ايران ويج

نسخه‌ی کامل: جستجو در سورس یک صفحه وب
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
دوباره سلام دوستان عزیز . هرکی به بتونه یک راه حل درست یا سورس پیشنهاد کنه بهش آریان اسپمر رایگان میدم آخه من نمایندگی دارم Whistle
سوال من اینه : کسی میتونه یک سورس بده که باهاش بشه فهمید مثلا توی یک صفحه اینترنتی یک تکس باکس به نام "txtwriter" وجود داره یا نه؟
یا مثلا یک لینک خاص توی صفحه اول گوگل قرار داره یا نه؟
البته توی خود برنامه یک صفحه اینترنتی باشه که هم گوگل رو توش نشون بده و هم یک پیغام بده که لینک "google.com" توی این صفحه وجود داره
هر چه زود تر کمکم کنید Happy
سلام
آره من میتونم ولی اسپمر لازم ندارم Biggrin

موضوع رو مناسب با مشکلتون انتخاب کنین .
(۱۹-شهریور-۱۳۸۹, ۰۵:۲۱:۲۸)hamed_Arfaee نوشته است: [ -> ]سلام
آره من میتونم ولی اسپمر لازم ندارم Biggrin

موضوع رو مناسب با مشکلتون انتخاب کنین .

علیک سلام دوست عزیز . ولی من جوابم رو قبلا توی موضوعات گشتم ولی هیچ کدوم به مشکل من کمک نمیکنه و یا یکم ناقص هستن Whistle
سلام
دوستا کسی سورسی چیزی داره که باهاش بشه تمام لینکهای تکس باکس رو جدا سازی کرد؟ مثلا تمام لینکهایی که با ".www" شروع و با "com." تمام میشه .
لطفا کمکم کنید کمک کمک کسی نیست؟ Sad
سلام اساتید و تازه واردان عزیز Cool
خوشبختانه من یک سورس دارم که کمی از خلاقیت خودمه Whistle
کارش جمع آوری آدرس وبلاگهای بروز شده بلاگفا هستش Clap
ولی هنوز یکمی باید روش کار بشه 017
هر کی سورس برنامه رو میخواد بگه تا همبن جا بزارم برای دانلود Happy
ناز می کنی؟ خب نیکی و پرسش؟! بذار دیگه! Biggrin
متاسفانه دوست عزیز من خیلی فکر کردم و به این نتیجه رسیدم که چنین سورسی در وب وجود نداره و من هم اگر چنین سورسی رو برای عموم بزارم خیلی ها سو استفاده میکنن! من هم خیلی برای سورس زحمت کشیدم تا درستش کنم Biggrin
ولی اگر هر کس این سورس رو بخواد من بهش 1000 تومان میفروشم هر کی میخواد یک کارت شارژ 1000 تومانی ایرانسل بفرسته به ایمیلم تا سورس رو به ایمیلش ارسال کنم
اينجا انجمن برنامه نويسيه.....