سلام به همه دوستان
یه سوال؟
تو یکی از سایت ها یه شرکت اومده و یه نرم افزار واسه نوشتن تابلو روان ارائه داده که میگه کامله وهمه امکانات برای نوشتن یک تابلو کامل رو داره
آیا کسی از دوستان ازاین جور نرم افزارها استفاده کرده؟اگه آره که بگید آیا این طوری که میگن هست؟آخه قیمتشم 100تومان هست
یه نرم افزاری شرکت سپاهان داره که قیمتشم خیلی مناسبه...
نرم افزار مخصوص تابلوهاي روان همراه با پروژه کاملآ تست شده
شامل:
تبديل متن فارسي و انگليسي به HEX ,باينري و دسيمال
پروگرام کردن IC به وسيله نرم افزار همراه با نقشه PCB
شماتيک همراه با برنامه ميکرو
ارتباط تابلو بوسيله کيبورد و کامپيوتر
حداکثر ابعاد تابلو 160X80 CM
همراه با پروژه کامل تست شده
به همراه پروژه هاي AVR
راه اندازي LCD گرافيکي 128x64
سنسور دما با نمايشگر LCD
قفل رمزي 4 رقمي با تغيير رمز به وسيله صفحه کليد
اسکن صفحه کليد و نمايش روي LCD
نسخه به روز شده
امکاناتي که اضافه شده است:
- تک رنگ
- افکت
- عکس و تصوير
- طراحي تصوير
- شکلک
- فونت هاي جديد فارسي و انگليسي
- تنظيم جهت حرکت
- ساعت و تاريخ
- پروگرام
- کيبورد
اینم لینک فروشگاهش:
http://www.ssgshop.com/panel.htm
بعضیهاشون سورس برنامه آی سی را بهت نمیدن.
گاهی یک برنامه برای آی سی مینویسن که یک سری اطلاعات درون حافظه خاصی را نمایش بده. مثل یک پلیر موزیک یا فیلم. بعد این برنامه را روی آی سی قرار میدن و یک نرم افزار ویندوزی طراحی میکنند که اطلاعات مورد نیاز اون آی سی را بسازه و وارد حافظه کنه.
اول باهاشون تماس بگیر و ازشون اطلاعات کافی بگیر ببین نرم افزارشون چه شکلیه.
من به یکیشون زنگ زدم (به این که شما معرفی کردید نبود) گفتم که من میخوام کار کنم گفت من آی سی پروگرم شده را از 30 هزار تومن بهت میدم و نرم افزار هم از فلان قیمت هست تا 5 میلیون تومن.
به خرید اینترنتی توی ایران هم نمیشه اعتماد کرد. به خصوص وقتی داری پول زیادی میدی.
یک سی دی توی اینترنت دیدم که نوشته بود آموزش ساخت هواپیماهای مدل. 12 هزار تومان دادم برای خریدش.
اول که گفته بود 4 تا دیوی دی ، وقتی رسید دیم 3 تا دیویدی و یک سی دی هست. همه هم رایتی ....
یک آدم بیکار نشسته بود توی اینترنت فیلمهایی بی کیفیت و مسخره که مردم از پرواز هواپیمای مدلشون گذاشته بودن را جمع کرده بود و یک دیوی دی هم آموزش وصل کردن بالهای یک هواپیمای مدل ساخته شده و بسته بندی شده بود که گذاشته بودن همراهش.
من هیچ آموزشی از ساخت هواپیماد مدل توش ندیدم.
وقتی هم میاد و پولش را میدی. دیگه نمیشه کاری کرد. به خصوص اگر به بهانه اینکه تخفیف میدیم مجبورت کنند پول را بریزی به حسابشون.
اگر به برنامه نویسی مسلطی یه پیشنهاد بهت میدم
یکی از دوستان از یکی از برنامه های یکی از شرکت های معروف اصفهان استفاده کرد و خروجیشو گرفت و به کدهای مورد نیاز خودش تبدیل کرد
طبیعیه که یه راه حل منطقی داره
برنامشو با دلفی نوشت
شما با هر چی دوست داری میتونی کار کنی
منتها باید به کد های مورد نظر خودت و بسته به سخت افزارت و نوع جاروبت تبدیل کنی
موفق باشی
کسی نمیاد وقتشو 100تومن بفروشه
مطمئن باش
گول نخوری
تازه اون سورسیم که 100تومن میفروشن به درد خودشون میخوره
یعنی میگی بیشتر از100هزار تومن باید باشه!!!توسایتش که چند تا فیلم از تابلوهای ساخته شده با این نرم افزار داره!!!حالا اگه سورسش نباشه ولی بشه باهاش تابلو درست کرد چطور؟بازم ارزش نداره؟
سلام دوست من.
برنامه آقای لاچینی رو یه تستی بکن که کاملا مجانی هست و سورس هم بهت میده فنت فارسی هم داره.