۰۵-شهریور-۱۳۸۹, ۱۵:۰۴:۱۶
برنامه ایشون رو تست کردم.اول اینکه فونت فارسیش خیلی ساده هست.دوم اینکه واسه حرکت متن به بالا وپایین خوب کار نمیکنه ونوشته هارو قاطی نشون میده!!!سوم اینکه هیچ افکتی نداره،درست کردن افکت هم یه خورده سخته!!!
(۱۹-آبان-۱۳۸۹, ۱۳:۲۹:۴۲)belanko نوشته است: [ -> ]سلام به همه دوستان.من به اون شرکتی که نرم افزارو 100تومان میفروشه زنگ زدم،یارواول کلی از نرم افزارش تعریف کرد،تو سایتشون هم کلی فیلم از تابلو های ساخته شده با این نرم افزار بود.با کلی تحقیق که انجام دادم
متوجه شدم نرم افزار خوبی هست و میشه باهاش یه تابلو خیلی خوب وکامل وبا تمامی امکانات درست کرد ((((( ولی )))))این نرم افزارشون یه کد فعال سازی داره که با خرید نرم افزار یه کد بهتون میدن که رو سیستم میریزی و کار هم میکنه اما اگر بخای رو یه سیستم دیگه بریزی( مثلا یه تابلو درست کردی وفروختی وحالا میخای نرم افزارش رو هم برای خریدار نصب کنی تا بتونه متن و...رو روی تابلو بنویسه)باید بری ویه کد فعال سازی دیگه ازشون (((بخری)))که قیمت هر کد هم 50000تومان است(اشتباه نخونین 5000تومان نیست 50000هزار تومان است).
با این اوصاف به هرکی که بخاین تابلو بفروشین مجبورید پنجاه تومان گرون تر از دیگر سازندگان بفروشین.در ضمن از فکر کیبورد هم بیرون بیاین چون کیبورد به هیچ عنوان بهش وصل نمیشه وکاربر فقط باید با نرم افزار کار کنه!!!!درضمن از سورس برنامه هم خبری نیست وفقط فایل هگز میدن وباید با نرم افزارش کار کنی!!!!!!!
خلاصه مطلب این که هیچ ارزونی بی حکمت نیست!!!
امیدوارم که بدردتون خورده باشه و با تحقیق کامل از این جور برنامه ها بخرید.
(۱۷-مرداد-۱۳۹۰, ۲۳:۵۰:۳۰)ajamee نوشته است: [ -> ]با سلام خدمت دوستان
من یک تابلو ساز هستم و نرم افزار شرکت نورسان را آزمایش کردم واز ان ساختم اولا بزرگترین اشکل کم نور بودن آن است دو در اندازه128.16 نور تابلو یکسان نیست سوم روزمثلا شنبه را نمتواند نشان بدهد وچهارمین اشکل متن بصورت پله حرکت میکند نه روان من متوانم در ساخت تابلو روان به هر کدام از دوستان بخواهند کمک کن با همین نورسان مشکلی داشتن حل کنم چون خود بند در ساخت تابلوروان خیلی سختی کشیدم shdarush@yahoo.com