ايران ويج

نسخه‌ی کامل: عریض کردن انجمن
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
با سلام .

بنظرتون خوب نمیشه که انجمن رو عریض کنیم ؟

اگه کسی فکر میکنه ممکنه بد بشه قبل از هر کاری بگه .

اینو چند سال پیش آقا هادی گفتن عریض کنیم ولی دیگه از یاد رفت Biggrin
سلام
به نظرم اینجوری بهتره
خب میشه آزمایشی عریض بشه اگر رضایت بخش بود همونجور بمونه
یعنی پهناشو ببرین بالا؟
فکر کنم خوب بشه
ولی الانم به نظر من خوبه
الان این قالب فیسبوک اندازش اندازه یه صفحه 1024 هسته که. من که هنوز عرض صفحه ام 800 هسته. مگه بقیه چقدر شده؟
البته من از قالب Default استفاده میکنم که یکی از دلایلش اینه که پهناش ثابت نیست. هر کاری میکنید این قالبو خراب نکنید.
من منظورم از قالب Pro Blue هست نه بقیه قالبها .

اگه دوستان مانیتور Wide داشته باشن میبینن که خیلی بد دیده میشه حواشی زیادن Biggrin
نمیتونین مثل این Default پهناش رو داینامیک کنید؟
(۱۰-مهر-۱۳۸۹, ۱۳:۵۵:۳۳)ajlajlajl نوشته است: [ -> ]نمیتونین مثل این Default پهناش رو داینامیک کنید؟

میشه 100% کرد.
بخاطر اون کادر اطراف نمیشه متغییر باشه .
اگرم متغییر باشه باید اون کادر حذف شه (که یه کوچولو بد دیده میشه)
نمي شه مثلا يك قالب Pro Blue Wide Screen بزاريد كنار بقيه قالب ها ؟ ما فقير فقرات CRT باز چكار كنيم خوب!!

اين عكس اعضا هم اندازش رو يكم بزرگتر كنيد شايد كسي آواتارش رو 1 ساله برداشته چون تو اين اندازه خوب ديده نمي شده!!
به نظر منم عریض بشه بهتره.
(۱۰-مهر-۱۳۸۹, ۱۶:۴۳:۲۲)Di Di نوشته است: [ -> ]نمي شه مثلا يك قالب Pro Blue Wide Screen بزاريد كنار بقيه قالب ها ؟ ما فقير فقرات CRT باز چكار كنيم خوب!!

اين عكس اعضا هم اندازش رو يكم بزرگتر كنيد شايد كسي آواتارش رو 1 ساله برداشته چون تو اين اندازه خوب ديده نمي شده!!
منم با این نظر موافقم بهتره
نقل قول: نمي شه مثلا يك قالب Pro Blue Wide Screen بزاريد كنار بقيه قالب ها ؟ ما فقير فقرات CRT باز چكار كنيم خوب!!

تازه CRT مونم دوست داریم .
صفحه‌ها: 1 2 3