ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مدیر منابع انسانی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6
سلام
پریروز یکی یه حرفی زد به ذهنم رسید که برای سایت یه مدیر منابع انسانی می خوایم Biggrin
حالا کار این شخص چیه، کارش اینه که همه رو بشناسه و توانایی هاشون رو در بیاره همین
یعنی بدونه کی کم حوصلست که حوصلش زیاده، همین کار مهمی نمی خوایم بکنه البته این کار خیلی مهمه ها البته برسی عملکرد بقیه مدیر ها هم با همین فرد
فقط یه نفر رو می خوایم که یکم وقت ازاد داشته باشه و بیشتر بچه ها رو بشناسه یا بتونه بشناسه
کسی داوطلب هست یا کسی رو برای این کار پیشنهاد دارید؟

مهمه ها Biggrin
آره من میشناسم چه کسی بهتر از علی تریپ ، اصلا مخصوص همین کاره
فقط باید صبر کنید مشکلاتش حل بشه و برگده به فروم
سلام
منم فك كنم علي خوش تريپ با اكثر بچه هاي فروم آشناست. اينجوري حال و هواشم عوض ميشه. البته به شرط اينكه دوباره با همون آيديش بياد .راستش اين آيدي جديدش اصلا به دل نميشينه .
مدیریت منابع انسانی فکر خوبیه، اما اگه کسی حاضر باشه که انجام بده.

بعد از این که سر رشته ی کاربران(حالا قضیه ی مدیر ها بماند) سایت شناسایی شد، قراره چه کاری انجام بشه؟

منظورم اینکه هدف نهایی چیه؟ تشکیل تیم؟ تحقیق یا ...؟ ( با تشکیل تیم موافقم)

میگم چه طوره یه تاپیک باز بشه که همه ی افراد صادقانه در هر زمینه ای که فعالیت و تخصص دارند، بنویسند و بعدش یه جمع بندی کنیم؟
----------------------------------------------
این پست رو ویرایش کنید.(خواهشا)
اما علی جون، نمی دونم مشکلت چیه که این قد به هم ریختی(خودت رو نمی گم، بچه های سایت رو می گم Biggrin ).
مهدی جان واقعا حرف دلمو گفتین.

دوستان من با تشکیل تیم پایه ی خراب هستم ! Amaze

کلی کار میتونیم انجام بدیم به صورت گروهی !!!!

آقای امین زاده و بقیه دوستان هم یکم روش فکر کنن !!!

موفق باشید. Heart
علي با تيريپ مي تونست گزينه مناسي براي اين كار باشه اما حالا كه نيست

در ثاني براي هميشه هم كه نمي شه از يك شخص خاص براي اين كار استفاده كرد يه دليلش هم همين رفتارهاي

غير منتظره علي، بهتره دوستان توانايي و تخصصي رو كه دارن جائي اعلام كنن و يا مكانيزمي باشه كه تعداد تشكرهاي

هر شخص رو در هر رشته بشمره و با استفاده از اون و همينطور تعداد پست ها و مقاله هاي شخص در زمينه هاي

مختلف ،‌بهش نمره بده. البته بايد توجه كرد كه اين اطلاعات قرار براي چكاري مورد استفاده قرار بگيره.
و اما علی تریپ اصلا یه مدیر می خوایم همینو ببینه چه شه Biggrin
اما کار مدیر منابع انسانی چیه
انسان ها موحودات پیچیده ای هستن مثلا ممکنه من یه حرفی زده باشم یکی بدش اومده باشه و یه من هم نگه از فردا هم نیاد من هم هیچ موقع نمی فهمم شاید حرفی که زدم اصلا از روی منظور هم نبوده باشه و اگه بدونم برم و عذر خواهی کنم
یه نفر باید باشه که بره ببینه این بنده خدا چرا دیگه نمی یاد تو سایت اگه سوء تفاهمی شده یا اینکه مشکلی هست اونو پیدا کنه و حلش کنه
یا مثلا ممکنه یه آدم با صبر و حوصله داشته باشیم که بدش نیاد برای تازه وارد هایی که می یان توضیح بده ولی یه نفر باشه تا یه سوالی رو سرچ نکرده می پرسی شروع می کنه دادو بیداد کردن خوب اون مدیر باید نفر اول رو پیدا کنه بهش بگه تازه وارد هایی که سوال اشتباه می پرسن رو توجیه کن
یا کارهای از این دست
یا همثلا همین گروهی که می گین تشکیل بدیم رو، اون مدیر می خوایم همین رو بفهمه که ۴ نفر هستن که بدشون نمی یاد یه کار گروهی انجام بدن همون ۴ نفر رو پیدا کنه یه گروه تشکیل بدن
کاریتون نباشه یکی رو برای این کار پیدا کنین من توجیهش می کنم :d
آقا اجازه...................... من حاضرم
جای علی خالیه

اگه اینجا بود میگفت:

کسایی که با mahdi20 برای مدیر شدن منابع انسانی موافقند اعلام کنند ...
(۳۰-شهریور-۱۳۸۹, ۲۲:۳۳:۲۳)رسول نوشته است: [ -> ]جای علی خالیه

اگه اینجا بود میگفت:

سلام
حاج مهدي مباركه .
(۳۰-شهریور-۱۳۸۹, ۲۲:۳۳:۲۳)رسول نوشته است: [ -> ]جای علی خالیه

اگه اینجا بود میگفت:

خب حالا من میگم
کسایی که با آقا مهدی موافقند از این پست تشکر کنن
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6