راستش من زیاد دنبال اموزش گشتم ولی چیز خوبی پیدا نکردم!!! حالا چه فرقی میکنه ابی باشه یا صورتی وقتی پرینت میگیری که حالا هر رنگی باشه سیاه میشن درمورد isis هم من با این نکشیدم چون تمام پایه های میکرو نشون نمیده مثلا من پایه vcc میکرو رو میخوام که یه خط ازش بکشم به سمت پایه vcc فرستنده HMT ولی چنین پایه ای نمیبینم
اونجوری که شما طراحی کرد برد خوبی از کار در نمیاد !
اونهایی رو هم که میگی قلق داره !!!
سرچ کنی روش بحث شده !!
(۰۶-آبان-۱۳۸۹, ۱۲:۵۱:۲۷)Gawky نوشته است: [ -> ]اونهایی رو هم که میگی قلق داره !!!
سرچ کنی روش بحث شده !!
مگه میخواهی ماهی بگیری که قلق داره!!عجب بدبختی!!ببین این خوبه من اونایی پایشو نداشت رد دادم!!!
www.p30novin.com/3.zip
مهندس نقشه رو کلا اشتباه کشیدی !
دیودها رو هوا بودن !!
البته همه چیزها رو هوا بودن !!
تغذیه مثبت 298 چرا رو هواست !
اینو ببین : ( البته اینم پر ایراده ولی قابل قبوله ) ( ده دقیقه ای کشیدمش )
ببخشید اومدم به حساب خودم سری بکشم که شما زود جواب بدین یعنی ترسیدم برین و شب جواب بدین !! منم میخوام این مدار زود تموم کنم الان چندوقت داره میگذره !!!هنوز هیچکار نکردم وبا این هواسم نبود مدار میفرستم هوا !!
اینی شما کشیدی یادتون رفت جای HMR هم مشخص کنین !!
ایا راهی هسته فایل با پسوند DSN رو به LYT تبدیل کرد یا نه باید از اول کشید
یه سوال مگه vcc نباید 5 ولت باشه و حداکثر 6 ولت میتونه باشه پس چرا به VSوصلش کردین اومدی موتور 12 ولت بود ؟خب این باعث میشه با L298 خدا حافظی کنی؟!!!به دیودم وصلش کردی دگه بدتر به میکروهم وصلش کردی !!! این که شد زلزله یا بمب اقا خودتون بگیرین !!!
باید برق مثبت موتور جدا باشه همونطور گفتم مقدار برق مصرفی با دیود و میکرو وL298فرق میکنه دیود میکرو L298برق مصرفیشون نباید حداکثر بیشتر از 6 به درسته؟
اتومات داره ولی افتضاح قطعات رو جا گذاری می کنه !
البته میتونی قطعات رو خودت دستی بچینی و اون اتوروت واست خطهاشو بکشه !
من طبق نقشه خودت کشیدم و تعجب هم کردم و فکر کردم موتور 5 ولت می خوای استفاده کنی !
کاری نمیشه !
فقط 3500 ضرر می کردی !!
پس یه رگولاتور هم نیاز داری !
HMR هم تو نقشه ات نبود !
به جاش تو isis از sil4 استفاده کن !
میشه نقشه ها رو به صورت عکس بزارین منم ببینم؟
مال من 7.6 هست
نقل قول: ه سوال مگه vcc نباید 5 ولت باشه و حداکثر 6 ولت میتونه باشه
خیر نباید از 5.5 بالا تر بشه وگرنه میکرو پخ پخ(البته شاید سالم بمونه ولی محض احتیاط همون 5 رو بدین)
نقل قول: پس چرا به VSوصلش کردین
شاید موتو 5 ولت باشه در این صورت خوب اینجوری مدار بهتره وگرنه یه سیم بکش ببرش بزن به پایه ورودی رگول(فکر کنم)
نقل قول: خب این باعث میشه با L298 خدا حافظی کنی؟
نه عزیزم
ته ته تهش خیلی موتور گنده باشه زیاد بکشه رگول میسوزه
و از اونجا که احتمالا آرمیچر معمولی گزاشتی هم ولتاژَ جواب میده هم آمپراژش
نقل قول: این که شد زلزله یا بمب اقا خودتون بگیرین !!!
اگه موتورت کوچول باشه ته تهش 200 خسارت میبینی
این فوتم نیست چه برسه به زلزله
نقل قول: باید برق مثبت
نگرفتم دقیق منظورتو
ولی اگه منظورت اینه که یه پایه از موتورو بزنیم به l298 اشتباه برای کنترل دو طرفه دو تا پایه لازمه
نقل قول: دیود میکرو L298برق مصرفیشون نباید حداکثر بیشتر از 6 به درسته؟
تا اونجا که من میدونم به 1n4007 حولوهوش 500 ولت بگین آخ نمیگه
البته تو دیتا شیتش گفته 700
(۰۶-آبان-۱۳۸۹, ۱۴:۳۵:۵۰)Gawky نوشته است: [ -> ]اتومات داره ولی افتضاح قطعات رو جا گذاری می کنه !
البته میتونی قطعات رو خودت دستی بچینی و اون اتوروت واست خطهاشو بکشه !
من طبق نقشه خودت کشیدم و تعجب هم کردم و فکر کردم موتور 5 ولت می خوای استفاده کنی !
کاری نمیشه !
فقط 3500 ضرر می کردی !!
پس یه رگولاتور هم نیاز داری !
HMR هم تو نقشه ات نبود !
به جاش تو isis از sil4 استفاده کن !
جگر کاشکی 3500 بود میدونی دوباره 1 هفته باید چشم براه بمونم تا برام برسه !!
رگولاتور برای چی؟یه قابلمه ای 12 ولت دارم
hmr هم کشیدم سمت راست پاین چهارتا پایه هستن اون hmr هسته hmr ندیدم دستی کشیدم!!!
والا من یه جا خوندم نوشته بود vcc حداکثر 6 ولت هسته حالا اگر دیدمش میزارم ببینی
خب جگر من اسم تاپیکو گذاشتم ارمیچر حالا اومدی من خواستم 12 ولت بزارم خب اون موقع که نباید که مدار از بین ببرم در نتیجه پیش گیری بد نیست !!!
واسه من هرچیزی بسوزه از زلزله هم بدتره حالا ارمیچر طوری نیست ولی اگر L298 بسوزه باید از نت سفارش بدم حالا دگه کی حوصله داره چشم براه بمونه کسی در بزنه !!!
خب بگین رگولاتور برای چی که الان میخوام یکی دگه طراحی کنم
عزیزم خوب برا تغذیه میکرو 5 ولت میخوای