ايران ويج

نسخه‌ی کامل: فرستنده و گیرنده
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام
من دنبال مدار های یه فرستنده و گیرنده با برد تقریبا 10 متر هستم
یک کاناله باشه (یعنی میخوام که قسمت گیرنده دوتا سیم رو بهم وصل کنه)
هزینه اش زیاد نباشه
گیرنده اش جم و جور باشه
درضمن مطمین باشه (یعنی یه هو خودش اتصالی نده)

ممنون
سلام
به خونه خودت ایرانویج خیلی خوش اومدیHappy

از اونجایی که بردت کمتره بهتره از مادون قرمز استفاده کنی ...
اگه مدارشم خواستی تو همین ایرانویج فراوونه اگه کمی جستجو کنی پیداش میکنی

اما اگه فرستنده گیرنده رادیویی میخوای باید از ماژولهای آماده ای همچون RWS/TWS و... استفاده نمایی

[تصویر:  59083.jpg]

مدارفرستنده:

[تصویر:  399014.jpg]

مدارگیرنده:

[تصویر:  143592.jpg]
سلام
خیلی ممنون
راستشو بخوای من از الکترونیک خیلی کم میدونم یعنی فقط اسم بعضی قطعات و چیزای ابتدایی دیگه رو میدونم
در مورد مادون قرمز فکر کنم اینا باید چشمی هاشون مقابل هم باشه؟ یعنی از یه مانع کوچیک نمیتونن رد بشن؟ ولی رادیویی ها اینطوری نیست
میشه این مدار رادیویی که گذاشتین رو توضیح بدین
D0 تا D3 چی هستن ؟ کانال ها؟ یعنی چندتا کنترل میشه درست کرد؟
بردش چقدره؟
بجز این دو آی سی و RWS , TWS و مقاومت چی باید بخرم؟
باتری چند ولت میخوره؟

کدوم یک از این مقاومت ها رو بخرم؟
[تصویر:  pt22yy-table-2-300x132.gif]
d0 تا d3 در فرستنده رو با چهار تا کلید فشاری به زمین بده...
d0 تا d3 در گیرنده هم 4 تا خروجی هستند که میتونی توسط 4 تا ترانزیستور به 4 تا رله بدی و....

این مدار 4 کاناله هستش

بردش حدود 100 متر میشه اگه خوب درست کنی شاید بیشتر هم بشه

بجز اینا فقط باطری و کلید بخر ... درضمن برای خروجی هم میتونی مستقیم led بذاری ویا اینکه بوسیله ترانزیستور بدی به رله و....

با 5 ولت کار میکنه

مقاومت هم فرقی نمیکنه فقط باید اونایی که توی یک ردیفند (در همون جدولی که گذاشتی) رو بخری

درضمن پایه های A0 تا A7 در هر دو آی سی جهت کد دهی هستند که اگه خواستی رمزگذاریشون کنی میتونی از این پایه ها استفاده کنی ... اینطوری کنترلهای دیگه نمیتونن روش تاثیر بذارن

نحوه رمز گذاری هم اینطوریه که مثلا اگه پایه A2 را در فرستنده به منفی وصل کردی باید همون پایه رو در گیرنده هم به منفی وصل کنی ... البته به مثبت هم میشه وهر کدومو که خواستی میتونی رمز گذاری کنی
d0 تا d3 در فرستنده رو یعنی چی به زمین وصل کنم؟ (به قطب منفی باطری وصل کنم؟)

تو گیرنده هم اون ترانزیستور و رله رو هم اسمشو بنویسین (فقط میخوام دوتا سیم رو بهم وصل کنن)

از این باطری هایی که واسه ساعتت استفاده میکنن هم میشه استفاده کرد؟ حداقل ولتاژ کاریش چقدره ؟ (چون میخوام فرستنده اش کوچیک باشه)

vcc چیه؟
یه سرشونو بده به کلید سر دیگه کلید رو بده به منفی باطری ... البته برای هر کدوم باید یک کلید بذاری یعنی 4 تا کلید فشاری

از اونجایی که خروجیهای گیرنده منفیه باید بایک مقاومت حدود یک کیلو اهمی بدی به پایه بیس یک ترانزیستور مثبت(PNP ) که شمارشم فرقی نمیکنه مثلا میتونی یه ترانزیستور 2N3906 انتخاب کنی ..... بعدش به پایه امیتر ترانزیستور ولتاژ مثبت باطری رو بده وبعدش خروجی کلکتور ترانزیستور را بده به یکی از پایه های تغذیه یک رله 5 ولتی واون پایه دیگر تغذیه رله را بده به منفی باطری

از پایه های دیگر رله هم میتونی برای قطع و وصل کردن سیمهات استفاده کنی ..

هر باطری میتونی استفاده کنی فقط باید 5 ولت باشه نه کمتر نه بیشتر ... اگر بیشتر باشه باید از رگولاتور استفاده کنی تا ولتاژ رو روی 5 ولت ثابت نگهداره

VCC هم همون مثبت باطریه
آنتنش چی ؟
فکر کنم بهترین جنس از مس باشه؟
میخوام آنتنشو خودم بسازم اینطوری که یه سیم مسی رو دور یه پیچ بپیچونم. نظرتون چیه؟

gnd هم پیاه منفی باطری میشه دیگه ؟
آنتنش زیاد مهم نیست ... میتونی یه تیکه سیم 10 سانتی هم به جاش بذاری

gnd هم آره پایه منفیه
ببخشید من خیلی شمارو زحمت دادم
آی سی m4 بگیرم یا L4
میخوام طوری باشه که با زدن کلید یه لحظه رله عمل کنه بعد قطع بشه
M مخفف MOMENTARY هستش یعنی لحظه ای
L مخفف LATCHED هستش یعنی دائمی

شما اگه میخواین که لحظه ای باشه باید M4 بگیرین

درضمن کلید تک سویچ فشاری هم 5 تا بگیرین ... چون یه کلید هم واسه پایه 14 آی سی فرستنده لازمه تا موقع ارسال دیتا فشار داده بشه

آقا نمیشه از باطری 3 ولت استفاده کنم ؟
آخه من میخام فرستنده اش کوچیک باشه (مثل فرستنده دزدگیر ماشین) و به راحتی تو جیب جا یشه
ولی فکر نکنم باطری 5 ولتی با این مشخصات جور در بیاد.
اون یه کلید اضافی واسه چی هستش؟ نمیشه مستقیم وصلش کنم؟
گیرنده مصرف برقش چقدره؟ مثلا با همین باطری 5 ولتی اگه 24 ساعته وصل باشه چند روز دوام میاره؟ (راهی هست که فقط موقع نیاز روشن بشه؟)

میخوام باهاش یه در باز کن درست کنم!
صفحه‌ها: 1 2