۲۹-مرداد-۱۳۸۹, ۱۸:۱۱:۰۷
سلام
چند وقت پیش مجله ی pmm شماره ی 5 رو می خوندم که درباره ی lcd ان 96 چینی نوشته بود، من هم دست به کار شدم و ...:
وقتی میرید به مغازه و به فروشنده میگید یه lcd n96 چینی می خوام فروشنده اول میگه که باید خودشو ببینم ، بعدش چندتا مدل جلوتون میزاره.
شما باید مدلی که دارای این مشخصات هست رو بخرید:
هنگام خرید حتما به قسمتی که به بک لایت می رود دقت کنید تا محکم متصل شده باشد.
(این مدل صفحه ی لمسی نداره ولی من خودم یکی گرفتم و لحیم کردم)
برای این که بتونم از ال سی دی مثل سایرین روی بردبرد استفاده کنم ، برد تبدیل درست کردم که خروجیش 28 پین هست(تک ردیف) .(برد رو به روش اتو هم میشه درست کرد و جواب میده)
البته پیشنهاد می کنم که قبل از لحیم کردن ال سی دی روی برد ، قسمتی که قراره ال سی دی روش لحیم بشه و خود ال سی دی رو (از هردو طرف)، قلع اندود بکنید تا راحت تر و محکم تر لحیم بشه.
بعد از ساختن برد و لحیم کردن اول پایه های مثبت و منفی(برای پیدا کردن پایه ها میتوانید از عکس فایل شماتیک که پیوست شده استفاده کنید) رو به 3.3 ولت و گراند وصل کنید تا از روشن شده بک لایت خوش حال شوید
بعد برای راه اندازی فایل ضمیمه شده رو بخونید(قستی از مجله ی pmmشماره 5)
خوب اگر می خواهید تا عکسی روی lcd نشون بدید باید اون رو به کد هگز تبدیل کنید(با rgb565 و color depth = 16-bit یا عمق رنگ)
برای این کار در کنار مجله ی pmm5 برنامه بود که امکانات کمی داشت و عکس ها رو باید یکی یکی تبدیل می کردید.
برا همین دوباره دست به کار شدم و برنامه رو نوشتم که به همراه سورس کد آن ضمیمه شده.(البته یکم بی حوصله نوشتم آخه ماه برکت حال آدمو میگره)
محتویات فایل ضمیمه شده:(با پسوند rar)
-عکس هایی از ال سی دی راه اندازی شده
-برنامه ی تبدیل عکس که خودم نوشتم به همراه سورس کد
-پی سی بی و شماتیک برد تبدیل
-قسمتی از مجله ی pmm5
[attachment=5361]
[attachment=5364]
چند وقت پیش مجله ی pmm شماره ی 5 رو می خوندم که درباره ی lcd ان 96 چینی نوشته بود، من هم دست به کار شدم و ...:
وقتی میرید به مغازه و به فروشنده میگید یه lcd n96 چینی می خوام فروشنده اول میگه که باید خودشو ببینم ، بعدش چندتا مدل جلوتون میزاره.
شما باید مدلی که دارای این مشخصات هست رو بخرید:
نقل قول: 1- تعداد پایه ها حتما 37 عدد باشد.مدلی که فروشنده به من پیشنهاد کرد و تمام مشخصات بالا رو داشت FTM280c13N بود.
2- پایه های 12 تا 15 به صفحه ی لمسی متصل باشد.
3- پایه های 16 تا 20 به قسمت back light ال سی دی متصل باشد.
4- پایه ی 21 آزاد یا NC باشد.
5- پایه های 5 و 34 به قسمت های ضخیم تر متصل باشد.
هنگام خرید حتما به قسمتی که به بک لایت می رود دقت کنید تا محکم متصل شده باشد.
(این مدل صفحه ی لمسی نداره ولی من خودم یکی گرفتم و لحیم کردم)
برای این که بتونم از ال سی دی مثل سایرین روی بردبرد استفاده کنم ، برد تبدیل درست کردم که خروجیش 28 پین هست(تک ردیف) .(برد رو به روش اتو هم میشه درست کرد و جواب میده)
البته پیشنهاد می کنم که قبل از لحیم کردن ال سی دی روی برد ، قسمتی که قراره ال سی دی روش لحیم بشه و خود ال سی دی رو (از هردو طرف)، قلع اندود بکنید تا راحت تر و محکم تر لحیم بشه.
بعد از ساختن برد و لحیم کردن اول پایه های مثبت و منفی(برای پیدا کردن پایه ها میتوانید از عکس فایل شماتیک که پیوست شده استفاده کنید) رو به 3.3 ولت و گراند وصل کنید تا از روشن شده بک لایت خوش حال شوید
بعد برای راه اندازی فایل ضمیمه شده رو بخونید(قستی از مجله ی pmmشماره 5)
خوب اگر می خواهید تا عکسی روی lcd نشون بدید باید اون رو به کد هگز تبدیل کنید(با rgb565 و color depth = 16-bit یا عمق رنگ)
برای این کار در کنار مجله ی pmm5 برنامه بود که امکانات کمی داشت و عکس ها رو باید یکی یکی تبدیل می کردید.
برا همین دوباره دست به کار شدم و برنامه رو نوشتم که به همراه سورس کد آن ضمیمه شده.(البته یکم بی حوصله نوشتم آخه ماه برکت حال آدمو میگره)
محتویات فایل ضمیمه شده:(با پسوند rar)
-عکس هایی از ال سی دی راه اندازی شده
-برنامه ی تبدیل عکس که خودم نوشتم به همراه سورس کد
-پی سی بی و شماتیک برد تبدیل
-قسمتی از مجله ی pmm5
[attachment=5361]
[attachment=5364]