۰۲-مهر-۱۳۸۹, ۰۰:۴۸:۰۱
صفحهها: 1 2
۰۲-مهر-۱۳۸۹, ۰۰:۵۳:۵۲
چرا؟
شونزده مگ چه بدیی داره؟
البته باز اگه سوالم مسخرس لطفا نزن منو
شونزده مگ چه بدیی داره؟
البته باز اگه سوالم مسخرس لطفا نزن منو
۰۲-مهر-۱۳۸۹, ۰۱:۴۵:۵۹
نمی دونم !
ولی تست کردم میکرو زیاد هنگ می کرد !!
اینو ببین : http://www.iranled.com/forum/showthread.php?tid=17707
ولی تست کردم میکرو زیاد هنگ می کرد !!
اینو ببین : http://www.iranled.com/forum/showthread.php?tid=17707
۰۷-تير-۱۳۹۰, ۲۲:۰۲:۳۸
سلام و درود بر دوستان
از t3r!p3000 و moustafa بابت اين تايپيك مفيد تشكر مي كنم
من هم دقيقا براي برنامه ام نياز به چنين تايمر دقيقي دارم كه بشود در خلال برنامه ازش نمونه گيري كرد
از همين تايپيك و چند منبع ديگه استفاده كردم و يه تايمر ساختم : اين تايمر بر روي پروتئوس خطا داشت ولي روي مدارم استفاده كردم و توي 2 ساعت كه گذاشتم 11 ثانيه خطا داشت كه برام كفايت ميكرد . تو برنامه اي كه گذاشتم بقيه برنامه را حذف كردم و تو پروتئوس و مدار چك كردم ولي ديگه تايمر تو مدار كار نميكنه ! اين اتفاق زماني روي داد كه ديگر امكانات برنامه از قبيل روتاري انكودر و pwm را وارد برنامه و مدار كردم ، خيلي تو برنامه تقلا كردم زمانيكه پرسكال pwm را كم مي كردم فركانس موتور خوب ميشد ولي فركانس مرور خطوط برنامه كند ميشد تا حتي در هر 2 ثانيه يك بار و برعكس !! هم از فيوز بيتهاي داخلي و هم خارجي استفاده كردم اما ... تا اينجا تايمر بر روي مدار كار ميكرد اما با خطا تا اينكه تصميم گرفتم تا ديگر تجهيزات را حذف و دوباره كار كنم از اينجا به بعد نميدونم چي شد كه تايمر در مدار از كار افتاد
كريستال در مدار 11059200 و كريستال ساعت 32768 را نيز تعويض كردم و با همه فيوزبيتها چك كردم اما تايمر فعال نشد ( تو پروتئوس كار ميكنه )
از دوستان در حل اين مشكل ياري ميخوام . به نظرتون ممكنه برنامه ايراد داشته باشه يا فيوزبيتها اما تو پروتئوس خطا نده ؟ اگه امكانش هست خودتون تست كنيد تا معلوم بشه كار از كجا لنگ مي زنه !! كارم حسابي لنگ شده
برنامه و پروتئوس
اگه شما هم پيوست را نميبينيد بگيد تا آپلود كنم
از t3r!p3000 و moustafa بابت اين تايپيك مفيد تشكر مي كنم
من هم دقيقا براي برنامه ام نياز به چنين تايمر دقيقي دارم كه بشود در خلال برنامه ازش نمونه گيري كرد
از همين تايپيك و چند منبع ديگه استفاده كردم و يه تايمر ساختم : اين تايمر بر روي پروتئوس خطا داشت ولي روي مدارم استفاده كردم و توي 2 ساعت كه گذاشتم 11 ثانيه خطا داشت كه برام كفايت ميكرد . تو برنامه اي كه گذاشتم بقيه برنامه را حذف كردم و تو پروتئوس و مدار چك كردم ولي ديگه تايمر تو مدار كار نميكنه ! اين اتفاق زماني روي داد كه ديگر امكانات برنامه از قبيل روتاري انكودر و pwm را وارد برنامه و مدار كردم ، خيلي تو برنامه تقلا كردم زمانيكه پرسكال pwm را كم مي كردم فركانس موتور خوب ميشد ولي فركانس مرور خطوط برنامه كند ميشد تا حتي در هر 2 ثانيه يك بار و برعكس !! هم از فيوز بيتهاي داخلي و هم خارجي استفاده كردم اما ... تا اينجا تايمر بر روي مدار كار ميكرد اما با خطا تا اينكه تصميم گرفتم تا ديگر تجهيزات را حذف و دوباره كار كنم از اينجا به بعد نميدونم چي شد كه تايمر در مدار از كار افتاد
كريستال در مدار 11059200 و كريستال ساعت 32768 را نيز تعويض كردم و با همه فيوزبيتها چك كردم اما تايمر فعال نشد ( تو پروتئوس كار ميكنه )
از دوستان در حل اين مشكل ياري ميخوام . به نظرتون ممكنه برنامه ايراد داشته باشه يا فيوزبيتها اما تو پروتئوس خطا نده ؟ اگه امكانش هست خودتون تست كنيد تا معلوم بشه كار از كجا لنگ مي زنه !! كارم حسابي لنگ شده
برنامه و پروتئوس
کد:
$regfile = "m32def.dat"
$crystal = 11059200
$hwstack = 480
$swstack = 30
$framesize = 48
Config Porta = Input
Config Portc = Output
Config Portb = Output
config PORTd.0 = OUTPUT
config PORTd.4 = OUTPUT
config PORTd.5 = OUTPUT
config PORTd.7 = OUTPUT
config PORTd.3 = input
CONFIG TIMER2 = TIMER , ASYNC = ON , PREACALE = 1
Enable Interrupts
Enable Timer2
On Timer2 R
Timer2 = 227
Config Lcd = 20 * 4
Config Lcdpin = Pin , Db4 = Pinb.3 , Db5 = Pinb.2 , Db6 = Pinb.5 , Db7 = Pinb.6 , E = Pinb.4 , Rs = Pind.0
Cursor off
'=============================================
Dim Time2 As Word , sanie as word , dag as Byte
'//////////////////////////////////////////////////////
dag = 0
sanie = 0
'==============================================
do
Locate 1 , 10
Lcd Time2
locate 2 , 10
lcd sanie
locate 3 , 10
lcd dag
loop
end
'///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
R:
Timer2 = 227
time2 = time2 + 1
sanie = time2 / 1000
if time2 = 60000 then
incr dag
time2 = 0
end IF
Return
۰۸-تير-۱۳۹۰, ۱۸:۰۱:۱۲
دوستان مشكل حل شد
ايراد از جامپر پروگرمر بود ! براي فركانس بالاي 2 مگاهرتز بايد جامپر برداشته مي شد !
فيوزبيت هم كريستال خارجي فركانس متوسط گذاشتم ( 1011 ) مشكل مرور برنامه و pwm هم حل شد
ايراد از جامپر پروگرمر بود ! براي فركانس بالاي 2 مگاهرتز بايد جامپر برداشته مي شد !
فيوزبيت هم كريستال خارجي فركانس متوسط گذاشتم ( 1011 ) مشكل مرور برنامه و pwm هم حل شد
۰۱-آبان-۱۳۹۰, ۱۰:۰۹:۱۸
سلام
مبارکه ....
زحمت می کشیدید فایل های نهایی بسکام و پروتیوس رو هم در تاپیک قرار میدادید نتیجه رو میدیدیم.
۰۱-آبان-۱۳۹۰, ۱۱:۳۴:۴۸
(۰۱-آبان-۱۳۹۰, ۱۰:۰۹:۱۸)Dadshah نوشته است: [ -> ]سلام دوست من
سلام
مبارکه ....
زحمت می کشیدید فایل های نهایی بسکام و پروتیوس رو هم در تاپیک قرار میدادید نتیجه رو میدیدیم.
براي ساخت تايمر دقيق كد برنامه بالا كفايت ميكنه
چون بقيه مدار در حوصله اين بحث نبود اينجا نذاشتم شماتيك پروتئوس را در زير ميتوني ببيني
http://www.iranled.com/forum/thread-21837.html
اما اصل كد برنامه فعلا ...
صفحهها: 1 2