ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل با RTC در AVR
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام. حالتون خوبه!

من با یک RTC یه ساعت ساختم. وقتی اونو روی برد سوار کردم. همش درست بود ولی ناگهان اعداد به صورت سریع تر از یک ثانیه شروع به کار کردن کردند. RTC رو عوض کردم. حتی یک بار میکرو هم عوض کردم ( MEGA8 ) ولی درست نشد. وقتی که RTC رو بر می دارم، ساعت نمی شماردولی زمانی که به اون دو تا پایه ای که RTC وصل هست دست میزنم دو باره شروع به شمردن سریع می کند و وقتی دستم را بر می دارم، دو باره نمی شمارد.

به نظر شما مشکل از چیست؟؟Wink
کرستال ساعتت فکر کنم خرابه !!!

RTC داخلی استفاده کردی یا خارجی !

برنامتو می ذاری ؟
اگه با دست زدن مساله ایجاد میشه، به احتمال قوی مدارتون نویز داره
بهتره هم شماتیک و هم برنامتو بذاری تا بهتر بهت کمک بشه
از راهنمایی تون ممنونم. البته بردم هم خیلی شلوغه. من یک بار دیگه درستش می کنم اگه مشکل داشت مطرح میکنم. ممنون.
سلام دوستان
یه مشکلی با RTC دارم. قضیه از این قراره که دارم یه مداری میسازم که برحسب زمان یه دمایی رو تنظیم کنه. توی مدارم هم سنسور SMT160 استفاده کردم.
حالا مشکلم اینه که وقتی مدار یه بار سنسور رو میخونه RTC میخوابه و دیگه حرکت نمیکنه، اما سایر بخشهای مدار کار میکنند. یعنی اگه بخوام دما رو داشته باشم زمانم قفل میشه و اگه بخوام زمان رو داشته باشم دما قفل میشه!

به نظرتون چیکارش کنم؟

راستی یادم رفت بگم که تو محیط بیسکام نوشتم و از کلاک سافت یا همون RTC داخلی با یک کریستال ساعت روی پایه های tosc1 و tosc2 استفاده کردم.

من با RTC یه ساعت ساختم. تو پروتوس درس کار میکنه وقتی اونو روی برد سوار کردم ساعت نمی شمارد ولی زمانی که به اون دو تا پایه ای که RTC وصل هست دست میزنم شروع به شمردن سریع می کند و وقتی دستم را بر می دارم، دو باره نمی شماره کریستال ساعت عوض شده مشکل کریستال نبود من سه تا میکروATMEGA8 دارم فقط یه دونش درست کار میکنه بدون دست زدن به کریستال هر سه تا میکرو تازه خریدم مشکل کجاست آیا از جنس میکروه؟
دوستان مشکل من حل شد با دو عدد خازن 30 پیکوفاراد نویز گیر کریستال
سلام دوستان. مشکل من هم حل شد.
سنسورها رو با تایمر 1 میخوندم که اونا رو گذاشتم رو تایمر0 و درست شد. اما یه مشکل دیگه هست. وقتی سنسور قطع میشه و تایمر اور فلو میده ساعت از کار میافته