ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ربات تیر انداز ساخت ایران
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
خوب با این لیزره چطور هدف میگیره و انسان رو از اجسام تشخیص میده این مهمه نه اندازه و لگد
کسی توضیح داره ؟
نقل قول: ربات تیر اندازی که مشاهده می نمایید مجهز به هدف گیری لیزری می باشد و با استفاده از پردازش تصویر ، انسان ها را شناسایی کرده و به طور خودمختار به آن ها تیراندازی می کند.

میگن پردازش تصویرBiggrin
(۱۴-شهریور-۱۳۸۹, ۰۱:۰۰:۴۷)kimiafars نوشته است: [ -> ]خوب با این لیزره چطور هدف میگیره و انسان رو از اجسام تشخیص میده این مهمه نه اندازه و لگد
کسی توضیح داره ؟

این تاپیک را ببینید.
------------------------------------
اگه فقط با تشخیص چهره باشه که به هیچ دردی نمی خوره چون اون وقت اگر رو تابلویی عکس آدم باشه، تابلو رو میزنه!! یا سربازی که ماسک زده جلو ی ربات عکس یادگاری میگره!!!......
اگه اجسام متحرک رو تشخیص می ده ، انسان و حیوان و ... فرقی براش نمیکنه.
ترکیبی از هردو تا یکم بهتره اما بازم به درد نمی خوره،

یعنی فقط یه دوربین با سنسور معمولی کارساز نیست.

و

بنطر من باید پردازش ها داخل کامپیوتر نباشه، دلیلش واضحه.
برای پردازش تصویر و این که بشه قفل کرد روی یه هدف و اونو توی یه محل مناسب با تیر زدش !!! چند تا از دوستانم روش کار میکردن و انگار دیگه با میکرو نمیشد اونا از کامپیوتر استفاده میکردن و بازم نتونسته بودن!!!
اف-14 قادر است به طور همزمان بیست و چهار هدف را به وسیله سیستم های راداری پیشرفته خود شناسایی کرده و به وسیله موشک
بیست یا یه چند سال بیشتر ببین چی ساختن!!!
[تصویر:  8d080543a6ca4f1e828e.jpg]

(۱۴-شهریور-۱۳۸۹, ۰۱:۰۰:۴۷)kimiafars نوشته است: [ -> ]خوب با این لیزره چطور هدف میگیره و انسان رو از اجسام تشخیص میده این مهمه نه اندازه و لگد
کسی توضیح داره ؟
اون لیزری که این دوستان چسبونده بودن رو سلاح فقط برای اینه که با دوربینی که گذاشتن روش بشه هدف رو زد...چجوری؟؟
شما وقتی میخواس با اسلحه شلیک کنی باید هدفت دققیا وست اون شیار جلوی تفنگ و اون بریدگی نیم داره در وسط تفنگ باشه... باید یه L بسازی... اونوقت اگه سلاحت قلق گیری شده باشه میتونی بزنیش!!!
[تصویر:  e5b9e59273e0410486a3.jpg]
و این سلاح هم ایرانی ها ساختن که میشه از پشت دیوار هدف رو توی مانیتور ببینی و بزنیش!!!
[تصویر:  a901f1a1aba5464193b7.jpg]
من پردازش تصویر کار کردم جوابم گرفتم البته با دوربین و کامپیوتر یه بارم با چشمهای ای ار سیلیکون و ال آ انسان رو از اجسام تشخیص میدادم ولی با دیدن این لیزر موندم چطور کار میکنه
(۱۴-شهریور-۱۳۸۹, ۱۱:۰۵:۵۵)kimiafars نوشته است: [ -> ]من پردازش تصویر کار کردم جوابم گرفتم البته با دوربین و کامپیوتر یه بارم با چشمهای ای ار سیلیکون و ال آ انسان رو از اجسام تشخیص میدادم ولی با دیدن این لیزر موندم چطور کار میکنه
یه جسم در حال حرکت؟؟؟ مهم نیست ادم باشه یا حیون یا یه وسیله!!!
ببین اونایی که هست من تو نمایشگاه اختراعات تو مصلی دیدم...
ازت عکس میگرفتن و بعد بین چند نفر ثابت چهرت رو تشخیص میداد!!!
ولی اینا نرم افزاریه!!!! جسم در حال حرکت..محاسبه متراژ!! و.......................
انقد داستان داره که نگو!!!
اگه ساخته بودن که تو تلوزیون نشون میدادن سلاحشو...
خیلی داستان ها داره!!!
علی جان من فک کنم یه تایپک در مورد سلاح های روز جهان بزنیم بد نیست ها!!
(۱۳-شهریور-۱۳۸۹, ۱۸:۵۲:۰۳)joker نوشته است: [ -> ]به شکل پایه که نگاه کنید متوجه میشید که هر اسلحه به جای میتونه روش قرار بگیره ، یخورده فسفر بسوزنید بابا !
عجب!!
تفاوت توی لگد+ماشه+حرارت+خشاب که قراره زیرش بخوره+هزارتا چیز دیگه چی می شه؟!!!
+
احتملا کنارش ی سرباز هم می خواد تا بیا پرش کنه!!!!

(نکنه کار خودتونه آقای جوکر، دارید ازش دفاع می کنید؟!!)
(۱۳-شهریور-۱۳۸۹, ۲۳:۰۰:۰۶)ebka نوشته است: [ -> ]اول جواب شما:
خدمت رفتی؟؟
لگدی که اسلحه هایی مثل کلاش میزنه خیلی راحت پرتش میکنه!!!
نه بابا خدمت نمی خواد، اگه دوم دبیرستانا تموم کرده باشید حداقل ی 10 تا تیر با کلاش زدید!!!
(اجباریه، برای آمادگی دفاعی)
اون هواپیما که 24 تا هدف رو همزمان شناسایی میکنه ربطی به پردازش تصویر نداره و اصلا پردازش سنگینی نداره (در مقابل پردازش تصویر). مختصات رو از رادار میگیره...

منم با یه تاپیک در مورد تجهیزات نظامی موافقم
در عکس زیر نمونه ی آمریکایی این ربات که سال 2007 در عراق و افغانستان بکار گرفته شد را مشاهده می نمایید . البته نمونه ی 2010 این ربات بروی شنی قرار گرفته و می تواند حرکت کند و ثابت نیست.

[تصویر:  usrobotshooter2007.jpg]
1- این عکس و فیلم مربوط میشه به سه سال و نیم پیش ، موقع تولد این کوچولو.
2- اون لیزر که میبینید با چسب چسبوندیم به خاطر تست هست ، توی عمل هیچ نیازی به وجود لیزر نیست ، چون هدف گیری عملا چشمی(دوربین) و با پردازش تصویر انجام میشه.
3- فرقی بین ادم و حیون و ماشین براش نیست ( نیازی به پردازش چهره و غیره نداریم*) ، هر جنبنده ی از یه سایز قابل تعریف بزرگتر را هدف قرار میده.
4- سه پایه و متعلقاتش به نحو بسیار خوبی استیبل هست ، نگران لگد اسحله ای مثل ژ3 هم نباشید ، ( محض اطلاع اسلحه های جدید دیگه لگد ندارند ، اون ژ3 هم ساخت 40 سال پیشه )
5- مکان فعالیت برای این ربات سر مرزها * در نظر گرفته شده و کارکردش با ساختار مربوطه سازگاره.
6- اجازه صادرشد فیلمهای دیگه هم شاید بتونم ارسال کنم. ، فعلا تا همینجا مجوز پخشش صادر شده :)
7- حرص نخورید براتون خوب نیست :)

پیوست » محض اطلاع ، لگدی که سلاح کلاشنکف میزنه به مراتب از یه تفنگ بادی نو کمتره.
قبلا یه تاپیکی داشتیم:

[تصویر:  sgr-a1_stationary_lg.gif]

[تصویر:  20080229_sentry_robot.jpg]

http://www.iranled.com/forum/showthread.php?tid=17879
صفحه‌ها: 1 2 3