۰۳-شهریور-۱۳۸۹, ۰۹:۴۱:۳۳
۰۳-شهریور-۱۳۸۹, ۱۳:۱۲:۴۹
دوست عزيز
آخه اين چه جور سوال پرسيدنه؟!!
از ابتدا كامل توضيح بده كه چكار كردي و الان كجا مشكل داري، متن پيغام ها رو هم بنويس!!!
آخه اين چه جور سوال پرسيدنه؟!!
از ابتدا كامل توضيح بده كه چكار كردي و الان كجا مشكل داري، متن پيغام ها رو هم بنويس!!!
۰۴-شهریور-۱۳۸۹, ۰۷:۳۲:۱۳
با سلام
چون برنامه با دايركتور نوشته شده احتمالا جايي رو پچ ميكني كه بعد اون در روند اجراي اسكريپت دايركتور مشكل ايجاد ميشه
يا علي
چون برنامه با دايركتور نوشته شده احتمالا جايي رو پچ ميكني كه بعد اون در روند اجراي اسكريپت دايركتور مشكل ايجاد ميشه
يا علي
۰۴-شهریور-۱۳۸۹, ۱۰:۱۷:۲۹
باسلام
برنامه را با ollydbg باز کردم روی صفحه راست کلیک و سرچ all refrerenced string را انتخاب کردم بعد macromedia.lok را انتخاب کردم و یکسری تغیرات ایجاد کردم متلاً je را که 74 بود به 75 تغییر دادم برنامه از اول ارور مربوطه را می داد
در ضمن این تنها کاری نبود که انجام دادم تغییرات زیادی ایجاد کردم.
چون اولین برنامه ای هست که میخوام شروع کنم نمی دانم از کجا و چه تغییراتی را باید ایجاد کنم. قسمتی از برنامه را گذاشتم نمی دانم کافیه یا باید کل برنامه باشه.
با تشکر
برنامه را با ollydbg باز کردم روی صفحه راست کلیک و سرچ all refrerenced string را انتخاب کردم بعد macromedia.lok را انتخاب کردم و یکسری تغیرات ایجاد کردم متلاً je را که 74 بود به 75 تغییر دادم برنامه از اول ارور مربوطه را می داد
چون اولین برنامه ای هست که میخوام شروع کنم نمی دانم از کجا و چه تغییراتی را باید ایجاد کنم. قسمتی از برنامه را گذاشتم نمی دانم کافیه یا باید کل برنامه باشه.
با تشکر
۰۴-شهریور-۱۳۸۹, ۱۹:۱۵:۲۵
(۰۴-شهریور-۱۳۸۹, ۰۷:۳۲:۱۳)Sh4DoVV نوشته است: [ -> ]با سلامسلام . اگه برنامه با دایرکتور هست ممنون میشم یک آموزشی براش بزارین .خیلی وقته دنبال این گزینهام ولی چیزی دستگیرم نمیشه از این مدل برنامه ها.
يا علي
ممنون
۰۵-شهریور-۱۳۸۹, ۰۷:۵۰:۰۸
(۰۴-شهریور-۱۳۸۹, ۱۰:۱۷:۲۹)amaali20 نوشته است: [ -> ]باسلام
با تشکر
با سلام
دوست عزيز فكر كنم فايل دستكاري شده رو اينجا گذاشتين ، چون زماني كه اجراش ميكنم پيغام Script Error ميده
يا علي
۰۶-شهریور-۱۳۸۹, ۱۰:۳۳:۰۶
با سلام
ببخشید اصلاحش کردم
ببخشید اصلاحش کردم
۰۸-شهریور-۱۳۸۹, ۰۴:۲۹:۰۸
با سلام
ضمن عرض تسليت بمناسبت ايام شهادت مولاي متقيان امير المومنين حضرت علي (ع)
دوست عزيز زماني كه روي بخش 4 ميزنم اين فايل رو ميخواد ، Voice04.cst
يا علي
يا علي
۰۸-شهریور-۱۳۸۹, ۰۹:۲۵:۲۹
(۰۸-شهریور-۱۳۸۹, ۰۴:۲۹:۰۸)Sh4DoVV نوشته است: [ -> ]با سلام
يا علي
با سلام
ببخشید حجم برنامه بالاست و آپلود نمیشه voice04.cst را ارسال می کنم و پیوست قبلی را حذف می کنم.
با تشکر
(۰۸-شهریور-۱۳۸۹, ۰۹:۲۵:۲۹)amaali20 نوشته است: [ -> ](۰۸-شهریور-۱۳۸۹, ۰۴:۲۹:۰۸)Sh4DoVV نوشته است: [ -> ]با سلام
يا علي
با سلام
ببخشید حجم برنامه بالاست و آپلود نمیشه voice04.cst را ارسال می کنم و پیوست قبلی را حذف می کنم.
با تشکر
۰۷-مهر-۱۳۸۹, ۱۴:۵۱:۲۳
سلام
خبری نشد من هنوز منتظرم
خبری نشد من هنوز منتظرم