سلام..
من اگه بخوام دو کاغذ که با هم دیگه 2 میلی متر فرق داره رو از هم تفکیک کنم باید چیکار کنم..
یعنی یه کاغذ دو میلی متر از اون یکی بزرگتره...چطور دقت رو ببرم بالا که بتونه تشخیص بده ابعاد در حد میلیمتر رو..
از مادون قرمز استفاده کنم یا چیزه دیگه....
(۰۴-مهر-۱۳۸۹, ۱۵:۰۱:۱۲)ebka نوشته است: [ -> ]سلام..
من اگه بخوام دو کاغذ که با هم دیگه 2 میلی متر فرق داره رو از هم تفکیک کنم باید چیکار کنم..
یعنی یه کاغذ دو میلی متر از اون یکی بزرگتره...چطور دقت رو ببرم بالا که بتونه تشخیص بده ابعاد در حد میلیمتر رو..
از مادون قرمز استفاده کنم یا چیزه دیگه....
تنها چیزی که به ذهنم رسید اینه که یه سنسور آلتروسونیک تهیه کنی،(از اون گروناش که از 60 تومن به بالاست و قدرت اندازه گیری دقیق تا حد میلی متر را داره یه چیزی مثل srf10 یا حتی SRF235 )دیگه بستگی به دقت و اهمیت کار داره....
سپس اون را نسبت به یه سطح صفر کنید مثلا یه جعبه بسازید و سنسور را در اونجا (مقابل یکی از اضلاع) بزارید و با عددی که نسبت به سطح مقابل نشون میده، اون را صفر کنید، سپس جسم را در مقابل سطح قرار بدیدن. به ازای تغییر در سطح، سنسور تغییر ابعاد را نشون میده.... اما باید حتما دقت کنید که شی به سطح چسبیده باشه تا خطایی ایجاد نشه....
این چیزی بود که به ذهنم رسید...
شاید راه های بهتری هم باشه.
مثل اندازه گیری وزن،
البته به شرط یکسان بودن اندازه و تغییر در بعد به صورت ثابت
(چون طلا فروشی ها اسکناس رو هم با وزن کردن می تونن بفهمن تقلبی هست یا نه! این فقط به خاطر تغییر جنس و ، نه تغییر اندازه صورت گرفته)