ايران ويج

نسخه‌ی کامل: اتصال دو خروجی به یک پایه میکرو
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان خسته نباشید. من تو یه قسمت مدارم یه فرستنده گیرنده مادون قرمزمعمولی( فرستنده دیود نورانی و گیرنده فتو دیود ) دارم که گیرنده به یکی از پایه های ADC میکرو وصله(پایه 40).
حالا میخوام یه فرستنده گیرنده مادون قرمز دیگه عین قبلی با همون عملکرد بذارم .
میتونم این جدیده رو هم به همون پایه 40 بزنم . آخه نمیخوام برنامه میکرو رو دست بزنم.
(۲۹-شهریور-۱۳۸۹, ۰۱:۲۸:۲۵)mreza_dm2004 نوشته است: [ -> ]سلام دوستان خسته نباشید. من تو یه قسمت مدارم یه فرستنده گیرنده مادون قرمزمعمولی( فرستنده دیود نورانی و گیرنده فتو دیود ) دارم که گیرنده به یکی از پایه های ADC میکرو وصله(پایه 40).
حالا میخوام یه فرستنده گیرنده مادون قرمز دیگه عین قبلی با همون عملکرد بذارم .
میتونم این جدیده رو هم به همون پایه 40 بزنم . آخه نمیخوام برنامه میکرو رو دست بزنم.

نه . نمیشه(درحالت عادی و همزمان). کمکی از دستم بر میاد؟
اگه به یک پایه دیگه ADC بزنم برنامه میکرو باید تغییر کنه؟
بله دوست عزیز، 100 درصد باید برای اون یکی پایه که بهش سنسور رو وصل میکنید برنامه بنویسید چون در این صورت عملا بی فایدس اون پایه!
مهندس نقشه سنسورهات چجوریه !

شاید با گیت or و یا and بشه دوتاشو به یکی وصل کرد !!

با پلکسر نمیشه؟
البته من درستو حسابی سوالو درک نکردم
در صورت استفاده از adc با ولتاؤ های متفاوت میتونی از مبدل میکرو اعداد مختلفی رو بگیری...
در هر صورت باید کد برنامه تغییر کنه!!!
اگه خروجی سنسور هارو به دو ترانزیستور با ولتاژ های ورودی متفاوت وصل کنی میتونی از
adc اعداد متفاوت بگیری و بر حسب نیاز استفاده کنی.البته برای اطمینان بیشتر باید توی هوش مصنویی باید از محدوده ی عدد استفاده بشه نه تناسب مستقیم.
در هر حال شما باید کد برنامه رو عوض کنی!مگه نظر بهتر...
(۱۶-دى-۱۳۸۹, ۱۷:۴۱:۴۰)ALI cv-c نوشته است: [ -> ]در صورت استفاده از adc با ولتاؤ های متفاوت میتونی از مبدل میکرو اعداد مختلفی رو بگیری...
در هر صورت باید کد برنامه تغییر کنه!!!
اگه خروجی سنسور هارو به دو ترانزیستور با ولتاژ های ورودی متفاوت وصل کنی میتونی از
adc اعداد متفاوت بگیری و بر حسب نیاز استفاده کنی.البته برای اطمینان بیشتر باید توی هوش مصنویی باید از محدوده ی عدد استفاده بشه نه تناسب مستقیم.
در هر حال شما باید کد برنامه رو عوض کنی!مگه نظر بهتر...
بستگی داره
این فرستنده ها کارشون چیه آخه
اگه جدا باید خونده بشن باید حتما تو برنامه تغییر ایجاد کنیم
حتی اگه ولتاژ ها رو هم تغییر بدیم
و برنامه بتونه این تغییر ولتاژو حس کنه باز هم باید براش تعریف بشه که اگه ولتاژ انقدر بود اینکارو بکن اگه اونقدر بود اونکارو بکن(چقدر قشنگ گفتمBiggrin)
ولی اگه نیازی نیست جدا جدا خونده بشن
خوب برا چی باید یه سنسور دیگه اضافه بشه؟

البته الان یکم برا جواب دادن به این موضوع دیره ها
درسته .لی همین جا میتونیم به چیز های خوبی برسیم...
شاید بعدا به دردمون خورد!!!