۳۱-مرداد-۱۳۸۹, ۱۲:۳۷:۲۵
صفحهها: 1 2
۳۱-مرداد-۱۳۸۹, ۱۲:۵۲:۳۰
اگه قصد خرید داشته باشید ، بعله سیستم ها موجوده :)
۳۱-مرداد-۱۳۸۹, ۱۳:۴۸:۴۳
یکی دیگه از بچه های فروم ( که البته اونم مشهدی هستش ) رو این قضیه دنبالش بود و چند تاشرکت هم رفته بود و البته بعضیهاشو با هم رفتیم خواستی بگو آدرس اون شرکت ها رو بهت بدم حضوری برو جاشون صحبت کن !!
بعضی هاشون حرکات خیلی جالبی انجام دادن !!!
۳۱-مرداد-۱۳۸۹, ۱۴:۲۳:۳۱
منم کار کردم چی میخوای
۳۱-مرداد-۱۳۸۹, ۲۳:۲۱:۴۹
چیز خاصی هم نیستا ... خودت میتونی با سر هم کردن چند تا مدار خونتونو هوشمند کنی
از جمله این مدارها عبارتند از:
تشخیص گاز+دود+دی اکسیدکربن+منواکسیدکربن و...
تشخیص حرکت انسان وحیوان واشیا و...
تشخیص رطوبت وباران و ترکیدگی لوله و...
تشخیص زلزله
تشخیص دما و...
کنترل شیرهای آب وگاز با valve magnet ها و...
تلفن کننده هوشمند وخودکار
ارتباط وکنترل از راه دور از طریق خط تلفن وحتی برق
و ده ها مدار کاربردی دیگر که میتونی همه اینهارو باهم مرتبط کنی ویه سیستم مانیتورینگ دیجیتالی هم بهشون اضافه کنی ویه خونه کاملا هوشمند داشته باشی...
بیرون مثلا این کار رو میکنن ویکمی شماتیکشو زیبا میکنن و .... وحدود 3 ...4 میلیون بابتش میگیرن
من خودم با همین مدارها وسنسورهای معمولی کل خونه را هوشمند کردم
جالبیش اینه که خودت یاد بگیری و بتونی اینجور مدارهارو بسازی ویکمی ابتکار به خرج بدی
در آخر هم همین ایرانویج رو بهت پیشنهاد میکنم که هر مداری که بخوای میتونی توش پیدا کنی
از جمله این مدارها عبارتند از:
تشخیص گاز+دود+دی اکسیدکربن+منواکسیدکربن و...
تشخیص حرکت انسان وحیوان واشیا و...
تشخیص رطوبت وباران و ترکیدگی لوله و...
تشخیص زلزله
تشخیص دما و...
کنترل شیرهای آب وگاز با valve magnet ها و...
تلفن کننده هوشمند وخودکار
ارتباط وکنترل از راه دور از طریق خط تلفن وحتی برق
و ده ها مدار کاربردی دیگر که میتونی همه اینهارو باهم مرتبط کنی ویه سیستم مانیتورینگ دیجیتالی هم بهشون اضافه کنی ویه خونه کاملا هوشمند داشته باشی...
بیرون مثلا این کار رو میکنن ویکمی شماتیکشو زیبا میکنن و .... وحدود 3 ...4 میلیون بابتش میگیرن
من خودم با همین مدارها وسنسورهای معمولی کل خونه را هوشمند کردم
جالبیش اینه که خودت یاد بگیری و بتونی اینجور مدارهارو بسازی ویکمی ابتکار به خرج بدی
در آخر هم همین ایرانویج رو بهت پیشنهاد میکنم که هر مداری که بخوای میتونی توش پیدا کنی
۰۱-شهریور-۱۳۸۹, ۱۳:۴۱:۱۶
(۳۱-مرداد-۱۳۸۹, ۱۳:۴۸:۴۳)t3r!p3000 نوشته است: [ -> ]یکی دیگه از بچه های فروم ( که البته اونم مشهدی هستش ) رو این قضیه دنبالش بود و چند تاشرکت هم رفته بود و البته بعضیهاشو با هم رفتیم خواستی بگو آدرس اون شرکت ها رو بهت بدم حضوری برو جاشون صحبت کن !!آره منم رفتم تو یکی از این شرکتا حرکات جالبشونم دیدم.وقتی فهمیدن خودم می خوام این کارو شروع کنم برخوردشون عوض شد
اگه اون دوستتونو که دنبال این موضوع بوده معرفی کنین ممنون می شم.یه سری اطلاعات می خوام واسه اینکه عملی کردن یه همچین کاری چند قدم داره
۰۱-شهریور-۱۳۸۹, ۱۴:۱۴:۵۴
شرمنده باگوشي وصل شدم و...
تواينترنت نگاه كرده باشين ميبينين كه شركتهاي زيادي وارد اين كارشدن و اكثرشون هم وارداتي وچيني هستش!
واسه ارتباط هم هركدوم يه روشي استفاده كردن!
بعضيشون بايه PLC همه كارهاشو انجام دادن!
يه حالت سرور مركزي پيدا كرده !
يه جا اومدن ازحالت مركزي در اومده و از x10 واسه ارتباط ازطريق برق استفاده كردن!
اينطوري تو هر كليد بايد يه ماژولم بذاري والبته درخونه هاي قديمي راحت قابل اجراست
بعضي ديگه هم از تلفيقي از اينها و modbus و can استفاده كردن
واسه صفحه لمسي اكثرشون از HMI استفاده كردن
تواينترنت نگاه كرده باشين ميبينين كه شركتهاي زيادي وارد اين كارشدن و اكثرشون هم وارداتي وچيني هستش!
واسه ارتباط هم هركدوم يه روشي استفاده كردن!
بعضيشون بايه PLC همه كارهاشو انجام دادن!
يه حالت سرور مركزي پيدا كرده !
يه جا اومدن ازحالت مركزي در اومده و از x10 واسه ارتباط ازطريق برق استفاده كردن!
اينطوري تو هر كليد بايد يه ماژولم بذاري والبته درخونه هاي قديمي راحت قابل اجراست
بعضي ديگه هم از تلفيقي از اينها و modbus و can استفاده كردن
واسه صفحه لمسي اكثرشون از HMI استفاده كردن
۰۱-شهریور-۱۳۸۹, ۱۸:۳۷:۳۶
پس یعنی ما شاهکار کردیم دیگه همه چی را خودمون ساختیم :)
۱۹-شهریور-۱۳۸۹, ۱۶:۰۴:۰۱
(۰۱-شهریور-۱۳۸۹, ۱۸:۳۷:۳۶)joker نوشته است: [ -> ]پس یعنی ما شاهکار کردیم دیگه همه چی را خودمون ساختیم :)اگه بخوایم تمام آیتمارو هوشمند کنیم، یعنی کنترل نور و پرده، کنرل سیستمای گرمایشی سرمایشی،کنترل سیستمای صوتی تصویری و امنیتو اجرا کنیم چقد هزینش می شه؟
چرا اکثر شرکتا محصولاتو وارد میکنن؟چرا هیچکس تو خود ایران نمونه بازاریشو نساخته؟(به لحاظ قیمت تمام شده اقتصادی نیست یا تو ایران نمی شه رو شکل ظاهری محصولات مثلا می گم سوییچ و دیمرها،تاچ اسکرین، کنترلرو..و.. کار کرد؟)
ممنون می شم دوستایی که این کارو انجام دادن جواب بدن
۱۹-شهریور-۱۳۸۹, ۱۷:۳۵:۲۵
هزینه که معلوم نمیشه وبسته به نیازت داره که بخوای چه امکاناتی رو بهش اضافه کنی...
زمانی باصرفه میشه که بخوای تولید انبوه داشته باشی
از اونجایی که جنسهای خارجی مخصوصا چینی تولید انبوه دارند وخودشون همه قطعات ریز و درشت رو درست میکنن بهمین خاطر قیمت تموم شدشون هم پایینه
اما اینجا بطور مثال همین میکرو که هر روز نوسان قیمت داره تازه باید همه قطعات هم از ریز ودرشت از خارج بیاد بهمین خاطر نمیصرفه
بهمین دلیل واردات بعضی از جنسها با صرفه تر از تولید در داخله!
زمانی باصرفه میشه که بخوای تولید انبوه داشته باشی
از اونجایی که جنسهای خارجی مخصوصا چینی تولید انبوه دارند وخودشون همه قطعات ریز و درشت رو درست میکنن بهمین خاطر قیمت تموم شدشون هم پایینه
اما اینجا بطور مثال همین میکرو که هر روز نوسان قیمت داره تازه باید همه قطعات هم از ریز ودرشت از خارج بیاد بهمین خاطر نمیصرفه
بهمین دلیل واردات بعضی از جنسها با صرفه تر از تولید در داخله!
۲۰-شهریور-۱۳۸۹, ۱۳:۳۲:۰۲
(۳۱-مرداد-۱۳۸۹, ۱۳:۴۸:۴۳)t3r!p3000 نوشته است: [ -> ]یکی دیگه از بچه های فروم ( که البته اونم مشهدی هستش ) رو این قضیه دنبالش بود و چند تاشرکت هم رفته بود و البته بعضیهاشو با هم رفتیم خواستی بگو آدرس اون شرکت ها رو بهت بدم حضوری برو جاشون صحبت کن !!من دنبال خانه هوشمند بودم واسه خونه خومون اول قرار شد خودم بسازم چون هیچ کاره نشدنی نداره حتی بعضی مداراتشو طراحی هم کردم اما مشکله اصلی اینه که شما نمی تونی یه قاب شکیل واسه مدار کلید یا پریز که خودت طراحی کردی بسازی و اگه بخوای قالب بزنی هزینه نجومی میشه واسه همین میری سراغ یه شرکت که از چین وارد می کنه . . . سوالی بود در خدمتم. . .
صفحهها: 1 2