۱۱-مهر-۱۳۸۹, ۲۰:۰۳:۲۵
خوب این موتور یکم ضعیفه چون گیربکس نداره و نمیتونه وزن باتری ها و ماژول و مدارو تحمل کنه باید یه موتور بهتر بگیرین که ترجیحا گیربکسی باشه
در مورد مدار هم قسمت vbشو من بلدذ نیستم ولی اینور باید خروجی این ماژولی که آقا علی گفتن رو بدین به میکرو به این صورت که rxماژول بهtxمیکرو و txمیکرو به rxماژول بچسبه
بعد میاین با میکروتون این دیتارو که از طریق کامپیوتر ارسال کردین دریافت میکنین و به ماژول ارسال میکنین بعد ماژول خودش اینو ارسال میکنه
حالا اینکه اینکارا رو چطور انجام بدین بعدا مو به مو براتون توضیح میدیم
اینی که گفتم برا فرستنده بود اما برا گیرنده چی؟
خوب برا گیرنده باید ماژول گیرنده رو باز به یه میکرو وصل کنین و با میکرو اطلاعاتی رو که فرستادین بخونین حالا برا کنترل سرعتش باید یکم تغیرات تو برنامتون ایجاد کنین که بتونه pwmایجاد بکنه بعد بیاین خروجی pwmرو بدین به یه درایور چون اصولا موتور زیاد آمپر میکشه و میکرو تحمل این همه آمپر دهی رو نداره
بعد هم میاین خروجی این درایورو میدین به موتور به همین سادگی
راستی اگه بخواین دوتا موتورو کنترل کنین لازم نیست اینهمه مدارو تکرار کنینا فقط برنامه تغییر میکنه تو سخت افزار مدار تاثیری نداره
در ضمن با این ماژولا میتونین اطلاعاتو در سطح خیلی وسیع تر هم ارسال کنین
مثل نمایش متن رو lcd
اگرم سوالی بود تا اینجا بگین
راستی علی آقا یه سوال ایشون میتونن از فرستنده و گیرنده رادیویی هم استفاده کنن ؟
چون فکر کنم اینجوری ارزون تر در بیاد
در مورد مدار هم قسمت vbشو من بلدذ نیستم ولی اینور باید خروجی این ماژولی که آقا علی گفتن رو بدین به میکرو به این صورت که rxماژول بهtxمیکرو و txمیکرو به rxماژول بچسبه
بعد میاین با میکروتون این دیتارو که از طریق کامپیوتر ارسال کردین دریافت میکنین و به ماژول ارسال میکنین بعد ماژول خودش اینو ارسال میکنه
حالا اینکه اینکارا رو چطور انجام بدین بعدا مو به مو براتون توضیح میدیم
اینی که گفتم برا فرستنده بود اما برا گیرنده چی؟
خوب برا گیرنده باید ماژول گیرنده رو باز به یه میکرو وصل کنین و با میکرو اطلاعاتی رو که فرستادین بخونین حالا برا کنترل سرعتش باید یکم تغیرات تو برنامتون ایجاد کنین که بتونه pwmایجاد بکنه بعد بیاین خروجی pwmرو بدین به یه درایور چون اصولا موتور زیاد آمپر میکشه و میکرو تحمل این همه آمپر دهی رو نداره
بعد هم میاین خروجی این درایورو میدین به موتور به همین سادگی
راستی اگه بخواین دوتا موتورو کنترل کنین لازم نیست اینهمه مدارو تکرار کنینا فقط برنامه تغییر میکنه تو سخت افزار مدار تاثیری نداره
در ضمن با این ماژولا میتونین اطلاعاتو در سطح خیلی وسیع تر هم ارسال کنین
مثل نمایش متن رو lcd
اگرم سوالی بود تا اینجا بگین
راستی علی آقا یه سوال ایشون میتونن از فرستنده و گیرنده رادیویی هم استفاده کنن ؟
چون فکر کنم اینجوری ارزون تر در بیاد