چند وقتی بود می دیدم تو فروم در مورد کنترل serialport دات نت سوال می شد. از طرفی خودمم خیلی بهش احتیاج داشتم. مقاله ای هم که در این مورد پیدا نمی شد.
یکم باهاش درگیر شدم چم و خم کار دستم اومد. جمع و جورش کردم شد این مقاله ...
ادامه مطلب
مقاله آموزش استفاده از پورت سریال در دات نت
مدتی بود دنبال یک مقاله بودم که استفاده از پورت سریال (RS232) را در محیط دات نت یاد بگیرم. اما مقاله فارسی که چه عرض کنم حتی خارجی هم پیدا نمیشد!
تنها چیزی که پیدا کردم چند مثال و سورس، از msdn و چند سایت دیگر بود. البته مقالاتی در مورد استفاده از mscomm ویژوال بیسیک 6 هم پیدا شد. ولی دات نت خیلی فرق کرده بود.
بالاخره مجبور شدم خودم وقت بذارم و کد بنویسم و به روش آزمایش و خطا، یاد بگیرم. بعد از کلی آزمایش متوجه شدم ریزکاریهای مهمی هست که ممکنه دلیل اصلی مشکل خیلیها با پورت سریال در دات نت همینا باشه.
خلاصه تصمیم گرفتم اطلاعتم را هرچند ناچیز بشکل یک مقاله جمع کنم و در اختیار دوستان علاقه مند قرار بدم. امیدوارم مفید باشد.
اینم اضافه کنم آخر مقاله از چند نفر از دوستان تشکر ویژه کردم... ذیگه از این بیشتر ازم بر نمی اومد...
به امید پیشرفت و سرافرازی ایران عزیز ...
التماس دعا.
سلام
ممنون از مقاله اموزشی تون ولی من زمان کار کردن با پورت سریال به یه error بر خوردم به نام cross-thread حالا اینو تمی دونم چیکارش باید بکنم. ممنون می شم اگه توضیح بدین
شما بايد از thread متفاوتي استفاده كنيد.
يه روش استفاده از invok هست. قبلا تو همين فروم پرسيده بودم و اتفاقا تاپيك به جواب هم رسيد.(يه سرچي تو فروم بزنيد.)
يه سري مثال تو سايت هاي خارجكي هم آماده هست. يه سرچي بزن.
موفق باشي.
سلام
اگه میشه درمورد دریافت اطلاعات از پورت سریال راهنمایی بیشتری کنید و یه نمونه کد بگزارید،چون من تواین کار تازه واردم، ونمی دونم اصلا thread به چه معنایی؟ و برای انجام پروژم شدیدا نیاز به خوندن اطلاعات از پورت سریال دارم تا بتونم متانسب با کاراکتر دریافتی کارهای خاصی رو انجام داده و کاراکتری رو بفرستم.
متاسفانه فعلا ويژوال ام پريدهه ، نمونه نمي تونم بذارم.
اما نت رو سرچ كنيد ( سايتاي خارجكي ) زياد هست ، البته مسلما خودتون بايد يه مقداري VB يا C# يا ... بخونيد كه بتونيد تيكه كدهاي مورد نظرتون رو از نمونه كدها برداريد و در كدهاي خودتون استفاده كنيد.
thread يا " نخ " ، برنامه تون به صورت عادي در يك thread داره اجرا مي شه ، وقتي از component سريال استفاده مي كنيد ، براي خواندن مقادير كه به سمت PC مي ياد ، نياز داريد از يك thread متفاوت با قبلي استفاده كنيد ، چون در thread قبلي قابل دسترسي نيست.
يكي از ساده ترين روش ها هم استفاده از invoke هست كه در مقاله ي بالا هم بهش اشارهه شدهه ...
موفق باشيد.