایمینگتو طوری انتخاب کنی که با زمانبندی شارژ و دشارژ این خازنه تداخل پیدا نکنه وگر نه ...
توی دیتاشیته این ماسفتا این خازنه رو تشریح کرده و یه سری نمودار داده
بخونی کمکت میکنه
برای فیدبکتم همونطوری که آقا هادی گفتن توی دیتا شیت آی سی TL494 یه کم بخش زمان مرده و فیدبکو مطالعه کن
موفق باشی

بسیار ممنون از جوابهای به موقع شما 2 دوست عزیز.
من می رم دنبالش ان شاءا... که جواب بگیرم.ممنون.
(۲۱-مرداد-۱۳۸۹, ۱۰:۴۳:۴۲)ha_60 نوشته است: [ -> ]uc3842
tl494
این ۲ تا ای سی رو چک کن یه دونه دیگم هست که شمارش هرچی فکر کردم یادم نیومد Biggrin

سلام دوست عزیز یه سوال دارم اگه میتونین راهنماییم کنید
من یه مدار دارم که تغذیه ش  رو مبدل استپ دان34063
گذاشتم .ایا با کاهش ولتاژ ورودی جریان خروجی افزایش داره؟