سلام
به ایرانویج خیلی خوش اومدی
یه کتابی هست تحت عنوان ++HOW TO PROGRAM C شاید اگه بتونین تهیه اش کنین بدردتون بخوره ... متنش هم انگلیسیه
من اطلاعي ندارم
اما جديدا بحث منطق فازي ،شبكه هاي عصبي ، الگوريتم ژنتيك ، كلوني مورچه ها و .... توي دانشگاهها خيلي خيلي داغه
اگربه كتابخونه هاي ديجيتال يا پايگاههاي دانشگاهي دسترسي دارين خيلي كمكتون ميكنه
(۱۳-مهر-۱۳۸۹, ۱۵:۲۷:۵۰)reza555 نوشته است: [ -> ]من اطلاعي ندارم
اما جديدا بحث منطق فازي ،شبكه هاي عصبي ، الگوريتم ژنتيك ، كلوني مورچه و...
یه سوال کوچولو دارم که شاید مربوط به تاپیک نباشه ، ببخشید:
شبکه های عصبی همون wavelet هست؟
شبکه عصبی چیست؟
شبکه های عصبی مصنوعی (Artificial Neural Network) الگویی برای پردازش اطلاعات می باشند که با تقلید از شبکه های عصبی بیولوژیکی مثل مغز انسان ساخته شده اند.عنصر کلیدی این الگو ساختار جدید سیستم پردازش اطلاعات آن می باشد و از تعداد زیادی عناصر (نرون) با ارتباطات قوی داخلی که هماهنگ با هم برای حل مسائل مخصوص کار می کنند تشکیل شده اند. شبکه های عصبی مصنوعی با پردازش روی داده های تجربی، دانش یا قانون نهفته در ورای داده ها را به ساختار شبکه منتقل می کند که به این عمل یادگیری می گویند. اصولاً توانایی یادگیری مهمترین ویژگی یک سیستم هوشمند است. سیستمی که بتواند یاد بگیرد منعطف تر است وساده تر برنامه ریزی میشود، بنابراین بهتر میتواند در مورد مسایل و معادلات جدید پاسخگو باشد.
انسانها از زمانهای بسیار دور سعی بر آن داشتند که بیوفیزیولوژی مغز را دریابند چون همواره مسئله هوشمندی انسان و قابلیت یادگیری ،تعمیم،خلاقیت،انعطاف پذیری و پردازش موازی در مغز برای بشر جالب بوده و بکارگیری این قابلیتها در ماشینها بسیار مطلوب می نمود.روشهای الگوریتمیک برای پیاده سازی این خصایص در ماشینها مناسب نمی باشند در نتیجه می بایست روشها مبتنی بر همان مدلهای بیولوژیکی باشد.ANN درست مثل انسانها با استفاده از مثالها آموزش می بیند ; همانطور که یک بچه با دیدن انواع مختلف از یک حیوان قادر به تشخیص آن می باشد.
http://www.iranled.com/forum/showthread.php?tid=14418
(۱۳-مهر-۱۳۸۹, ۱۴:۱۱:۰۶)رسول نوشته است: [ -> ]سلام
به ایرانویج خیلی خوش اومدی
یه کتابی هست تحت عنوان ++HOW TO PROGRAM C شاید اگه بتونین تهیه اش کنین بدردتون بخوره ... متنش هم انگلیسیه
جالبه شبکه عصبی و الگوریتم ژنتیک رو به ما یاد دادن ولی جالب تر اینکه ما نفهمیدیم چی بود و چی شد !!
این تابع فیگنس رو فقط اسمش یادم مونده !!!
پیشنهاد می کنم واسه شروع کار از ابزارهای متلب استفاده کنید !!!
آره علی جون
این درسا توی کارشناسی توی مباحث ویژه ارائه میشه
اما واحد های کت و کلفتیه توی ارشد
میخوان سر ما ناپیوسته ای های بیچاره رو گول بمالن
سلام من تا دوشنبه کنفرانس هوش مصنوعی دارم موضوعی که انتخاب کرده ام الگوریتم مورچگان است می تونید کمکم کنید یک سری مطالب برام تهیه کنید
من هم دنبال الگوریتم مورچگان هستم ولی متاسفانه تا الان چیزی پیدا نکردم :(