نقل قول: یه PB0/LCP1 میکرو به کدوم یکی از پایه های hmt
خوب عزیزم این پایه هرو میخوای چی کارش کنی؟
من یادم نمیاد در مورد این حرفی زده باشم
در ضمن vccوgndرو فعلا هر جا دیدیvccرو به مثبت 5 و gndرو به 0 بزن(البته یادت باشه فعلا اینطوریه )
نقل قول: - به VCC باید برق مثبت 5 ولت وصل کنم درسته
2- به VS باید برق مورد استفاده آرمیچر یا همون موتور رو وصل کنم درسته؟
3- GND هم باید برق منفی موتور وصل کنم درسته؟
4- SENSB هم باید به زمین وصل بشه که کانل 3 و4 فعال بشه درسته؟و خب میشه به زمین وصل نکنم به همون برق منفی وصل کنم؟
5- SENSA تو این نقشه که من دیدم ما از کانل 3 و4 استفاده میکنیم پس این پایه لازم نیست به جایی وصل بشه درسته؟
1و2 جواب بله هست
3 اشتباهه اون پایه زمین میشه
یعنی 0 ولت
4 هم عزیزم منظور ما از زمین این نیست که یه سیم بکشی بزنیش به زمین منظورمنو 0 ولت یا همون قطب منفی باطریه
دیود ها هم به این دلیله که وقتی موتور یهو وای میسته یه ولتاژ گنده تو دو سرش ایجاد میشه در هد چند هزار ولت
که میتونه l298رو بسوزونه برا همین اون دیودا رو میزاریم تا این ولتاژو اتصال کوتاه کنه
(۰۵-آبان-۱۳۸۹, ۱۹:۱۹:۰۳)t3r!p3001 نوشته است: [ -> ]نقل قول: یه PB0/LCP1 میکرو به کدوم یکی از پایه های hmt
خوب عزیزم این پایه هرو میخوای چی کارش کنی؟
من یادم نمیاد در مورد این حرفی زده باشم
تو نقشه خودت از پایه PB0/LCP1 یه فلش کشیدی به سمت hmt که باید به فرستنده وصل بشه؟
http://up.iranblog.com/Files73/f657426fdd4248b99bd8.bmp
ضمنن بعضی سوالات دوست خوبمون جواب نداده اگر کسی بلده دوباره سولاتو بخونه اونایی که جواب نداده رو جواب بدین فقط سری!!
آهان نه عزیزم
اون پایش مهم نیست تو میتونی به هر i/o خالی که خواستی اینو بدی
اون تو برنامه به عنوان tx معرفی میشه
یعنی من پایه PB0/LCP1 رو به هر کدوم از سه پایه hmt وصل کنم مشکلی نیسته؟
hmr چی اونم هر کدوم از چهارتا پایشو به پایه PD0/RXD میکرو وصل کنم درسته؟
خواهشن یکم واضح تر سوالات زیر که جوابشون t3r!p3001 نداده رو بدین
درمورد فرستنده
1- مبدل usb به سریال 6 تا پایه داره خب پایه tx به پایه PDO/RXD میکرو و پایه rx مبدل به پایه PD1/TXD میکرو وصل میشه درسته؟
2- پایه PB0/LCP1 میکرو به کدوم یکی از پایه های hmt وصل میشه؟Gnd,DATA,VCC ؟فکرکنم باید به DATA وصل بشه درسته؟
تو قسمت فرستندهدگه پایه ای نیسته که جا انداخته باشم درسته؟
اما درمورد گیرنده
1- کدوم یکی از پایه های HMR که چهارتا پایه داره ENABLE , GND,DATA,VCC به پایه PB0/RXD میکرو وصل میشه؟
تو قسمت وصل کردن HMR به میکرو پایه ای دگه که نباید به میکرو وصل بشه درسته؟
درمورد L298
(منظورم از برق همون باتری هسته)
23- GND هم باید به منفی باتری وصل کنم؟
4- SENSB هم باید به زمین وصل بشه که کانل 3 و4 فعال بشه درسته؟و خب میشه به زمین وصل نکنم به همون برق منفی وصل کنم؟
5- SENSA تو این نقشه که من دیدم ما از کانل 3 و4 استفاده میکنیم پس این پایه لازم نیست به جایی وصل بشه درسته؟
وضمنن درمورد این دیود ها یکم توضیح بدین و جهت دیود ها به چه شکل هسته !!! و یکسو سازی هم یکم تعریف کنین و چرا تو این مدار به این کار نیازه
عزنه عزیزم یعنی پایه rx ماژول رو به هر پایه ای از میکرو که مال یه پورت باشه میتونین بدین
از این واضح تر؟
نقل قول: - GND هم باید به منفی باتری وصل کنم؟
آره
نقل قول: SENSB هم باید به زمین وصل بشه که کانل 3 و4 فعال بشه درسته؟و خب میشه به زمین وصل نکنم به همون برق منفی وصل کنم؟
عزیزم منظور ما از زمین کردن این نیست که یه سیم بکشی به زمین منظور اینه که به قطب منفیه باطریت یا 0 ولت وصلش کنی
نقل قول: SENSA تو این نقشه که من دیدم ما از کانل 3 و4 استفاده میکنیم پس این پایه لازم نیست به جایی وصل بشه درسته
آره
نقل قول: وضمنن درمورد این دیود ها یکم توضیح بدین و جهت دیود ها به چه شکل هسته !!! و یکسو سازی هم یکم تعریف کنین و چرا تو این مدار به این کار نیازه
ببین عزیزم اون خطی که هست بعد اون مسلسه هست خوب؟
اون کاتد دیوده
اون طرفم که شکل مثلثه آند دیوده
البته من نمیدونم تو چرا گیر دادی به این ولی برو یکم در مورد دیودا و پایه هاشون تحقیق کن میگیری همهچیو
منم تو تاپیک روباتیک از اول اول اولش توضیح دادم
خیلی از بچه ها هم جاهای دیگه توضیح دادن
باور کن جواب همه این سوالا فقط یه سرچ میطلبید
دوست عزیز اینو ببین :
http://www.iranled.com/forum/showthread.php?tid=18168
فرستنده :
1- آره
فوقش اگه کار نکرد جابه جاشون می کنی !!
2- آره !
البته باید پایه فوق رو با دستور OPEN پورت مجازی خروجی سریال در نظر بگیری !
( هر پایه ای بخوای می تونی )
گیرنده :
4- مهندس مگه زمین و منفی مدارت یکی نیست !
نقشتو بذار !!!!
1- مهندس پایه DATA به میکرو وصل میشه !
ENABLE اگه معمولی هستش برق مثبت و اگه یه خط بالاش داره باید به زمین وصل شه !!
5- شما همون رو هم ترجیحا زمین کن !!
دیودها جهتشون به سمت برق مثبته !!!
اینو ببین :
http://www.iranled.com/Image/l293d.gif
3- آره !
منفی و زمین رو شما یکی در نظر بگیر !!
نقل قول: ENABLE اگه معمولی هستش برق مثبت و اگه یه خط بالاش داره باید به زمین وصل شه !!
ببخشید چند ولت باید بهش وصل کنم؟
خب دوستان این لینک دانلود نقشه مدار یا همون pcb که ساختم هسته ببینید مشکلی نداره؟وشاید هم متوجه نقشه نشین نمیدونم خودتون ببینید حجمی نداره منظورم اینه حجمش خیلی خیلی کمه بصورت pdf هسته
www.p30noin.com/1.zip
لینک خرابه !
بعد خود فایل پروتئوس رو بفرستی بهتره !!
اینم لینک خود فایل پروتئوس هسته ضمنن باید هنگام پرینت گزینه top silk تیکشو بردارین تا خط های ابی برداشته بشن (چون مزاحم هستن باعث اتصال مدار میشه!)
www.p30novin.com/2.zip