یه چیز عجیب پیش اومده .baud rate میکروی من هست 9600 ولی baud rate کامپیوتر یا کدویژن یا بسکام روی 2400 میتونن درست کار کنن.علتش چیه؟متشکر
یه مشکل خیلی بزرگتر هم پیش اومده .اونم اینکه روهمه برنامه ها کار میکنه اما تو labview مینویسه
VISA: (Hex 0xBFFF006B) A framing error occurred during transfer.
علتش چیه ممنون
(۲۱-شهریور-۱۳۹۰, ۱۰:۵۹:۰۷)raminrayat نوشته است: [ -> ]یه چیز عجیب پیش اومده .baud rate میکروی من هست 9600 ولی baud rate کامپیوتر یا کدویژن یا بسکام روی 2400 میتونن درست کار کنن.علتش چیه؟متشکر
یه مشکل خیلی بزرگتر هم پیش اومده .اونم اینکه روهمه برنامه ها کار میکنه اما تو labview مینویسه
VISA: (Hex 0xBFFF006B) A framing error occurred during transfer.
علتش چیه ممنون
سلام
ميدونم خيلي دير شده براي جواب دادن . صرفا جهت اطلاع...
منم شبيه همين مشكلو با سريال داشتم . اصلا با تمام توابعي كه با تايمر كار داشت مشكل داشتم ، ولي با راهنمايي دوستان ايرانويجي ، فيوزبيتها رو درست تغيير دادم و كاملا مشكلم حل شد.
سلام
من وقتی مثالهای خواندن پورت با لب ویو اجرا میکنم اشکال میگیره ؟چرا؟چطور بفهمم درایور visa نصب شده یا نه؟
(۱۳-مهر-۱۳۹۱, ۱۷:۳۲:۰۵)shayanafz نوشته است: [ -> ]سلام
من وقتی مثالهای خواندن پورت با لب ویو اجرا میکنم اشکال میگیره ؟چرا؟چطور بفهمم درایور visa نصب شده یا نه؟
مشکل لب ویو فقط با نصب تولکیت visa حل میشه و البته کرک اون لازمه
سایت پی سی دانلود تمام تولکیت ها به همراه کرکش را داره
برای این که مطمئن بشی نصبه میتونی منوی start را بزنی و آیکن National Instrumentsرا بزنی اگه اونجا visa بود معلومه که نصبه