ايران ويج

نسخه‌ی کامل: نمایش عکس روی lcd 6610 nokia
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
خيلي ممنون از پاسختون ولي نرم افزار تبديل lcd rgb-8 converter خودش با اين پسوند خروجي ميده.
پس لااقل بگيد .bgf رو چطوري توليد كنم
متشكرم
از منوی tools گزینه graphic convertor را بزنید و هر عکسی را خواستید انتخاب کنید البته با فرمت bmp بعد کامپالیر بسکام عکس مورد نظر را به فایل bgf تبدیل می کنه
موفق باشید
دستت درد نكنه بابت راهنمائيت
فهميدم مشكل از كجاست
من از مگا 32 استفاده كردم گو يا حافظش جواب نميده وقتي تو بسكام مگا 64 رو انتخاب ميكنم برنامه پروگرم ميشه ولي با مگا 32 ارور ميده.
تشكر
گه عکست چقدر حجم داره که تو مگا 32 جا نشده atmega32 دارای 32kb حافظه فلش هستش بهر حال موفق باشی
راستش من از انگليسي زياد سر در نميارم ولي اينطور كه برداشت كردم ميگه چيپي كه شما انتخاب كردي رمش ساپورت نميكنه
راستي ميشه مقدار ولتاژ تغذيه السيدي رو بگي
ممنون
عزیزم ولتاژ ال سی دی 6610 3.3v هستش ولی شما می تونید با دو مقاومت 1.8k و3.3k یک تقسیم ولتاژ بسازی و ولتاژ را به 3.3 ولت برسونی البته اگر از 5 ولت استفاده می کنی
موفق باشی
خطایی که میده رو کامل قرار بدید.
سلام
ولي من جايه ديگه اي ديدم كه تغذيه بك لايت فرق ميكنه لطفا اون رو بگيد چقدره
دو خط ارور ميده
ارور ها هم دقيقا مثل هم هستن

error: 202 line: 38 .EQU not found , probably using function that are not supported by the selected chip[RAMPZ] c]
تغذیه بک لایت معمولا 5 ولت هستش شما بنا بر احتیاط یک مقاومت220 اهم را با ولتاژ 5 ولت سری کنید تا آسیبی نبیند
موفق باشی
error: 202 line: 38 .EQU not found , probably using function that are not supported by the selected chip[RAMPZ] c]
تو ترجمه ارور هم نوشته که احتمالا تابعی که استفاده کردید به وسیله این چیپ ساپورت نمی شه

به نظر من اصلا ربطی به فضای رم نداره به نظرم برنامه شما از پورتی استفاده می کرده که در چیپ قبلی وجود نداشته (البته شاید)
چون .EQU not found بیشتر مربوط به فضا های رجیستری میکرو میشه مثل تایمر-پورت-پین
اگه برنامه کاملت رو می زاشتی بهتر می تونستم کمکت کنم
من پورت ها رو هم عوض كردم ولي بازم همين ارور رو ميده
ولي نميدونم چرا وقتي مگا 64 رو انتخاب ميكنم ارور نميده
اينم برنامه من

[align=left]$lib "lcd-pcf8833.lbx" 'special color display support
$regfile = "m32def.dat"
$crystal = 8000000 '8 MHz
'First we define that we use a graphic LCD
Config Graphlcd = Color , Controlport = Porta , Cs = 1 , Rs = 0 , Scl = 3 , Sda = 2
'here we define the colors
Const Blue = &B00000011 'predefined contants are making programming easier
Const Yellow = &B11111100
Const Red = &B11100000
Const Green = &B00011100
Const Black = &B00000000
Const White = &B11111111
Const Brightgreen = &B00111110
Const Darkgreen = &B00010100
Const Darkred = &B10100000
Const Darkblue = &B00000010
Const Brightblue = &B00011111
Const Orange = &B11111000

Dim A As Byte , B As Byte , C As Byte
Do
Cls 'clear the display
Showpic 10 , 10 , Ali
Boxfill(0 , 0) -(131 , 131) , Black

For A = 0 To 131 Step 5
For B = 0 To 131 Step 5
Pset B , A , Red

Next B
Next A

Loop
End

Ali:
$bgf "bbcc.bgf"
دوست عزیز من برنامه را چک کردم و مشکلش به خاطر اینکه چون بسکام در این پروژه از توابعی استفاده می کنه که رجیستر های z,x را هم اشغال می کنه به خاطر این نیازمند میکروی با رم بالاتر هستش تا به اشاره گر ها دسترسی داشته باشه و ممیکروی atmega16/32/6 همچین رمی را ندارند و میکرو با رم بالاتر نیاز داره مثل atmega128/64 ولی اگه شما همین برنامه رو با زبان c می نوشتید نیازمند همچین فضایی نبود و به راحتی در atmega8 هم جا می شد

در ضمن نوشتن همچین برنامه ای با c مشکلتر از بیسیک هستش و هم پیچیده تر
موفق باشید
صفحه‌ها: 1 2 3