(۱۴-شهریور-۱۳۸۹, ۲۳:۱۹:۰۹)v.sayahpoor نوشته است: [ -> ]سلام این پست توجه من و جلب کرد من می خواستم سنسوری داشته باشم که فقط انسان رو سنس کنه اما pirهمه موجودات رو سنس می کنه.
فکر می کنین باید به چه ویژگی دیگه انسان توجه کنم ؟
چه کار کنم آخه؟
سلام...
ببین دوست عزیز شما میخوای تو یه محل مشخص از این سنسور اسنفاده کنی یا اینکه نه!!
منظورم اینه شاید اگه محلت مشخص باشه ,بشه بوسیله سنسور های دیگه و پی ای ار حیونون و ادم رو تفکیک کرد...
سلااااااااااااااااام.مرسی از توجهت.
راستش می خوام واسه سنس انسان زیر مانع از اون استفاده کنم.البته نمیخوام ربات بسازم.می خوام یه دستگاه باشه که آدمی رو که در یک جایی گیر کرده را تشخیص بده.جای خاصی نداره.فکر کردم شاید بشه از ضربان قلب و امواج مغز هم استفاده کرد.اما نمیدونم چه جوری این ها رو تلفیق کنم .نمیدونم pir این قابلیت را داره یا نه.و با توجه به اینکه نمیخوام ربات بسازم سنسورهای دیگه مثل کربن دی اکسید می توانند به من کمک کنند یا نه.سنسورهای آلتراسونیک چه طور؟می خوام بدونم امواج صوتی اون ها وقتی به یه آدم برخورد می کنند و برمی گردند تغییری می کنند؟شاید بشه از این نکته استفاده کرد.
ببین تنها راهی که به ذهنم میرسه حرارته بدن انسانه که میشه با ایتفتده از دوربین های خیلی خاص بالنز مربوطش حرارت بدن رو دریافت کنی
گرون قیمته و میشه از اونور دیوار هم تشخیص بدی
به صورت زیر جاهای که خون در گردشه و گرما داره با رنگ قرمز و اوناجاهایی که ابی هستند سرد هست
بعد بید پردازش تصویر کنی و به دستگاهت بفهمونی که اناتومی بدن یه انسان چطوریه.. اونوقت انسار=ن رو میتونی تشخیص بدی...
این دستگاهی که شما میبینی واسه اونایی هست که از مکه میودن که ببینن انفولانزا دارن یا نه..
سلاااااااااااااامی دوباره
آره فکر کنم این روش ترموگرافیه
درسته؟یه چیزایی درباره اش واسه همین پروژه خوندم
خب من چه جور می تونم یه دوربین ترموگرافی بسازم؟بردش چقدره؟
با تشکر
(۱۵-شهریور-۱۳۸۹, ۱۷:۲۵:۴۵)v.sayahpoor نوشته است: [ -> ]سلاااااااااااااامی دوباره
آره فکر کنم این روش ترموگرافیه
درسته؟یه چیزایی درباره اش واسه همین پروژه خوندم
خب من چه جور می تونم یه دوربین ترموگرافی بسازم؟بردش چقدره؟
با تشکر
من فردا دارم میرم جمهوری تا یه چند تا دوربین بخرم...
اگه اونا اطلاعی از این دوربین ها داشتن برات حتما میپرسم..
PIR های گرونقیمتی هستن که فقط انسانو تشخیص میدن.
یادمه چند سال پیش که نوع معمولیشو 13 تومن گرفتم اون نوع حساس به انسانش 50 تومن قیمتش بود.
من منتظرماااااااااااااااااااااااااااااااا
اما من فکر میکردم قیمت سنسور pir خیلی کمتر از این هاست؟
این مداری که تو نت همه جا هس حدودا چند در میاد؟
البته خود سنسور pir به تنهایی قیمتش یکی دو تومنه ... اون قیمتهای بالا واسه مدار های آمادشونه که معروف به همون چشمی های دزدگیر هستند...
اون مداری هم که میگی تو نت همه جا هست ...اون هم درست کردنش مکافاته وهم اینکه دقیق نیست
پیشنهاد میشه اگه لازم داری از همین چشمی های آماده بخر وبا مدارهای خودت ربطش بده
که اینطور مرسی
خیلی این روز ها به من کمک کردین.