ايران ويج

نسخه‌ی کامل: راه اندازی lcd N96 رنگی و نرم افزار و pcb
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام

چند وقت پیش مجله ی pmm شماره ی 5 رو می خوندم که درباره ی lcd ان 96 چینی نوشته بود، من هم دست به کار شدم و ...:

وقتی میرید به مغازه و به فروشنده میگید یه lcd n96 چینی می خوام فروشنده اول میگه که باید خودشو ببینم ، بعدش چندتا مدل جلوتون میزاره.
شما باید مدلی که دارای این مشخصات هست رو بخرید:
نقل قول: 1- تعداد پایه ها حتما 37 عدد باشد.
2- پایه های 12 تا 15 به صفحه ی لمسی متصل باشد.
3- پایه های 16 تا 20 به قسمت back light ال سی دی متصل باشد.
4- پایه ی 21 آزاد یا NC باشد.
5- پایه های 5 و 34 به قسمت های ضخیم تر متصل باشد.
مدلی که فروشنده به من پیشنهاد کرد و تمام مشخصات بالا رو داشت FTM280c13N بود.
هنگام خرید حتما به قسمتی که به بک لایت می رود دقت کنید تا محکم متصل شده باشد.
(این مدل صفحه ی لمسی نداره ولی من خودم یکی گرفتم و لحیم کردم)
برای این که بتونم از ال سی دی مثل سایرین روی بردبرد استفاده کنم ، برد تبدیل درست کردم که خروجیش 28 پین هست(تک ردیف) .(برد رو به روش اتو هم میشه درست کرد و جواب میده)

البته پیشنهاد می کنم که قبل از لحیم کردن ال سی دی روی برد ، قسمتی که قراره ال سی دی روش لحیم بشه و خود ال سی دی رو (از هردو طرف)، قلع اندود بکنید تا راحت تر و محکم تر لحیم بشه.

بعد از ساختن برد و لحیم کردن اول پایه های مثبت و منفی(برای پیدا کردن پایه ها میتوانید از عکس فایل شماتیک که پیوست شده استفاده کنید) رو به 3.3 ولت و گراند وصل کنید تا از روشن شده بک لایت خوش حال شوید Clap

بعد برای راه اندازی فایل ضمیمه شده رو بخونید(قستی از مجله ی pmmشماره 5)

خوب اگر می خواهید تا عکسی روی lcd نشون بدید باید اون رو به کد هگز تبدیل کنید(با rgb565 و color depth = 16-bit یا عمق رنگ)
برای این کار در کنار مجله ی pmm5 برنامه بود که امکانات کمی داشت و عکس ها رو باید یکی یکی تبدیل می کردید.
برا همین دوباره دست به کار شدم و برنامه رو نوشتم که به همراه سورس کد آن ضمیمه شده.(البته یکم بی حوصله نوشتم آخه ماه برکت حال آدمو میگره)

محتویات فایل ضمیمه شده:(با پسوند rar)
-عکس هایی از ال سی دی راه اندازی شده
-برنامه ی تبدیل عکس که خودم نوشتم به همراه سورس کد
-پی سی بی و شماتیک برد تبدیل
-قسمتی از مجله ی pmm5

[attachment=5361]
[attachment=5364]
سلام

چند روز پیش یکی از دوستان برنامه ای خواست برای تبدیل عکسها به حالت 16-بیت منم اینو نوشتم براش .

امروز علی گفت قبلا تو انجمن خودمون صالح نوشته و لینک اینجا رو داد .

اینم میذارم اینجا تا هم کمکی به دوستان باشه و همین که سورسش تو انجمن خودمون باشه که اگه کسی خواست تغییری بده و کاملتر بکنه امکانش باشه /./
سلام خسته نباشید،
چرا این فایل ضمیمه lcd ART ، دانلود نمیشه؟؟؟؟ خیلی لازمش دارم؟؟
سلام دوستان
چند وقتیه وقتم صرف مسائل تحصیلی(بیشتر اداری Biggrin ) میشه. زیاد در جربان نیستم.

کسی هست که ماژول lcd n96 و وقت داشته باشه که با کمک هم ورژن بعدی برنامه LCDimg رو با امکانات بیشتر آپدیت کنیم؟

من ماژول السیدی ندارم، فقط قراره چند تا تصویر رو به هگز تبدیل کنم و بصورت آزمایشی اونو روی السیدی نشون بدیم، تا از صحت کار نرم افزار مطمئن باشیم.

با کمک جناب ali 9 برنامه با بسکام سازگار شد.

در ضمن چند تا مشکل پیدا کردم که روی رنگ های تصاویر به شدت اثر میذاشت(تعجب می کنم چرا موقع تست متوجه نشده بودم)

خوب....
کسی هست کمک کنه؟
میشه خروجی نرم افزار(PCB)رو بصورت فایل خروجی xps. بذاری ممنون میشم.آخه من نمی تونم این نرم افزارو نصب کنم.
سلام دوست گرامی
به تاریخ ارسال دقت کنید

با تشکر
موفق باشی ....
در ضمن سورس برنامه رو هم بعد رفع شدن مشکلات احتمالی آپلود میکنم.
تصویر تست ورژن جدید نرم افزار با ماژول lcd ی 3.2 اینچ ( SSD 1289 )
[تصویر:  13549785481.jpg]
سلام به همگی.
من نباز دارم با این ال سی دی کار کنم.باید حتما به AVR باشه و برنامه نویسی هم بسکام باشه.کسی هست کمک کنه؟؟؟
لطفا کمک کنید
برای دانلود library مخصوص آلتیوم به لینک زیر بروید:
http://www.iranled.com/forum/thread-2122...#pid195174

نسخه جدید برنامه با امکانات بیشتر: LCDimg 1.2a
http://www.iranled.com/forum/thread-25188.html
سلام.
برای راه اندازی این lcd باید هدر n96 رو دستکاری کرد؟
چون برنامه(که اشکالی هم نداره) رو n96 اجرامیشه ولی رو 3.2 اجرا نمیشه!
کمک کنید.
ممنون.
صفحه‌ها: 1 2