ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ولت متر و آمپرمتر بهمراه ساعت و دماسنج
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
(۲۵-مرداد-۱۳۹۱, ۰۹:۴۹:۴۹)ha_60 نوشته است: [ -> ]برای اندازه گیری ولتاژ بالا باید از مقسم ولتاژ استفاده کنی
از ۲ تا مقاومت سری که ۴۰۰ ولت رو بکنن مثلا ۵ ولت تا بشه اندازه گرفت
البته اگه AC بعد باید DC هم بشه البته نه با دیود چون خطا اینجاد می کنه
کار راحتی نیست
سلام من در مورد اینکه چطور 4052 و میکرو تششخیص می دن که ورودی چه ولتاژه موندم اگه دوستا ن میدونن کامل بگن..
اگه مثلا100 ولت دادیم تبدیل به زیر 5 ولت میشه بعد با تقسیم میفهمه؟؟؟
بگین توتروخدا
با عرض سلام
با تشکر از مدار بسیار جالب ولتمتر که از بین مدارات مختلفی که وجود دارد این مدار نظرم را جلب کرد . مسئله ای داشتم که ممنون میشوم اگر جواب بدهید
در مورد ولتاژ ورودی فکر میکنم در عمل اگر ولتاژ بالا وارد کنیم 4052 صدمه ببینه . اگر اشتباه میکنم لطفا توجیح کنید و اگر درست متوجه شدم تقسیم ولتاژ را چگونه انجام بدیم که صحت مدار ولتمتر نیز از بین نرود .
الان مشکل شما چیه دوست عزیز ؟
این برنامه که با بسکامه و تا 255 ولت تحمل داره
با سلام
در شبیه سازی مشکلی نیست اما در عمل ولتاژ ورودی مستقیما و بدون تقسیم ولتاژ به پایه 12 آی سی 4052 میره . به نظر شما یک مقاومت در ورودی نیاز نیست که البته مقادیر برنامه هم باید کمی تغییر کنه که من اطلاعات برنامه نویسیم ضعیفه
اگه یکم شفاف توضیح بدهید ممنون میشم .
سلام من این مدار رو ساختم 3 تا 4052 سوزوندم بخاطر اینکه بالای 5 ولت بهش دادم دادم این مدار ایراد داره لطفا تصحیحش کنید
سلام ی سوال. تو این مدار ولتاژ زیادی میفته سر پایه مالتی پلکس که میسوزوندش- مدار ایراد داره
صفحه‌ها: 1 2