ايران ويج

نسخه‌ی کامل: Paradis DLL
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام
dll که نوشنم تمامی توضیحات همراه با پروژه است.
از جمله قابلیتهای این دی ال ال بدست اوردن تاریخ هجری قمری شمسی و بدست اوردن روز بصورت حروفی است.
توابع بسیار زیادی به شما میدهد.
من زیاد وقت ندارم یه سری از قابلیت ها را توضیح میدهم.
'**************پاراديس دي ال ال
'Paradis Dll Make By Mohammad Amin Mansouri
'در اين دي ال ال فقط توسنتم يه سري از توابع بهتون معرفي کنم که متاسفانه وقت کردم درصد اندکي از توابع دي ال ال را براتون توضيح بدهم
'خودتون به راحتي توابع پاراديس دي ال ال را درک ميکنيد.
'اگر سوالي داشتيد و يا خواستيد قابليتهاي ديگري به اين دي ال ال اضافه کنم با ايديم تماس بگيريد.
'انشالا با کمک خداوند مهربان بتونم قابليتهاي اين دي ال ال را بيشتر بکنم
'***************************************
'**************************************Setare_Aseman_Tanhaye@yhaoo.com*********************************
'****************************************Paradis About Dll*********************************************
Dim AminMansouri As New Paradis.AboutDll
'بدست اوردن نام نويسنده پاراديس دي ال ال
'------------------------------------------------------------------------------------------------------
'**************************************Paradis OffPc***************************************************
'خاموش و ريستارت کردن سيستم
Dim Shw As New Paradis.OffPc
'------------------------------------------------------------------------------------------------------
'************************************** Paradis Hardware***********************************************
'به شما قابليت ميدهد به راحتي رزوليشن صفحه مانيتور را عوض کنيدو درب سي دي رام را باز و بسته کرده
Dim SakhtAfzar As New Paradis.HardWare
'**************************************Paradis Info Memory*********************************************
'بدست اوردن فضاي ازاد رم و فضاي اشغال شده و قابليتهاي بسياري ديگر ....
Dim InF As New Paradis.InfoMemory
'**************************************Paradis Opn*****************************************************
'باز کردن فايل و پوشه
Dim BazKardan As New Paradis.Opn
'****************************************************** Pardis DeleteAndFormat *************************
'تعريف توابع براي فرمت کردن هارد ديسک و پاک کردن پوشه و فايل
Dim Eraser As New Paradis.DeleteAndFormat
'تعريف توابع
'فرمت هارد ديسک
'پاک کردن فايل
'پاک کردن پوشه
'پاک کردن کردن فايل و پوشه به سطل اشغال و نشان دادن پيغام
'پاک کردن فايلهاي در سطل اشغال

'-------------------------------------------------------------------------------------------------------
'******************************************************Paradis Write File*****************************
Dim Writer As New Paradis.WriteFile
'نشان دادن پنجره
'نوشتن فايل بصورت
'Input
'binary
'Append
'random
'-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dim ShDialog As New Paradis.ShowDialog
'تعريف توابع
'نشان دادن تنظيمات کارت صدا
'نشان دادن پنجره تنظيمات موس
'نشان دادن تنظيمات زبان سيستم عامل
'نشان دادن پنجره تنظيمات کيبرد
'و نشان دادن بسياري ديگر از پنجره هاي مهم تنظيمات ويندوز
'******************************************************Date Time**************************************
Dim Engtime As New Paradis.DateTime
'تعريف توابع
'ميلي ثانيه
'ثانيه
'دقيقه
'ساعت
'تعريف سال
'******************************************************Paradis GetT*************************************
Dim info As New Paradis.GetT
'تعريف توابع زير
'بدست اوردن سريال هارد ديسک
'بدست اوردن مسير پوشه سيستم 32
'بدست اوردن نام رايانه شما
'بدست اوردن نام يوزر کاربري شما در سيستم عامل
'بدست اوردن وضعيت کيبرد(فارسي عربي انگليسي)
'بدست اوردن نام سيستم عامل (ويندوز 7 هم پشتيباني ميشود
'بدست اوردن مسير برنامه
'بدست اوردن پوشه برنامه
'بدست اوردن سايز فايل
'بدست اوردن ادرس پوشه Temp Windows
'بدست اوردن ادرس پوشه سيستم 32
'بدست اوردن مدل درايو مثل هارد ديسک فلش ديسک و .....
'*****************************************************Paradis Other*************************************
Dim otr As New Paradis.Other
'بستيدن برنامه مورد نظر در پروسه سيستم عامل
'ساخت پوشه يا همون فولدر
'ساخت اعداد تصادفي از 1 تا 100000 به راحتي
'پخش کردن فايلهاي صوتي با فرمت wav
'بستيدن برنامه هاي ديگر از طريق هندل
'تبديل کد اسکي مثال عدد 65 برابر با حرف ا ميباشد (تبديل)
'تغيير خصلت فايل
'******************************************************Persian Date*************************************
Dim saal As New Paradis.PersianDate
'بدست اوردن سال هجري قمري شمسي
'******************************************************Persian Day**************************************
Dim Roz As New Paradis.PersianDate
'تعريف روز هجري قمري شمسي
'-----------------------------------------------------------------------------------

لطفا دوستان نظرات خود را اعلام کنند....
دانلود :
Download Paradis DLL
ممنون خیلی عالی بود میشه توابع ریجستری را هم قرار بدی
سلام
توابع کار با رجیستری قرار داده شده است.
پخش فایلهای ام پی 3
افکت های جالب برای لیبل
و رفع کردن چند تا مشکل
و .......
دانلود ورژن 1.22
مگه خدا MSDN را ازتون گرفته ؟
Copy&Paste کردن api های معمولی ویندوز هم شد کار ؟Whistle
اره مثلا تاریخ هجری قمری شمسی میشه api بیلی جون
یا مثلا تایپ کردن بصورت فارسی بدون عدم زبان فارسی در ویندوز هم میشه api
تو ورژن جدید میزارم البته یه کم ارتباط با سخت افزارم بد نیست :-)
من گفتم نظر بدین ممنون که نظر دادی
بحث و کل کل با کسی نمیکنم چون در شخصیت من همچین چیزی نیست.
موفق باشید
خوب خسته نباشی
ولی يه برنامه نويس توی پروژه خودش فقط چيزی رو استفاده ميکنه که لازم داره
مثلاً شايد فقط بخواد تاريخ رو بگيره و اين همه امکانات به کارش نمياد، فقط حجم برنامه رو ميبره بالا
اگر هم ميخوای همچين چيزی بنويسی، امکانات رو دسته بندی کن، مثلاً يه dll واسه hardware و ...
موفق باشی
سلام
اخر کار طبقه بندی میکنم
ممنون از نظرت
(۳۱-فروردین-۱۳۸۹, ۱۰:۳۹:۴۰)amintatu1990 نوشته است: [ -> ]اره مثلا تاریخ هجری قمری شمسی میشه api بیلی جون
موفق باشید
این چیزائی که اون بالا نوشتی یکیش تبدیل تاریخ هست ( البته باید تست بشه که با تاریخهای کبیسه مشکل نداشته باشه ایشالا) و مابقی همه توابع معمولی ویندوز که در بعضی ها نهایتا ترکیب دوسه تاapi زحمت کشیده شده :)
یا مثلا تابع بدست آوردن شاخه های ویندوز را نوشتی !!!!!! !!!!!!
و البته تبدیل تاریخ چه نیازی هست برنامه نویس بیاد یک دی ال ال( که خودشم ننوشته و طرز کارش براش تائید نشده هست ) به مجموع فایلهاش اضافه کنه در حالی که سورس های تبدیل تاریخ به وفور موجود هست؟

منم نمیگم کل کل ، میگم از وقتت استفاده بهتری ببر ، حداقل برنامه مینویسی یه چیز جدید بنویس که یه کمکی باشه به این جماعت بی وقت برنامه نویس ، یه دعای حسابی هم برات بکنن .
(۰۱-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۱:۵۸:۴۲)joker نوشته است: [ -> ]
(۳۱-فروردین-۱۳۸۹, ۱۰:۳۹:۴۰)amintatu1990 نوشته است: [ -> ]اره مثلا تاریخ هجری قمری شمسی میشه api بیلی جون
موفق باشید
این چیزائی که اون بالا نوشتی یکیش تبدیل تاریخ هست ( البته باید تست بشه که با تاریخهای کبیسه مشکل نداشته باشه ایشالا) و مابقی همه توابع معمولی ویندوز که در بعضی ها نهایتا ترکیب دوسه تاapi زحمت کشیده شده :)
یا مثلا تابع بدست آوردن شاخه های ویندوز را نوشتی !!!!!! !!!!!!
و البته تبدیل تاریخ چه نیازی هست برنامه نویس بیاد یک دی ال ال( که خودشم ننوشته و طرز کارش براش تائید نشده هست ) به مجموع فایلهاش اضافه کنه در حالی که سورس های تبدیل تاریخ به وفور موجود هست؟

منم نمیگم کل کل ، میگم از وقتت استفاده بهتری ببر ، حداقل برنامه مینویسی یه چیز جدید بنویس که یه کمکی باشه به این جماعت بی وقت برنامه نویس ، یه دعای حسابی هم برات بکنن .

بیبین من یقین دارم تمامی توابع پارادیس را نمیدونی
اره کمکی هم به برنامه نویسها کردم ورژن بعدی که میدم
میخوام چیزهای بنویسم که بفهمی که چقدر تسلط دارم
من دارم کم کم شروع میکنم اخرش که رسید به چیزهای تکیه میکنم که نمونش را توی نت نتونی بیبینی
در ضمن مثلا بدست اوردن یوزر سیستم عامل اره با api هست و چند چیز هم باید تعریف کنی
وقتی من تو یک خط تعریفش کردم این میشه چی؟
من دوست دارم یه جورایی برنامه نویسو خلاصه تر و راحت تر کنم
تو ورژن جدید هم چیزی میخوام بزارم که خیلیها میان دنبالش
موفق باشید و ممنون از نظرتون
کمتر کسی حاظر میشه از dll ای که خودش ننوشته و محصول یه شرکت معتبر نیست استفاده کنه !

به نظر من بهتره اوپن سورسش کنی .

نقل قول: میخوام چیزهای بنویسم که بفهمی که چقدر تسلط دارم

Biggrin !
سلام
اوپن سورس راحته خودتی میتونی بنویسی کاری نداره :-p
و اینکه گفتم میخوام ...... منظورم به اینکه دارم کاری میکنم که بدون اینکه زبان فارسی نصب باشه شما فارسی تایپ کنید در برنامتون
و باید کاملا تست کنم و بعد اپلودش کنم.
من کار بزرگی ندارم خیلی کار .... هست وقتی کارت بزرگ میشه که نمونه نداشته باشه
و من نیازی نمیبینم که فلان شرکت از دی ال ال.... استفاده کنه و بگم وای من چقدر بزرگم نیازی به این بچه بازیها نمیبینم...
وقتی که کاملات کارمو تمام کردم بهت نشون میدم که چطور برنامه نویسها میتونند اعتماد کنن.
و اینکه من قصد ندارم بگم برنامه نویسمو و ......
یه چیز همینجوری نوشتم که بتونم با نظر دوستان کاملترش کنم...
ممنون از نظرتون
موفق باشید
صفحه‌ها: 1 2