ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کمک برای ساخت Yahoo Messenger9 Pass Sender
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
با سلام خدمت دوستان....

من واسه پسورد سندر یاهو9 یه لوگر نوشتم که با استفاده از هندل Yahoo! Messenger این کی لوگر شروع میکنه به ذخیره ی یوزر و پسورد...
میخواستم بدونم واسته اتمام عملیات کی لوگر و ذخیره سازی یوزر و پسورد از چه هندلی استفاده کنم تو ورژن یاهو9 ؟؟؟؟

راستی کسی سورس Hidden Yahoo PM Sender For 8x,9x,10x رو واسه ویژوال بیسیک داره ؟
واسه زبان C رو دارم...ولی سورس vb میخواسم..

ممنون میشم اگه کمک کنین....

واسه ذخیره دیگه هندیل نمیخوای تو یه فایل ذخیرش کن دیگه
(۱۴-شهریور-۱۳۸۹, ۱۴:۱۴:۱۰)kimiafars نوشته است: [ -> ]واسه ذخیره دیگه هندیل نمیخوای تو یه فایل ذخیرش کن دیگه

واسه ذخیره درسته...ولی واسه اتمام کار کیلاگر چه هندلی از یاهو مسنجر رو بدم ؟

راستی هرکی Hidden Yahoo PM Sender For 8x,9x,10x رو داره خواهشا اینجا بزاره...کارم جدا گیره..

ممنون
چرا کسی نیس جوابم رو بده ؟؟
چ.ن سوالت درست مفهوم رو نمیرسونه
خب وقتی دکمه cancel نمایش پیدا کرد یا List_View مربوط به Add list ها ایجاد شد یعنی لاگین شده
این سورسی که میگم....یه لطف کنین تصحیحش کنین و مشکلشم بگین...ممنونم
رو یاهو مسنجر9 کار نمیکنه...
برو بخش متفرقه تاپیک چگونه اطلاعات پرافیک شبکه را بخوانیم یه نرم افزار هست که اطلاعات ترافیک رو نشون می ده ببین وقتی یوزر لاگین می کنه چه اطلاعاتی رد و بدل می شه که برای همه یوزر ها مشترکه
برنامتم باید این حالتو تشخیص بده
(۱۵-شهریور-۱۳۸۹, ۰۳:۴۶:۰۹)milson نوشته است: [ -> ]برو بخش متفرقه تاپیک چگونه اطلاعات پرافیک شبکه را بخوانیم یه نرم افزار هست که اطلاعات ترافیک رو نشون می ده ببین وقتی یوزر لاگین می کنه چه اطلاعاتی رد و بدل می شه که برای همه یوزر ها مشترکه
برنامتم باید این حالتو تشخیص بده

سلام عزیز...فایلش مشکل داره.... unzip نمیشه...اگه شما داری یه لطف میکنی یه جایی آپلود کنی ؟ ممنون
چرا الکی لقمه رو دور سرتون ميچرخونيد
جواب همونی هست که مبين گفت
نقل قول: خب وقتی دکمه cancel نمایش پیدا کرد یا List_View مربوط به Add list ها ایجاد شد یعنی لاگین شده

بخوای ياهو رو اسنيف کنی که ببينی لاگين شده يا نه! هم حجم تروجان زياد ميشه هم انتيها بهش گير ميدن
یه پیشنهاد جالب البته بی ربط!
یه یاهو مسنجر قلابی خودت بنویس
که یوزر پسورد ملتو برات ای میل کنه یا به یه سرور اف تی پی بفرسته
اینم یه اف تی پی رایگان
drivehq.com
برو ثبت نام کن
صفحه‌ها: 1 2