خب علی جان قطعاتو سفارش دادم فقط الان پروگرامر سفارش ندادم
یه سوال درمورد این پروگرامی معرفی کردم داشتم
http://www.hattel.com/Pocket/Programmer.htm
باید چجوری سفارشش بدم؟یعنی قیمت این محصول 27 هزار تومان هسته هزار تومان هم هزینه پسته من باید 28 هزارتومان به یکی از شماره حساب های سایت واریز کنم؟خب بعد از واریز کردم فیشو کدوم قسمت سایت باید ثبتش کنم؟وضمنن شما خودتون تا حالا ازش خرید کردین؟یعنی معتبره !!؟
خب دوستان وسایل رسیدن حالا کسی میتونی برنامه نویسی میکرو رو برام بنویسه؟!و یه نفر هم که با پروگرامر جیبی هاتل کار کرده یه راهنمایی بکنه که برنامه رو چطور به پروگرامر انتقال بدم ممنون میشم
پروگرامر سی دی شو نگاه کنی , توضیحات داده !!!
(۰۳-آبان-۱۳۸۹, ۱۳:۳۷:۴۸)Gawky نوشته است: [ -> ]پروگرامر سی دی شو نگاه کنی , توضیحات داده !!!
راستش من کل سی دی رو زیرو کردم اموزشی داخلش ندیم و به اون کسی که برام پروگرام فرستادم زنگ زدم گفت آموزش داخل پوشه بنام Site هسته من بهش گفتم چنین پوشه ای وجود نداره دگه گفت حتما" فراموش کرده آموزششو بریزه تو سی دی و الان هم مسافرته دو سه هفته دگه دوباره سی دیشو پست میکنه برام !! شامسو حال میکنی!!
حالا نمیشه شما یه اموزش کوتاه درموردش بزارین فقط درمورد همین میکرو ATMEGA8A
که چطور برنامه رو بریزم تو میکرو؟
من ترتیب پایه های هاتلو نمیدونم
ولی برا گزاشتن میکرو اگه مدلاشو پیدا نکردی میتونی از اون سوکتی که همراشه استفاده کنی و به صورت ispپروگرم کنی
برنامشم ایشالا تو اولین فرصت برات میزارم علی که تاییدش کرد پروگرمش کن
(۰۳-آبان-۱۳۸۹, ۱۶:۳۶:۵۲)Gawky نوشته است: [ -> ]خوب برو تو سایتش و بگیر :
http://www.hattel.com/Pocket/Programmer.htm
فایل هکز رو load کن و پروگرام fl رو بزن !
همین !!
راست میگی پس چرا خودش بهم نگفته بود !!!
خب اموزش خوبی بود فقط یه چیزی متوجه نشدم
پروگرامر کلا" 40 تا پایه داره ولی میکرو 28 پایه خب مهم نیست هر کدوم از پایه های میکرو تو کدوم پایه پروگرامر باید بزارم؟اینو میشه یه توضیح کوتاه بدین
و خواهشن اگر فکر میکنین سولاتم اضافی هستن(بدردنخور)خواهشن پاکشون کنین اخه دوستان میان سرمیزنن ناراحت میشه که چت روم راه انداختم
به سمت اهرم سوکت زیف خوب آی سی رو بذار !
اینم ترتیب پایه های ISP
ببخشید چند تا سوال شاید از نظر شما خیلی خیلی مبتدی باشه ولی خب براساس اون نقشه مدار پرسیدم
درمورد فرستنده
1- مبدل usb به سریال 6 تا پایه داره خب پایه tx به پایه PDO/RXD میکرو و پایه rx مبدل به پایه PD1/TXD میکرو وصل میشه درسته؟
2- پایه PB0/LCP1 میکرو به کدوم یکی از پایه های hmt وصل میشه؟Gnd,DATA,VCC ؟فکرکنم باید به DATA وصل بشه درسته؟
تو قسمت فرستندهدگه پایه ای نیسته که جا انداخته باشم درسته؟
اما درمورد گیرنده
1- کدوم یکی از پایه های HMR که چهارتا پایه داره ENABLE , GND,DATA,VCC به پایه PB0/RXD میکرو وصل میشه؟
تو قسمت وصل کردن HMR به میکرو پایه ای دگه که نباید به میکرو وصل بشه درسته؟
درمورد L298
(منظورم از برق همون باتری هسته)
1- به VCC باید برق مثبت 5 ولت وصل کنم درسته
2- به VS باید برق مورد استفاده آرمیچر یا همون موتور رو وصل کنم درسته؟
3- GND هم باید برق منفی موتور وصل کنم درسته؟
4- SENSB هم باید به زمین وصل بشه که کانل 3 و4 فعال بشه درسته؟و خب میشه به زمین وصل نکنم به همون برق منفی وصل کنم؟
5- SENSA تو این نقشه که من دیدم ما از کانل 3 و4 استفاده میکنیم پس این پایه لازم نیست به جایی وصل بشه درسته؟
وضمنن درمورد این دیود ها یکم توضیح بدین و جهت دیود ها به چه شکل هسته !!! و یکسو سازی هم یکم تعریف کنین و چرا تو این مدار به این کار نیازه