اگر منظور شما از چسب دو طرفه هموناییه که تو ذهنمه به نظر من هیچ مشکل نداره
قرار نیست روبات رو زمین سر بخوره؟
قراره که به اندازه محیط چرخهای ربات روی سطح زمین حرکت داشته باشه نه حرکت دیگه ای ناشی از اینرسی
اون مقدار چسبندگی هم که داره باعث میشه ربات از نظر ثقل روی زمین محکم تر باشه و مشکل حرکتی نداشته باشه
تازه فکر کنم بعد از مدتی خاصیت چسبندگی لایه بیرونیو از دست بده دیگه هیچ مشکلی نیست
اما من چون تجربه کردم، تمام امید آسیابان به وزش باد است
و تمام امید اصطحکاک چرخ ربات به لایه بیرونی چسب دوطرفه هستش
من رباتم به 16 ولت ریپل میزد اما الان با 19 ولت (صدقه سر چسب دوطرفه) از رو مسیر تکون نمیخوره و تو یه مسیر 6 متری 4.5 ثانیه رکوردش بهتر شد
اما بارهای بعد باید ولتاژ رو پایین تر میاوردم که ریپل بیشتر میشد و رکورد هم بدتر (چون لایه بیرونی چسب کم کم از بین میرفت)
اینم بگم من روبات دیدم رو زمین سر میخوره چون نه موتورش گیربکسی بوده و نه چسب داشته واسه اصطحکاک
من جنسی که علی معرفی کرد کاملا تایید میکنم(جنس راکت بدمبنتون) تازه اگه بهش رطوبت بدی خیلی جالب میشه
اما در کل فقط چرخایی که خودم ساختم رو تایید میکنم
هرکی بیاد مسابقات رشت میبینه (میخام بزنم تو کار تولید انبوهشون)
یه سوال
من اصلا کار رباتیک نکردم
میخوام ببینم برای این لایه هایی که میچسبونین به دور چرخ برای این کار ، برای آپاراتش چکار میکنین که همه چرخا یکسان در بیاد؟
(۲۴-مرداد-۱۳۸۹, ۲۲:۳۶:۱۵)رسول نوشته است: [ -> ] (۲۴-مرداد-۱۳۸۹, ۲۲:۳۳:۱۸)amir00 نوشته است: [ -> ]میتونی چند دور چسب برق بچسبونی دور چرق و بعد چند دور هم برعکس بچسبونی ، اینطوری چرخ هات چسبی میشن و اصتکاک خیلی خیلی کم میشه.
فکر کنم منظورتون اینه که اصطکاک زیاد میشه ...
بله، متشکر از توضیحتون. منضورم همون زیاد شدن بود
نقل قول: اما در کل فقط چرخایی که خودم ساختم رو تایید میکنم
ماشاالله به گروه هناس. فکر کنم برای مسابقات رشت ترکونده.
اگر زدی توی کار تولید انبوه من حاضرم تعدادی از چرخهات را پیش خرید کنم.
چون اطمینان دارم که کیفیت کار شما خوبه.
نوشابه رو چجوری باز می کنی ؟؟؟؟
درباز کن نمی خوای ؟؟؟؟