ايران ويج

نسخه‌ی کامل: Dial-up Password
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
کسی میدونه پس Dial-up کجا ذخیره میشه تو رجیستری یا فایلی چیزی ؟
میشه دیکدش کرد
یا امکانش هست که وقتی کانکشن رو باز کرد هندلش رو گرفت و قسمت pass رو با API کشید بیرون جواب میده یا نه ؟ من الان برم ببینم میشه یا نه
یه نرم افزار خیلی عالی که امکانات خیلی زیادی داره اگه دانلود نکنی واقعا از دست دادیش :
از سایت oxid.it نرم افزار cain and abel رو دانلود کن
بهتره توی گوگل بنویسی cain and abel بعد سایت oxid.it رو انتخاب کنی
(۲۳-شهریور-۱۳۸۹, ۲۱:۳۰:۱۶)crafcrab نوشته است: [ -> ]سلام
کسی میدونه پس Dial-up کجا ذخیره میشه تو رجیستری یا فایلی چیزی ؟
میشه دیکدش کرد
یا امکانش هست که وقتی کانکشن رو باز کرد هندلش رو گرفت و قسمت pass رو با API کشید بیرون جواب میده یا نه ؟ من الان برم ببینم میشه یا نه

با سلام
نرم افزاری دیگر هم وجود دارد به نام Passware که تمام امکانات ریکاوری پسورد از جمله
- مجموعه آفیس
-فایل های زیپ و رار
و..... را دارد.
کافی است امتحان کنید.

موفق باشید.
پسورد دیال اپ رو نمیتونی با هندل بیرون بکشی چون تو یه سری فایل بنام PhoneBook ذخیره میشه البته به صورت کد شده برای بدست اوردن و دیکودش باید از توابع RSA(اگه درست خاطرم مونده باشه)استفاده کنین
دوستان از کمکتان ممنون
ولی من دنبال نرم افزار نیستم میخوام با وی بی بنویسمش
(۲۴-شهریور-۱۳۸۹, ۰۹:۱۲:۵۶)lord_viper نوشته است: [ -> ]پسورد دیال اپ رو نمیتونی با هندل بیرون بکشی چون تو یه سری فایل بنام PhoneBook ذخیره میشه البته به صورت کد شده برای بدست اوردن و دیکودش باید از توابع RSA(اگه درست خاطرم مونده باشه)استفاده کنین
کمک خوبی بود
اره درست میگی خود متن داخل texbox pass رو برمیگردونه Sad
می تونی از پلاگین استفاده کنی خیلی راحت و بی دردسر هستش
تو وبلاگم نوشتم می تونی دانلود کنی یا اینکه از سایتهای دیگه دریافت کنی
کلاس به دست اوردن پسورد و مشخصات کانکشن ها رو چند سال پيش تو سايت گذشته بودن سرچ کنی جاه های ديگه هم پيدا ميکنی
lord_viper عزیز
اون فایلی که گفتی رو پیدا کردم داخلش فقط مشخصات کانکشناس؟
یافتم