ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مدیریت دوربین
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام خسته نباشید من میخوام از طریق بی سیم یه دوربین دارم مال گوشی نوکیا 6600 هسته میخوام از محیط فیلم بگیره و فیلم رو بصورت انلاین بفرسته برای کامپیوتر یعنی از طریق کامپیوتر دوربین رو مدیریت کنم درست مثل وبکم ولی بدون اینکه سیمی از کامپیوتر به دوربین وصل بشه و از طریق vb6 مدیریتش کنم ؟ وسایل مورد نیاز برای ساخت مدار چی؟و چطور باید بسازمش ؟ وچطور از طریق vb6 مدیریتش کنم؟خواهشن خودتون توضیح بدین و نگین برو این کتابو بخون و ... ضمنن کم هزینه ترین روشو بگین , ضمنن کامپیوتر بنده فقط پورت usb داره
شما میتونین یدونه از دوربین های ساده مثل شکل زیر بخرین که خودشم بیسیمه:

[تصویر:  1225452834.jpg]

بعدش یه کارت TV واسه کامپیوترتون بگیرین ... بعد گیرنده دوربین رو به این کارت TV وصل کنین ( وقتی کارت TV میخرین خودش یه مبدل کنارش داره که هم میتونین ویدئو بهش وصل کنین وهم دوربین) ... درون نرم افزار این TV کارت یه قسمتی هست بنام ویدئو که میتونین هم فیلم دوربین رو توش نمایش بدین وهم اینکه ضبطش کنین

من خودم اینکارو کردم ... مدل TV کارتم گیگابایت هستش که عکسشو زیر میذارم ومدل دوربینم هم همون شکل بالاییه ( اون مبدل و ... که گفتم هم تو عکس مشخصه) :

[تصویر:  tv-kartica-gigabyte-pci-gt-ptv-taf-rh--a...0027_1.jpg]
(۱۱-مهر-۱۳۸۹, ۱۲:۵۸:۳۴)رسول نوشته است: [ -> ]شما میتونین یدونه از دوربین های ساده مثل شکل زیر بخرین که خودشم بیسیمه:

[تصویر:  1225452834.jpg]
دوست عزیز من چنین درامدی ندارم که بتونم اینو خریداری کنم وضمنن کارت tv خودم دارم و درمورد دوربین هم میخوام خودم بسازم یه دوربین نوکیا 6600 دارم یه سونی اریکسون w700 دارم یعنی نمیشه مدارشو خودم بسازم؟

این دوربینا که قیمتی ندارند ... حدود 33 تومن هستن

می ارزه به اینکه کارت دنگ وفنگ نداشته باشه

بکارگیری دوربین های موبایل اونم نمایش دادن اون تو tv و... خیلی سخته .. شایدم آخرش نشه
حالا اگر دوستان کمک کنن یه تست میکنیم شاید شد
یه سوال دیتا شیت دوربین 6600 کسی داره؟
(۱۰-آبان-۱۳۸۹, ۱۸:۰۵:۳۹)aleas نوشته است: [ -> ]یه سوال دیتا شیت دوربین 6600 کسی داره؟

این کل دیتا شیت 6600 ه: