ايران ويج

نسخه‌ی کامل: هك جي ميل يا بدست آوردن پسورد آن
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
آيا راهي وجود دارد كه بتوان جي ميل كسي را هك كرد يا پسورد آن را بدست آورد.
راه:برای هک هر ایمیلی (سرویس های معروف) باید رایانه صاحب ایمیل رو هک کنید اولین و اخرین راه
2 راه موجود : تروجان یا کیلاگر و راه دیگه fake page
من توی یه سایت خوندم که :
هک خودش شامل متد های مختلفی هست که به سادگی نمی شه اونها رو یاد گرفت و باید براش کلی زحمت کشید.

تروجان
ویروس
فیک پیج
کی لوگر
و نرم افزار ها زیادی هستن که این کارو انجام می دن رایگانش هم وجود اره اما توصیه می کنم استفاده نکنی چون خودشون تروجان دارن و اول خودت رو هک می کنن بعد درخواست تو رو اطاعت می کنن
سلام. من خودم مشتاقم این راه رو یاد بگیرم خیلی احتیاج دارم به یادگرفتنش ولی هیچی هک و از این حرفا بلد نیستمAmaze
توی یه سایت این مطلبو پیدا کردم. کسی میدونه صحت داره یا نه ؟

توی word میذارمش که متن بهم نریزه
(۰۲-آذر-۱۳۹۰, ۱۸:۱۷:۳۲)sungirl69 نوشته است: [ -> ]سلام. من خودم مشتاقم این راه رو یاد بگیرم خیلی احتیاج دارم به یادگرفتنش ولی هیچی هک و از این حرفا بلد نیستمAmaze

دوست عزیز به نظر خودت این روش مشکوک نیست؟
یعنی گوگل تا این حد .....؟
(۰۲-آذر-۱۳۹۰, ۱۸:۱۷:۳۲)sungirl69 نوشته است: [ -> ]سلام. من خودم مشتاقم این راه رو یاد بگیرم خیلی احتیاج دارم به یادگرفتنش ولی هیچی هک و از این حرفا بلد نیستمAmaze

دورد بر شما دوست عزیز
اخه عزیزم بنظرت این کار با عقل جور در میاد ؟
یه ادم بی سواد و جوجه هکر میگه پسوورد ایمیل خودتون رو بدید بعد یه متن رو بفرستید تا پسوورد رو بدست اوورد.

با اینکار ایمیل اصلیتون هم هک میشه و پسوورد شما به ایمیل registeryinformation@gmail.com   ارسال میشود.

اگر با این روش بود که الان من هزاران بار هک شده بودم.

در کل این چرت و پرت ها توی نت زیاده جدی نگیر

بدرود
آخه اگه توی گوگل بزنی " پیداکردن پسورد جیمیل" تمام سایتایی که باز میشه همین مطلبه گفتم شاید صحت داشته باشه
(۰۳-آذر-۱۳۹۰, ۲۲:۳۴:۲۵)sungirl69 نوشته است: [ -> ]آخه اگه توی گوگل بزنی " پیداکردن پسورد جیمیل" تمام سایتایی که باز میشه همین مطلبه گفتم شاید صحت داشته باشه

Laugh
گوگل یه موتور جستجوگر هست.
همشون فیک هستن و پسوورد شما رو میزنند.

روش های هک :
فیک پیج
مهندس اجتماعی (مخ زنی)
کیلاگر
تروجان هم نیاز به ای پی ولید داره (زیاد توصیه نمیشه)
و راه های دیگه هم هست که بشه پسووردو بدست اوورد که حوصله تایپ فعلا ندارم.
موفق باشید
آره فکر کنم برم پسوردش رو از زیر زبونش بکش بهتره تا اینا
یکی میتونه یه راه بهم یاد بده
ممنون میشم
مطمئن ترین راه استفاده از کیلاگر هست
استفاده از فیک پیج هم خوبه فقط باید طرفو قانع کنی که لینک همون صفحه اصلی گوگل هست
صفحه‌ها: 1 2