کدها ی بارکد تشکیل شدن از 0 و 1 با یه tcrt5000و یه اپامپ و میکرو میتونید مدار رو راه اندازی کنید
اینی هم که تولینکه یه نمونه دیگه هست سنسور مخصوص این کاره نور فرستاده میشه به بارکد بر میگرده به عدسی میخوره و به سنسور میرسه سنسور هم هر خانه سیاه رو یک و سفید رو صفر محسوب میکنه و به سیستم میفرسته به همین راحتی
ولی اون روشی که من نوشتم مخصوص کارتهای ورود و ساعت زنه بارکد اون رو میخونه
یه مدل بارکد خوان هایی که تو کتابخونه دیدم سریال بودن و فکر کنم بشه اونها رو به میکرو وصل کرد !!!
من یه سریشون رو باز کزدم خیلی ساده هستن فقط نمیدونم سنسورش رو چطور میشه خرید
مشکل تو بخش میکانیکیشه.
بازتاب نور چطوری دقیق توی چشمی گیرنده برمیگرده.
اولا ممکن در هنگام اسکن صفحه حاوی بارکد کمی دورتر یا نزدیکتر باشه پس بازتاب اون تغییر می کنه همچنین در اون مداری که یه آینه متحرک زاویه اشعه بازتاب رو تغییر می ده اون هم همین طور چطوری اشعه دقیقا وارد چشمی میشه طوری که من محاسبه کردن موقع تقییر زاویه آینه
اشعه بازتاب از چشمی دور و نزدیک می شه و دقیقا وارد چشمی نمیشه.
اون مدل اینش قدیمیه منسوخ شده
ولی اون سنسور بالائی فعلا رو بورسه بعد اینا روی پایه هستن و یه فاصله مشخص رو جواب میدن اون نوع دستیشم که از راه دور میخونه خیلی دقیقه و سنسورش پهنتره اونم از یه فاصله مشخص میخونه درضمن فاصله کانونی عدسی ثابته نورو از بینهایت میگیره مثل دوربین منتقل و معکوس میکنه روی سنسور سنسور هم یه کم پهنتر میسازن تا خطا کم بشه شاید دیافراگم خم داشته باشه اینا نذاشتن
ممنون از پاسختون
حالا اگه از همون سیستم قدیمی بازتاب نور استفاده کنیم به نظر شما بهترین سنسور چشمی برای اون چی میتونه باشه.
نمیدونم اونو دیگه خودت تحقیق کن ولی اگه کارت زن بخوای من دیدم با cny7 tcrt5000 بستن
می خواستم ببینم که برای ساخت بارکد خوان به چیزهایی نیاز هستش؟!
میکرو- کارت خوان -ال سی دی - کارت