سلام . دوستان من یک چیزی رو توضیح می دم لطف کنید کمک کنید.
مثلا من سایتی دارم به اسم
www.example.com بعد می خوام از طریق هر url این سایت فراخونی شد با php بهش رسیدگی کنم. مثلا اگر کسی این رو وارد کرد
www.example.com/1234 من این آدرس رو بگیرم و با php مدریت کنم . دقت کنید نمی خوام صفحه error اختصاصی داشته باشم . اصلا بحث من error نیست . می خوام یک سایت کوتاه کننده url راه بندازم.
نمی خواد خودم یافتم
سلام
دوست عزیز باید با ماژول mod_rewrite آپاچی کار کنی.
کار این ماژول این هست که آدرس ها را مجازی میکنه.
میتونی هر نوع آدرسی که دوست داری توی سایتت استفاده کنی و این ماژول اونها را تجزیه میکنه و به یک صفحه خاص میده.
من با این ماژول کار کردم اما حوصله ی تایپ کردن و جمع آوری کردن الان نیست.
بگردی مقاله فارسی زیاد پیدا میکنی.
http://www.google.com/search?hl=en&&sa=X...2077779041
من از برنامه NuSphere PhpED برای نوتن کد هام استفاده میکنم توی فولدر پروژه یه فایل .htaccess ساختم هم برای اون چیزی که شما گفتی هم برای مدریت صفحات خطا ولی انگار نمی خونتش.بعد توی لوکال اومدم پروژه رو بردم توی easyphp اون هم فایل .htaccess این رو نمی خونه چون یه خط توش نوشتم برای کنترل صفحات خطا 404 ولی باز صفحه خطای خودش رو نشون میده. اصلا بی خیال mod_rewrite شدم گفتم بیام از طریق همین مدریت صفحات خطا کارم رو بکنم.
اومدم پروجم رو آپلود کردم تو سرور ولی اونجام یه مشگلی هست. اینکه وقتی htaccess رو تنظیم می کنم برای مدریت صفحات خطای 404 عملی نمیشه ولی وقتی / رو از پشت اسم فایلم حتو htaccess حذف می کنم جای اجرا کردن فایلم اسم فایل رو می نویسه.
چی کار کنم که فایل رو اجرا کنه؟.
محتویات فایل htaccess به شکل زیر اجرا نمیشه.
ErrorDocument 404 /404.php
ولی به شکل زیر اسم فایل رو می نویسه.
ErrorDocument 404 404.php
صفحه 404.php هم توی public_ html قرار داره و فایل htaccess هم همین طور.
چرا اجرا نمی کنه؟.