۱۴-شهریور-۱۳۸۹, ۱۲:۳۷:۱۲
۱۴-شهریور-۱۳۸۹, ۱۲:۴۰:۰۶
چیزی نداره !
یه نوسان ساز !
یه شمارنده !
هر موقع شمارنده تا آخر شمارش کرد میکرو رو ریست می کنه !!!
فقط باید پایه ای برای فعال و غیر فعال کردن شمارش باشه !! ( مثلا فعال ساز شمارنده )
و همچنین بتونیم در حین شمارش عدد شمارنده رو صفر کنیم !!
کجاشو مشکل داری ؟
یه نوسان ساز !
یه شمارنده !
هر موقع شمارنده تا آخر شمارش کرد میکرو رو ریست می کنه !!!
فقط باید پایه ای برای فعال و غیر فعال کردن شمارش باشه !! ( مثلا فعال ساز شمارنده )
و همچنین بتونیم در حین شمارش عدد شمارنده رو صفر کنیم !!
کجاشو مشکل داری ؟
۱۴-شهریور-۱۳۸۹, ۱۳:۱۳:۱۳
خب ببینید من اولا به میکرو نمیخوام ربطی داشته باشه.
۲- اسم این مدار هارو به من بگو من باید بزارمشون توی بلوک دیاگرامم
۲- اسم این مدار هارو به من بگو من باید بزارمشون توی بلوک دیاگرامم
۱۴-شهریور-۱۳۸۹, ۱۴:۴۷:۳۸
یه شمارنده دیگه !
همین رو فقط می خواد !!!
همین رو فقط می خواد !!!
۱۴-شهریور-۱۳۸۹, ۱۵:۰۹:۵۹
من که نقهمیدم چی کارباید بکنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بلوک دیاگرامشو چطوری بکشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بلوک دیاگرامشو چطوری بکشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
۱۴-شهریور-۱۳۸۹, ۱۵:۲۴:۴۷
یه نوسان ساز بکش !!
خروجی نوسان ساز رو بده به یه شمارنده !!
فعال ساز شمارنده رو بده به فعال ساز مدار واچ داگ !! ( چون همیشه لازم نیست واچ داگ فعال باشه و باید بشه غیر فعالش کرد که خوب با غیر فعال کردن شمارنده این کار رو می کنیم )
شمارنده فوق یه شمارنده باینری هستش که عدد قابل شمارش بسته به زمان واچ داگی که می خوای داره !!! ( البته فرکانس روودی هم مهمه )
شمارنده یه ورودی هم داره واسه صفر کردن شمارنده !!
یعنی وقتی اون ورودی رو فعال کنی شمارنده از صفر شروع کنه به شمردن و هر جا بود صفر بشه !!
و البته خروجی شمارنده وقتی به آخرین عدد قابل شمارشش رسید باید بتونه دستگاه مورد نظر رو ریست کنه !!! ( خروجی آخرین شمارنده رو بده به ریست )
یکم منطقی روش فکر کنی میبینی هیچی نداره !!!
مشخصات ADM696 رو ببین :
تو مشخصات دیاگرامی aVRر و هم نگاه کنی واچ داگ رو با یه نوسان ساز و شمارنده کشیده :
خروجی نوسان ساز رو بده به یه شمارنده !!
فعال ساز شمارنده رو بده به فعال ساز مدار واچ داگ !! ( چون همیشه لازم نیست واچ داگ فعال باشه و باید بشه غیر فعالش کرد که خوب با غیر فعال کردن شمارنده این کار رو می کنیم )
شمارنده فوق یه شمارنده باینری هستش که عدد قابل شمارش بسته به زمان واچ داگی که می خوای داره !!! ( البته فرکانس روودی هم مهمه )
شمارنده یه ورودی هم داره واسه صفر کردن شمارنده !!
یعنی وقتی اون ورودی رو فعال کنی شمارنده از صفر شروع کنه به شمردن و هر جا بود صفر بشه !!
و البته خروجی شمارنده وقتی به آخرین عدد قابل شمارشش رسید باید بتونه دستگاه مورد نظر رو ریست کنه !!! ( خروجی آخرین شمارنده رو بده به ریست )
یکم منطقی روش فکر کنی میبینی هیچی نداره !!!
مشخصات ADM696 رو ببین :
تو مشخصات دیاگرامی aVRر و هم نگاه کنی واچ داگ رو با یه نوسان ساز و شمارنده کشیده :