ايران ويج

نسخه‌ی کامل: config کردن
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان
یه سوال : آیا میشه برای تنظیمات یک رله ی که با میکروی atmega32 ساخته شده که برای وصل به pc در این رله از یک پروگرمر استفاده شده تمامی برنامه را در اختیار کاربر قرار نداد فقط متغیرهای مانند متغیرهای مربوط به تنظیم ساعت یا سیتینگ های دیگری که نیاز است برای کاربر قابل روییت باشد و بقییه برنامه در اختیار کاربر وجود نداشته باشه.
میتونستم از کیبرد استفاده کنم ولی pin خالی در دسترس ندارم
ممنونمیشم راهنمای کنید. یا حق
خداییش یه بار خودت پستت رو خوندی ؟

بیشتر توضیح بده !
من هیچی نفهمیدم !!

سلام والا منم کامل نفحمید ولی فکر کنم منظور ایشون اینکه یه ما یه رله رو با یه میکرو اتمگا32 کنترزول کنیم بعد این میکرو توسط پرگرمر به کامپیوتر وصل بشه و ما تو سورو مثلا اون رله رو خاموش کنیم یا روشن ولی فقط اون قسمت خاموش یا روشن برای کاربر قابل رویت باشه و دسترسی به بقیه مدار نداشته باشه .که اینجور میشه که یه کمپایر درست کنی که سورسو بدی توش و فقط قسمتای لازمو در دسترس کاربر نگه داری بعد اونو hex کنه و برنی رو میکرو که کار بسیار غلتیه !!!
اسونترین کار اینه که با پورت کام میکرورو به pc وصل کنی و تو سورس میکرو قسمتای لازمو متغر کنی که با دریافت از پورت کام تغیر کنن تو pc هم یه برنامه کوچیک بنویسی که این متغیر هارو واست بفرسته