ايران ويج

نسخه‌ی کامل: یک نرم افزار برای تابلو روان
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
سلام خدمت دوستان
من با نرم افزار شرکت سپاهان با نرم افزار خدام باشی که از بهترین نرم افزارهای ایرانی هست وبا نرم افزار اختصاصی کار می کنم ضمنامن این حرف را نمی زنم بهتر از کسانی که با این نرم افزار کار میکند بپرسید
با تشکر از شرکت نورسان
سلام عزیزان

برنامه شرکت نورسان الکترونیک رو بخرید بنده خریده ام و عملا هم ساخته ام

مزایاش خیلی عالیه
پروگرم میکرو و برها و نرم افزار و هزاران فایل دیگه که بتونی به راحتی صاحب یه تابلو بشی رو بهت میده و فقط تو باید برد رو چاپ کرده و لحیم کاری کنی و مفتی بشی تابلو سازززززززززززز

نورسان الکترونیک هست اسمش
سلام دوستان گرامی
نرم افزار شرکت نورسان برای یک کسی که مخواهد یک بار برای ساخت تابلو را تجربه کنند خوب است ولی برای کسی که مخواهد تابلو ساز باشدنه تا جای که یادم باید اول کد هگز برای اندازه تابلو یعنی باید برای16در 80یک کد هگز دارد دو پیگربندی تابلو و فونت تابلو ودر آخر یک کد باید برای هر نرم افزار باید بگیری یهنی فقط بر روی یک کامپیوتر نصب می شود. دیتا زیاد دارداگر شما نرم افزارهای دیگر ببینید اون وقت به حرف من مرسید
سلام
من یه سوال فنی داشتم من یه تابلو روان دارم مال زمان ناصرالدین شاه تقریبا مال 18 ساله پیش تابلو بزرگیه و کار می کنه سیستمش هم یه پاور کامپیوتر یه مادر بورد مال عهد بوق و یه هارد 40 مگابایتی و یدونه دستگاه فلاپی داره بعد فقط من میخوام بدونم روی این عتیقه چجوری میتونم بنویسم یکی ما رو راهنمایی کنه ممنون
دیگه با اومدن تابلوهای ماژولار چینی کسی به فکر طراحی و ساخت تابلو نیست همه مونتاژ میکنن

نقل قول: سلام
من یه سوال فنی داشتم من یه تابلو روان دارم مال زمان ناصرالدین شاه تقریبا مال 18 ساله پیش تابلو بزرگیه و کار می کنه سیستمش هم یه پاور کامپیوتر یه مادر بورد مال عهد بوق و یه هارد 40 مگابایتی و یدونه دستگاه فلاپی داره بعد فقط من میخوام بدونم روی این عتیقه چجوری میتونم بنویسم یکی ما رو راهنمایی کنه ممنون
سلام
نرم افزار شما احتمالا درون یه فلاپی هست و شما باید فلاپی درایو را ران کنید تا اطلاعات داخل هارد ذخیره و بعد اجرا بشه
مشکا همینجاست من همون نرم افزار رو میخوام چون چیزی ندارم
شاید این سایت بتونه کمکتون کنه
www.tabloravan.net
صفحه‌ها: 1 2 3