اصفهان رباتیک-آقای ثابتی پور
تلفن همراه: 09132085256
تلفن ثابت : 2347602-0311
آدرس:اصفهان-خيابان طالقاني- چهارراه نارون-فروشگاه اصفهان روباتيک
چند ماه پیش دیده بودم یه همچین چیزاییم داشت
دوستان آخر مجبور شدم دست به دامن این اجنبی ها بشم (از اینا که میخوان بگن یعنی ما ....
) و از کشور دوست و همسایه نه چندان نزدیک یعنی هنگ کنگ این درایور رو تهیه کنم و قیمتش به احتمال زیاد برام 100-100 تومن تا رسیدن به دستم در ایران در میاد چون 73$ پول خود بورد و ارسالش به ایران در میاد و به احتمال زیاد با گمرکی که بهش میخوره در حدود 100-110 هزار تومان وجه رایج مملکتی باید کلا ً پیدا بشم.
حالا دیگه وقت ساختن قسمتهای مکانیکی دستگاهمه.
(۲۶-مرداد-۱۳۸۹, ۰۳:۵۳:۳۶)myhomeco نوشته است: [ -> ]دوستان آخر مجبور شدم دست به دامن این اجنبی ها بشم (از اینا که میخوان بگن یعنی ما ....) و از کشور دوست و همسایه نه چندان نزدیک یعنی هنگ کنگ این درایور رو تهیه کنم و قیمتش به احتمال زیاد برام 100-100 تومن تا رسیدن به دستم در ایران در میاد چون 73$ پول خود بورد و ارسالش به ایران در میاد و به احتمال زیاد با گمرکی که بهش میخوره در حدود 100-110 هزار تومان وجه رایج مملکتی باید کلا ً پیدا بشم.
حالا دیگه وقت ساختن قسمتهای مکانیکی دستگاهمه.
این چند آمپر را ساپورت میکنه ؟ ( تک محوره و کلی )
رسید دستت ، تست کردی ، خبرشو بده ببینیم خوبه بوده یا نه :)
من امروز طالقانی بودم
توی یه مغازه (قطعات الکترونیک مرکزی:اصغر زرگرزاده)یکیشو دیدم ظاهرش عینا کپ همین مدار بود البته 4 آمپری بود
گفت یه نمونه 28 تومن یه نمونه 35-38تومنه
منتها چون خروجیش تک کانال(تک محوره) بود وارد جزییاتش نشدم
خوب، آخر بدستم رسید و امتحانش کردم. مشکلی نداشت و عین ساعت کار میکرد فقط مونده تا قسمتهای مکانیکی کارم تموم بشه تا ببینم زیر بار عملاً چطوریه. راستی یک نکته جالب اندر مزایای آخر دنیا بودن (من به شهری که توش زندگی میکنم یعنی "آبادان" میگم آخر دنیا). اینجا بخاطر منطقه آزاد بودن؛ گمرکی به وسایلی مثل همین درایور بالا نمیخوره و فقط با پرداخت 550 تا تک تومانی (یعنی 550تومان) درایور رو تحویل گرفتم.
کمی در مورد نحوه خرید وپرداخت پول توضیح میدین... تلفنی اقدام کردین یا اینترنتی؟؟؟
چطوری با اونا(هنگ کنگیا) آشنا شدی....
سلام لطفا به من هم خبر بدید 91/05/01 به بعد میخام برم چین تو رو خدا بهم خبر بده از کجا خریدی منم بخرم اعصاب ندارم دیگه همه جوره درایور ساخته ام
با : L298-L297-L293-L6203-L6208-Irfz44n- و کلی درایور های دیگه که همش بالا سرم آوره اند
تو رو خدا خبرم کن
09147574875
هم همینجا بنویس بچه ها ببینند هم اس بنداز برام نوکرتم
[quote='myhomeco' pid='132190' dateline='1281908798']
سلام دوستان
می خواستم بدونم کسی میدونه که از کجا میتونم Axis CNC Stepper Motor TA8435H Driver Board رو گیر بیارم؟
برای راهنماییتون چندتا عکس هم ازش میزارم به امید اینکه کمک کنه.
من یافتم:::::::::::::::::::::
این آدرس رو ببینید:
http://www.ebay.com/itm/High-quality-CNC...3a78118980