سلام
من مي خوام ربات آتش نشان بسازم.كسي مي تونه كمكم كنه.اينكه كلا چه جوري طراحيش كنم.چه سنسورايي به كار ببرم و.....
ممنون
angel_asemany2008@yahoo.com
واسه تشخیص اتش می تونین خیلی راحت از سنسور مادون قرمز استفاده کنین !
چون آتش یه عالمه نور مادون قرمز هم همراه خودش داره !!
معمولا اگه به روش خفه کردن اتش رو خاموش کنه بهتره و راحت تر و تمیزتره !!
البته هر مسابقاتی این اجازه رو ممکنه به شما نده !!!
اینم یه مقاله خارجی در مورد ربات اتشنشان :
[
attachment=5316]
ميشه مدار سنسور تشخيص آتش با مادون قرمز رو بذارين .اينكه سنسور مادون قرمز رو چه مدلي با چه مقاومت هايي ببندم. واينكه چندتا؟ با چه فاصله و زاويه اي از هم؟ اين سنسور در چه فاصله اي اتش رو سنس مي كنه؟
هر مداری میتونین برای تشخیص مادون قرمز آتش بذارین .... میتونین با آزمون وخطا اون مقدارهای مطلوب ومورد نظرتون رو بدست آورین
اما تو اون فایل pdf که علی جون زحمتشو کشیدن خودش یه مدار تشخیص آتش با مادون قرمز گذاشته ...
اینم همون مدار:
من مي خوام آتش را با آب خاموش كنم .و مي خواستم از پمپ آب پرايد استفاده كنم. ولي جريان زيادي مي كشه.به نظرتون جي كار كنم؟؟؟؟؟ چه پمپي بزارم كه كمتر از 1 آمپر جريان بكشه؟؟
از پمپ برف پاكن استفاده كن
دوست عزیز من هم منظورم پمپ برف پاکن بود.ولی جریان زیادی از مدار می کشه!!!پمپی می خوام که جریان کم بکشه.
(۳۱-شهریور-۱۳۸۹, ۱۶:۱۹:۳۶)aseman3 نوشته است: [ -> ]دوست عزیز من هم منظورم پمپ برف پاکن بود.ولی جریان زیادی از مدار می کشه!!!پمپی می خوام که جریان کم بکشه.
جریان مصرفی این پمپا 1.5 آمپر که با توجه لبه فشاری که در خروجی میده قابل قبوله پس نگو زیاد جریان میکشه !!!کافیه یه باطری 1.5 آمپر 12 ولت بزاری که میتوه 1 ساعت کار کنه این متور و اگه قرار کمتر کار کنه یه 700میلی آمپر بزار 20 مین کار میکنه !!!
لطف میکنین درباره واحد های ورودی ,خروجی؛پردازش بیشتر توضیح بدین