دوروود
می خواستم بدونم چطور میشه یه رله 12 ولتی رو از طریق پورت usb فعال و غیر فعال کرد؟
اگه میشه یه توضیح کامل بدید.
با سپاس.
مهندس برق usb اونقدر نیست که رله 12 رو راه بندازه !
چون 5 ولت هستش !!!
ولی اگه من بودم یه مبدل usb به سریال می گذاشتم و با یه میکرو هر چی رو کی می خواستم راحت کنترلش می کردم !!
ببین من فقط در حد یه قطع و وصل کردن یه ولتاژ دیگه می خوام، قضیه کنترل با آپشن های خاصی نیست که از میکرو کنترلر استفاده بشه
فقط در حد قطع و وصل کردن یه ولتاژ دیگه به منبع تغذیه حالا یا از طریق رله یا روش های دیگه (اگه وجود داشته باشه)
به جای 12 ولت 5 ولتشو بگیر
البته به جای رله میتونی از چیزهای دیگه هم استفاده کنی
روش های زیادی هست
1)استفاده از یه رله کوچولو تر مثل 5 ولت
2)استفاده از ترانزیستوربه عنوان کلید برای قطع و وصل کردن یک جریان که باهاش رله رو کنترل میکنیم
3)استفاده از یه رله کوچیکتر به عنوان راه انداز این گنده (میتونید آیسی ایشو بزارین وبه نظر من 3 ولت بهتره چون صددرصد جواب میده
4)فکر کنم بشه از اپتوکپلر هم استفاده کرد(اگه نمیشه بگید)
البته تا اونجایی که من دیدم تو جوابی که میدن رله 5 ولتی با 12 خیلی فرقی نمیکنه
در ضمن اون راهی که علی گفت به نظر من از همه بهتره چون باهاش میشه زمینو زمانو کنترل کرد
البته ولتاژ رله زیاد مهم نیست ...شما باید جریان قابل تحملشو مد نظر داشته باشین که اونم بسته به کاری که میخواین ازش بکشین فرق میکنه
مثلا اگه بخوای که برق 220 ولت رو باهاش قطع ووصل کنی باید از آمپر بالاش استفاده کنی
تا اونجایی که من میدونم یه 7 آمپر برا برق شهری بسه(امتحان کردم)
در ضمن 7 آمپر 5 ولتم وجود داره
البته بازم بسته به وسیله مورد استفاده داره
مثلا برای کنترل یک لامپ صدوات یک رله 1 آمپری کافیه ...زیاد هم هست
و اصولا همه اینا بستگی به چیزی داره که میخوان بسازن
و ما تاجایی که در توانمون بود پاسخ دادیم فکر کنم اگه بگید که اون وسیله ای که میخواید بسازید چند آمپر میکشه بتونیم بیشتر کمک کنیم
البته من لامپ 220 ولت رو فقط مثال زدم منظورم یه همچین ولتاژی نبود
یه قفل الکترونیکی واسه درب خونه می خوام بسازم که با کامپیوتر بشه کنترلش کرد.
خوب برا قفلش چی گزاشتین؟
من شنیدم برا بعضی جاها مال پرایدو میزارن
شایدم بشه از سلونوئید استفاده کرد
ولی کلا هر چی باشه یه 7 آمپر بخرین بسه