با استفاده از میکرو ATmega8 و یک سنسور فرستنده و گیرنده مادون قرمز و سنسور دما LM35 مدار سنجش دور موتور با مانور بالا طراحی کردیم که بعضی از امکانات به شرح زیر است :
نمایش دور موتور RPM - ساعت دقیق با استفاده از کریستال ساعت - دماسنج با استفاده از LM35 - ترموستات - تنظیمات منو بندی شده و راحت - استفاده از سنسورهای مادون قرمز برای اندازه گیری سرعت با انعطاف بالا در برنامه - قابلیت استفاده به عنوان فرکانس متر - ذخیره اعداد در EEPROM و ذخیره در هنگام قطع برق - برنامه تحت Bascom - مدار کوچک و ساده - بهمراه تست مدار در نرم افزار Proteus
ادامه مطلب
سنجش دور موتور بهمراه ساعت و ترموستات با AVR
قبلا
برنامه فوق رو گذاشته بودم که یه چند تا ایراد جزئی داشت که مشکلش رو برطرف کردم و چند تا امکان دیگه هم بهش اضافه کردم و یکی از بازدید کنندگان هم طراحی فیبر مدار فوق رو انجام داده بودن و واسم فرستادن و به این نتیجه رسیدم که نسخه جدید برنامه به همراه فایل فیبر ( تحت پروتل ) رو واستون بذارم !!!
تنظیمات مثل نسخه قبل بوده و اگه باهاش کار کنین می بینین راحت تر و ساده تر هم شده !!
اگه هم اولین بار هستش مدار فوق رو میبینن حتما توضیحات موجود را بخونین !!
فایل جدید برنامه بهمراه تست پروتئوس و توضیحات و فیبر و .. رو در پیوست دریافت کنین !!!
دوست عزیز دستون درد نکنه می خواستم بدونم می تونم دور موتور AC رو با این مدار کنترل کنم.با تشکر
اندازه می تونی بگیری و لی کنترل بحثش جداست
متاسفانه دورسنج برنامه ی نسخه دوم کار نمیده و RPM مساوی صفر میمونه ولی نسخه ی قبلی کاملا جواب داد.
برای اونایی که نمیدونن هم لازمه بگم قبل از فلش کردن میکرو باید EEprom رو بعلاوه بافر برنامه از روی آی سی پاک کرد
با تشکر
سلام
کسی میتونه در مورد تاریخچه دور سنج بگه؟
با سلام وخسته نباشید
چگونه میتونم از این پروژه به عنوان سرعت سنج موتورسیکلت استفاده کنم آیا راه حلی داره یا خیر ؟
با تشکر.
ميشه توضيح بدين كه از خود مدار چطوري بايد استفاده كرد
با تشكر
با سلام خدمت دوست عزیزم
من مدارو بستم.
فایل مربوطه رو انتقال دادم به ایسی لا پروگرامر tnm2000
ولی رو صفحه هیچ جیزی نمایش داده نشد اگر براتون مقدوره فایل پروژه یا هگز مربوط به ایسی رو برامون اپلود کنید با تشکر
سلام.
من هم دقیقا همین مشکلو دارم. هم lcd سالمه هم ic اما فقط صفحه lcd خالیه مثل اینکه اصلا مدار روشن نیست و فقط lcd با پایه 16 و 15 روشن میشه. بد بختی به استادم گفتم میسازم میارم. آقا help me please
سلام. حالا که نسخه دوم جواب نداده میشه نسخه اول رو بذارید واسه دانلود؟ اون بندانگشتی ها که فقط عکسه. ممنون
راستی چجوری EEPROM و بافر برنامه رو پاک کنیم؟ با Chip Erase کردن اینا هم پاک میشن؟