ايران ويج

نسخه‌ی کامل: نمایش عکس روی lcd 6610 nokia
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
نقل قول: دوست عزیز من برنامه را چک کردم و مشکلش به خاطر اینکه چون بسکام در این پروژه از توابعی استفاده می کنه که رجیستر های z,x را هم اشغال می کنه به خاطر این نیازمند میکروی با رم بالاتر هستش تا به اشاره گر ها دسترسی داشته باشه و ممیکروی atmega16/32/6 همچین رمی را ندارند و میکرو با رم بالاتر نیاز داره مثل atmega128/64 ولی اگه شما همین برنامه رو با زبان c می نوشتید نیازمند همچین فضایی نبود و به راحتی در atmega8 هم جا می شد

هر ميكروي AVR اي ( Atmega ) سه تا اشاره گر داره كه x,y,z هستن. اينها به فضاي رم مي تونن اشاره كنن و براي خوندن و نوشتن در ريجسترها هستن و اشغال شدني نيستن !!
حتي اگر توابع بسكام از اين pointer ها استفاده كنه ... ( كه طبيعي هم هست )
هر كاري رو كه انجام بده بعدش آزادهه ...

نقل قول: error: 202 line: 38 .EQU not found , probably using function that are not supported by the selected chip[RAMPZ] c]
تو ترجمه ارور هم نوشته که احتمالا تابعی که استفاده کردید به وسیله این چیپ ساپورت نمی شه

به نظر من اصلا ربطی به فضای رم نداره به نظرم برنامه شما از پورتی استفاده می کرده که در چیپ قبلی وجود نداشته (البته شاید)
چون .EQU not found بیشتر مربوط به فضا های رجیستری میکرو میشه مثل تایمر-پورت-پین
اگه برنامه کاملت رو می زاشتی بهتر می تونستم کمکت کنم

دقيقا ... ، به وسيله ي اين چيپ ساپورت نمي شه ...
استفاده از RAMPZ باعث ايجاد ارور شده ...
حتما كاري كه مي كنيد داره از RAMPZ استفاده مي كنه كه مربوط به ATmega64 به بالا مي شه و چون فضاي RAM اشون از 512 بيشتر هست ، اين RAMpz به اول pointer ها اضافه مي شه تا بتونه به خانه هاي بيشتري از حافظه اشاره كنه و ... ( داستان همون extended RAm و ... )

احتمالا تو همين بسكام بتوني درستش كني ...
من تو اين زمينه ( GLCD ) هنوز كار نكردم ، اما برو تو قسمت لايبرري اي كه استفاده كردي و طبق توضيحاتش احتمالا بايد يه جايي داشته باشه كه بتوني محدودش كني كه از RAMPZ استفاده نكنه ... .
البته قبلش يه كپي ازش بگير كه اگر خراب كاري كردي ، بتوني جايگزينش كني ...

موفق باشي.
يا علي.

سلام به همه
مشكل رو تقريبا پيدا كردم
مشكل از خود بسكام بود كه با عوض كردنش حل شد

الان مشكلم نمايش عكس روي السيديه
اول عكس رو به پسوند .bgc تبديل ميكنم و بعد استفاده ميكنم متاسفانه تو پروتئوس چيزي نمايش نميده

[b][b]دستورات فونت هم اجرا ميشه ولي چرا حروف رو بصورت عمودي نمايش ميده من ميخام افقي نشون بده
يه راهش رو ميدونم كه ميشه حروف رو تك تك مختصات بدم و نمايش بده ولي اگه راه بهتري سراغ داريد لطفا بگيد
[/b][/b][/color[color=#FF0000]]
تشكر
سلام كسي ميدونه براي اينكه يه انيميشن روي همين السيدي نمايش بدم چيكارا بايد بكنم
لطفا مراحل كاررو بگيد تا راحت درك بشه
ممنون از همه
من یک مقاله دارم راجع به lcd که از آقای میلاد موسوی هستش و در این مقله چگونگی ایجاد انیمیشن در ال سی دی کاراکتری و گرافیکی شرح داده شده امیدوارم که لذت ببرید
خيلي ممنون از راهنمائيتون ولي من ميخاستم طريقه نمايش يه فايل فلش swf يا تبديل يه همچين چيزي به كد وبعد ارسال اون به ميكرو براي نمايش رو ياد بگيرم.
تو اين pdf هم راجع به السيدي رنگي چيزي نبود.
سلام
ايا ميشه براي نمايش عكس روي السيدي اون رو به كد تبديل كنم بعد كد رو كپي كنم تو بسكام و بعد بفرستم براي السيدي
اگه ميشه لطفا دستوراتش رو هم بگيد

راستي اگه بخام يه فونت بزرگتر از 16*16 خودم درست كنم چيكار بايد بكنم .
سلام شما ميخاين عكس نمايش بدين من هنوز نتونستم راه اندازيش كنم فقط led پشت روشن ميشه 3 تاهم سوزوندم تورو خدا كمكم كنيد اگه واسه سوكت pcb هست بگين دانلود كنم مرسي
باید فایل فونت تو فولدری باشه که برنامه هست تا کامپایل شه

ولتاژ میکروت چنده تا بگم چرا میسوزه
(۱۷-فروردین-۱۳۹۲, ۲۰:۰۸:۳۰)picaso نوشته است: [ -> ]باید فایل فونت تو فولدری باشه که برنامه هست تا کامپایل شه

ولتاژ میکروت چنده تا بگم چرا میسوزه

ولتاژ 5 ميدم ريگلاتور هم گذاشتم تصوير نميده
صفحه‌ها: 1 2 3