ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کریستال و پروتئوس و یک دنیا مصیبت
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
[img]file:///C:/Users/Mosakazemi/Desktop/Capture.PNG[/img]
بابا من دیگه چیکار کنم . نمی شه که نمی شه . در برنامه ی پروتئوس فیوز بیت های اتمگا 16 رو می زارم روی 1111 و پایه های 13 و 12 رو به کریستال 11.0592 مگاهرتز وصل و با دو خازن 22 پیکو به زمین وصل می کنم . بعد که دکمه ی run رو می زنم ولی پیغام خطای
CKSEl fuse bits specify external oscillator but no clock frequency is specified
رو می ده . فیوز بیت رو روی 0000 هم گذاشتم و پایه ی XTAL1 رو به یک اتمگا 16 با همون برنامه ای که 1000 بار در تاپیک ها گفتید و گفته شده کلاک ساختم بازم نشد .
دقیقا 5 ساعته که دارم سرچ می کنم و مباحث مرتبط رو می خونم ولی بازم نمی شه که نمی شه .
با تشکر
AngryAngryAngryAngry
مهندس به لینک عکست دقت کردی !

باید یه جا آپ تو اینترنت و لینک اونو بدی !

یا اینکه پیوست تو پاسخ جدید کن !!!

عکست الان فقط و فقط واسه خودت دیده میشه !!
تو pm گفتم که دوباره پست داد؟!

تو تنظیمات میکرو (پروتیوس) قسمت advanced properties روبه روی clock frequency مقدار کلاک باید وارد بشه

(چقدر pm میده!!)
نقل قول: تو pm گفتم که دوباره پست داد؟!

(چقدر pm میده!!)
محمد جان یه کم آبرو داری کن Biggrin
اینو به صورتpm میتونی بگیBiggrin
با عرض سلام . راستش اگه شما هم تو یک روز می نشستید 5 ساعت کل این سایت و سایتای دیگه رو زیر و رو می کردید در باره مطلبی که خیلی در رابطه با اون بحث شده و 1 ساعت با پروتئوس سرکار می رفتید و به نتیجه نمی رسیدید این جوری قاطی می کردید .
البته با راهنمایی آقای محمد حسینی تونستم مشکلو حل کنم که این نکته ظریف هیجای سایت پیدا نکرده بودم .
البته تذکر ایشان رو هم دلیلی بر بی آبرویی یا با آبرویی یا زیر آبرویی یا آبریزی و امثال اینا نمی دونم
در مورد لینک هم متوجه شدم . چشم از این به بعد یه جا آپلود می کنم و بعد لینک می دم  
با تشکر از همه
WhistleWhistleWhistle :
منم بسیاااار از اقای محمد حسینی ممنونم داشتم روانی می شدم
با سلام  و خسته نباشید
چطور میتونم سرعت کار میکرو در پروتئوس را بالا ببرم...من از کریستال داخلی استفاده کردم و ورژن پروتئوس 7.7 است...ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
سلام
 سرعت کار میکرو بستگی به تنظیم کلاک اون داره و اگه کمتر از مقدار برنامه تنظیم شده باشه دیر عمل میکنه و  و اگه بیشتر از مقدار برنامه باشه سریع تر از حد معمول میشه  
یادم نیست پروتئوس 7.7 به کدوم یکی از روشای زیر تنظیم میشه
واسه تنظیمش قطعه رو انتخاب می کنید و یا با دکمه های CTRL وE یا کلیک راست بر روی قطعه و گزینه ی edite properties به تنظیمات قطعه وارد بشید کلیک

صفحه ای مشابه یکی از دو  صفحه زیر باز میشه که
اگه این شکلی باشه:
در کادر مقابل  clock frequency بجای 1 مگا هرتز میتونید مقدار فرکانس تعیین شده توی برنامه  رو بنویسید (که از یک تا 8 مگا هرتز واسه اسیلاتور داخلی هست)
 کادر زیرش هم که واسه ساعت داخلیه میکرو هست و اون واسه وقتیه که توی برنامه  مدارتون ساعت هم بکار رفته باشه

[تصویر:  962.JPG]

واگه این شکلی باشه:

فلش گزینه cksel رو باز کنید هم بر اساس فرکانس و هم بر اساس فیوز بیت های فرکانس رو مشخص کنید که میتونه واسه پروگرم کردن هم راهنمایی باشه واسه تنظیم فیوز بیتها
 اونایی که نوشته int rc مربوط به اسیلاتور داخلی هست و واسه استفاده از اسیلاتور داخلی باید روی اونا باشه

[تصویر:  963.JPG]

موفق باشین