سلام به همه دوستان
من چند تا باطری لپ تاپ را با هم سری و موازی کردم و برای شارژش یه مداری نیاز دارم که وقتی شارژ به یه حدی رسید مدار قطع کنه (مدار هوشمند باشه) و چون هزینه زیادی برای باطری ها کردم نمیخوام اصلا به باطری آسیب وارد بشه اگه کسی از دوستان مداری پیشنهاد داره ممنون میشم.
نکته:پک باطری 14.4v و 11A است و از 20 تا باطری لپ تاپ 3.7V ساخته شده است.(هر باطری لپ تاپ هم 2200mA واقعی میده!!)
تقریبا کار نشدیه
اگه سرچ کنی چند بارگفتم اینا برای شارژ ۴ تا پارامتر رو باید در نظر بگیری
۱ - ولتاژ فکر کنم از ۴/۲ بالاتر نره
۲ - جریان از C بالاتر نره (۲۲۰۰ma)
۳ - دما اگه اشتباه نکنم از ۴۰ درجه
۴ - زمان هم نباید بیشتر از C/I ساعت بشه که البته باید میانگین زمان چربان رو قرار بدی
این فقط به شرطی درسته که باتری خالی باشه اگه باتری نصفه نیمه باشه نمی شه درست تشخیص داد اون زمان اشتباه در می یاد
باتری های اعصاب خورد کن و خطرناکی هستن...
(۲۵-شهریور-۱۳۸۹, ۱۸:۲۱:۵۳)koorosh.k نوشته است: [ -> ]باتری های اعصاب خورد کن و خطرناکی هستن...
شما قبلا از اینا استفاده کردین ؟
چجوری شارژ کردین با همون شارژر خودش؟؟؟
به نظر من یه مدار شارژ هم احتیاج داره آخه این جوری باطری ممکنه آسیب ببینه...
کلا باطریهایی مثل باطریهای موبایل و لپ تاپ خودشون در داخل یه مداری دارند که در برابر حرارت واضافه ولتاژ و... محافظت میکنه
برای شارژ کردنشون هم نیازی به مدارهای پیچیده نیست ومیتوان با ولتاژی کمی بیشتر از ولتاژ نامی باطری اونو شارژش کرد ... البته بهترین راه شارژ کردن استفاده از منبع تغذیه هستش که مناسب اینکاره
بعنوان مثال در عکس زیر من داخل یکی از باطریهای موبایل رو باز کردم که مدارش مشخصه:
قدیما که گاه گاهی میگفتند که مثلا باطری موبایلی منفجر شده دلیلش این بوده که اون باطری ها از این مدارهای محافظ داخلشون نداشتند .... البته الان هم ممکنه که بعضی از باطریهای چینی اینچنین باشند
(۲۷-شهریور-۱۳۸۹, ۰۱:۰۱:۴۴)sheitunak نوشته است: [ -> ] (۲۵-شهریور-۱۳۸۹, ۱۸:۲۱:۵۳)koorosh.k نوشته است: [ -> ]باتری های اعصاب خورد کن و خطرناکی هستن...
شما قبلا از اینا استفاده کردین ؟
چجوری شارژ کردین با همون شارژر خودش؟؟؟
به نظر من یه مدار شارژ هم احتیاج داره آخه این جوری باطری ممکنه آسیب ببینه...
من باتری های لیتیم آیونا گفتم، کلا جالب نیستن اما داستان باتری لپ تاپ ی چیز دیگه است که آق رسول عرض کردن...
اما خوب باتریی که می خواید بخریدا مثل باتری لپ تاپ خودتون انتخاب کنید تا خیالتون راحت باشه...
شما اگه بخواین می تونین باتری باتری لیتیم آیون با هر ولتاژی بخرید(تو پاساژ پوریای ولی، فکر کنم فروشگاه جلو محمد الک) اما باتری هایی که اینجوری می خرید دردسر دارن...
من برای ربات ازشون استفاده می کردم که کلی هم اذیت کرد...
برای شارژشم از منبع معمولی استفاده می کردم که ی سری اصول عجیب غریبم داشت...
مدار شاژرشم هست می تونید بخرید، توی اینترنتم هست می تونید بسازید...
باطری یه پک 20 تایی از باطری های داخل لپ تاپ است
وقتی با شارژر شارژش میکردیم باطری و شارژر داغ میکرد برای همین اومدیم ولتاژ و جریان شارژر را کم کردیم (حدود 19 ولت) و یه سری دیود هم سر راهش قرار دادیم و باطری را بدون اینکه اصلا داغ بشه شارژر کردیم
اما واقعا باطری ها عالیه 11A تو عمل میده و وزنش هم نسبت به ولتاز و جریانی که میده خیلی کمه
(هر باطری 3.7v را 20 تومن خریدیم!!!)
من همه جور باتری رو با منبع جریان شارژ کرردم و تا حالا هیچ مشکلی نداشتم !!!!
دیگه فکر کنم نیازی نباشه ساخت منبع جریان رو توضیح بدم !!!!
آره قبلا گفتید مدیر ناشناس!
(۰۱-مهر-۱۳۸۹, ۲۳:۳۵:۵۲)Gawky نوشته است: [ -> ]من همه جور باتری رو با منبع جریان شارژ کرردم و تا حالا هیچ مشکلی نداشتم !!!!
دیگه فکر کنم نیازی نباشه ساخت منبع جریان رو توضیح بدم !!!!
منبع جریان اگه مجدودیت ولتاژ هم داشته باشه و زمان شارژ رو هم خودتون حساب کنید مشکلی پیش نمی یاد
ولی شارژ زیاد با جریان ثابت هم خراب می کنه باتری رو مخصوصا یک ساعت که بگذره ولتاژ بیتشر از حد نامی باتری می شه
نقل قول: آره قبلا گفتید مدیر ناشناس!
نیست ظاهرا با کلاس شده بهش بگیم علی آقا
به نظر من دیتا شیتشون بگیر بخون اطلاعات خوبی برای ساخت شارژر بهت میده
منحنی هایی که داده رو میتونی توی زمان بندی شارژ مقدار جریانی که باید باتریو باش شارژ بشه رو کنترل کنی