ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مدار مقدار لیتر مصرفی..
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
برای اینکه بخوام مقدار لیتر مصرفی مثلا اب رو بفهمم باید از چه سنسوری استفاده کنم..؟

میتونم تو لوله اب یه پره بزارم و به دو سر پره یه اهن ربا بچسبونم و بیرون لوله با سنسور اثر هال مقدار دورش رو بخونم...

ولی اگر لوله اهنی باشه چطور میتونم!!!؟؟؟

نمیخوام هیچ نشتی داشته باشه..!!!!.

یعنی میخوام کامل ایزوله باشه...که اگه این مدار رو خواستم واسه مواد سوختی هم استفاده کنم بتونم...

اگر بخوام برای مواد سوختی مثل بنزین استفاده کنم از چه جنسی اون پره رو انتخاب کنم که از بین نره.؟؟؟..و زمانی که داره میچرخه حرارت تولید نکنه که بنزین اتش بگیره!!!!!

اگه اون پره دو سر باشه بهتره یا اینکه مثل پنکه 4 تا سر باشه.؟؟؟.. میدونم دقته 4 سر بیشتره چون تو هر دور اون اولیه 2 تا پالس میده ولی این یکی 4 تا و هر 45 درجه یه پالس..دقت بالا تره...!!!!

ممنون میشم .....
استفاده از التراسونیک و اثر داپلر هم شدنیه
(۱۲-شهریور-۱۳۸۹, ۱۱:۵۷:۱۳)ha_60 نوشته است: [ -> ]استفاده از التراسونیک و اثر داپلر هم شدنیه
به چه صورت!!؟؟
کدوم راه متداول تر, دقیق تر و ارزون تره؟؟؟

توی جایگاههای سوخت گیری با استفاده از چرخ دنده و شافت چرخش مکانیکی به یه پالسر داده میشه
پالسر اونارو توی یه پک کاملا آب بندی شده میشماره و پالس مربعیو به برد کنترل میده
با استفاده از یک پره داخل یه لوله و وصل کردن یه اهن ربا!!! و خوندن با سنسور اثر هال///
[تصویر:  2a722480501e49b78994.jpg]
[تصویر:  d269421daf2644ecb808.jpg]
راه های پیشنهادی شما!؟؟؟
حالا لوله قطرش چقدره...
به فرض لوله 2....
چه فرقی میکنه!!!
شما به تناسب اون لوله از پره به اندازه خودش استفاده میکنی!!!
مهم راه حل ایزوله کردنه...
از این پره ها نمیتونی استفاده کنی من دارم رو یه پروژه شبیه این کار میکنم پره هان باید مثل اسیاب ابی باشه
بعد مثل همون که گفتی با اهن ربا بدش بیرون بعد روی یه شفت بفرستش اونو با سی ان وای 70 بخون من ازش جواب گرفتم دقیق
(۱۲-شهریور-۱۳۸۹, ۱۸:۳۳:۲۳)kimiafars نوشته است: [ -> ]از این پره ها نمیتونی استفاده کنی من دارم رو یه پروژه شبیه این کار میکنم پره هان باید مثل اسیاب ابی باشه
بعد مثل همون که گفتی با اهن ربا بدش بیرون بعد روی یه شفت بفرستش اونو با سی ان وای 70 بخون من ازش جواب گرفتم دقیق
یه عکس ازش بزار رفیق!!!!

رابطم خراب بود کشیدمش
اگه مفهوم نبود تا یه کاریش کنم اهنربا اون بالاش میچسبه سعی میکنم عکس بذارم
(۱۲-شهریور-۱۳۸۹, ۲۱:۲۸:۴۲)kimiafars نوشته است: [ -> ]رابطم خراب بود کشیدمش
اگه مفهوم نبود تا یه کاریش کنم اهنربا اون بالاش میچسبه سعی میکنم عکس بذارم
یه چیزه دیگه هم هست!!! اینی که شما عکسش رو گذاشتین جلوی فشار اب رو نمیگیره؟؟؟
اون برای اینه که بخوای از قدرت اب استفاده کنی . مثلا یه ارمیچر رو بچرخونی!!! ولی واسه خوندن مقدار گذر اب فک نمیکنم این پره به کار بیاد...
حالا نمیدونم ...شاید اگه عکسشو بزاری معلوم بشه

صفحه‌ها: 1 2