سلام.. من سنسور اثر هال به شماره 3144 تهیه کردم که 3 تا پایه داره
یکی vcc و یکی هم gnd و اون یکی output
برای اینکه خروجی ازش بگیرم باید نزدیک اهنرباش کنم؟؟::
میخوام تعداد بار هایی که یه مانع از جلوش رد میشه رو بخونم...
چه روشی استفاده کنم؟؟
استفاده از اهن ربا؟؟ یا روش دیگری هست..
آره میتونی به اون مانع که رد میشه یه آهن ربا وصل کنی ... برعکسش هم میتونی انجام بدی
بعدش یه برنامه با میکرو بنویس که شمارنده باشه وخروجی سنسور رو بده به میکرو وروی lcd نمایشش بده
البته بغیر از آهنربا این سنسور به میدانهای مغناطیسی که درسیمها وجود داره هم حساسه ..اما آهنربا قویتره
البته این سنسورها قطبهای N و S آهنربا رو هم تشخیص میدن ... یعنی یک طرف این سنسور به قطب N حساسه وطرف دیگرش به قطب S
ديتاشيتشو بگير
همه چيشو نوشته
ازاين سنسورا خيلي زيادن
هر كدوم هم مدار داخليشون يه جوريه
بايدخروجي هاشونوجنس خروجي هاشون رو ببيني
من دارام از ugn3503 استفاده میکنم جواب میده پیشناهد میکنم برای شروع از این سنسور شروع کنی
این سنسورا نوع های مختلفی دارند که معمولیاش نوع خروجی آنالوگ و خروجی دیجیتال UGN3503 همون آنالوگشه مقدارشن وقتی که آهنربا یا همون میدان نباشه برابر 2.5 ولته حالا با قطب N یا شمال این مقدار زیاد شده و تا یک ولت تغییر میکنه و وقتی که قطب جنوب باشه کم میشه اون مدار آقا رسول و ببندید حتما یاد می گیرید .
یه فرمولن هست که شدت میدان B و میتونید باهاش اندازه بگیرید .
از طریق دو فرمول زیر می توان مقدار میدان و مقدار ولتاژ خروجی را بدست آورد:
Vout = 2.5 + (0.0013 * B)
B = Vout – 2.5 / 0.0013
این هم نوع دیجیتالش :
سنسور BH1201 : این نوع سنسوراز نوع دیجیتال می باشد همانطور که می دانید عناصر دیجیتال به صورت 0 یا 1 منطقی کار می کنند در عدم حضور میدان مقدار خروجی حدود صفر و در حضور میدان به حدود 5 ولت نزدیک می شود نکته ی که در کار با این نوع سنسور مشاهده شد عدم دقت در فاصله می باشد که تنها عمل سوئیچینگ هنگامی انجام می شود که آهنربا در تماس با سطح سنسور باشد .
نتایج فوق حاصل جواب های آزمایشگاهی است که خودم با این سنسور داشتم.
درست دوست من این نوع از سنسورها اثر هال در روبات های تعقیب خط کاربرد فوق العاده ای دارند چون باعث کوچک شدن اندازه فیزیکی مدار میشان و دقتشون نسبت به سنسور های ugn در این موارد بهتره
توضیح تکمیلی :
منظورم در روبات ها تعقیب خطی که به جای خط سیم دارای جریان تعقیب می کنن.....
(۲۲-دى-۱۳۸۹, ۱۳:۰۰:۳۲)k1_elo0 نوشته است: [ -> ]این هم نوع دیجیتالش :
سنسور BH1201 : این نوع سنسوراز نوع دیجیتال می باشد همانطور که می دانید عناصر دیجیتال به صورت 0 یا 1 منطقی کار می کنند در عدم حضور میدان مقدار خروجی حدود صفر و در حضور میدان به حدود 5 ولت نزدیک می شود نکته ی که در کار با این نوع سنسور مشاهده شد عدم دقت در فاصله می باشد که تنها عمل سوئیچینگ هنگامی انجام می شود که آهنربا در تماس با سطح سنسور باشد .
نتایج فوق حاصل جواب های آزمایشگاهی است که خودم با این سنسور داشتم.
سلام من می خواستم که یه دور سنج با این سنسور درست کنم.(تعداد درو یه موتور رو محاسبه کنه) دقت تو محاسبه تعداد دور واسم مهمه .یعنی سنسور بتونه همیشه درست عمل کنه.به نظر شما این سنسور میتونه این کارو به خوبی انجام بده؟ از نوع دیجیتالش استفاده کنم یا انالوگ؟ ممنون